Kız sevgilime tatlı yapıp göndermiş. Fevri mi davrandım?

Burada ya o kız sevgilinizin arkadaşını flört olarak görmüyor ve normal arkadaş olarak görüyor ve sevgilinizle tanışınca kız onu gözüne kestirdi yürüyor ya da bu hikayede bu tatlıyı yapan ve o buluşmada olan başka bir dördüncü bir kız daha vardı bana kalırsa.

Ver mehteri

Herkese merhaba. Az önce olan bir olay yüzünden sinirlerim bozuldu. Sevgilimin çok yakın bir arkadaşı var onun da görüştüğü yeni bir flörtü var. Arkadaşı geçen gün sevgilimle tanıştırmış kızı. Sevgilim laf arasında sevdiği bir tatlıyı söylemiş(ben de çok yaparım ona) . Birkaç gün sonra da kız o tatlıyı yapıp arkadaşı aracılığıyla sevgilime göndermiş. Bana kızın sadece bir defa gördüğü erkeğe durduk yere böyle bir şey yapması tuhaf geldi. bir anda sinirlendim sevgilimle tartıştık ama fevri mi davrandım diye düşünüyorum. Erkek arkadaşım saçmalama kız biliyor sevgilim olduğunu söyledim ayrıca o arkadaşımın sevgilisi vs dedi haklılık payı da var. Sizce ben çok kötü mü düşünüyorum yoksa şüphelenmekte haklı mıyım?

Edit: sevgilim aradı ve sorun çözüldü arkadaşlar ben biraz büyük tepki vermişim.
Ben tatlıyı merak ettim .Ne tatlısı?

Herkese merhaba. Az önce olan bir olay yüzünden sinirlerim bozuldu. Sevgilimin çok yakın bir arkadaşı var onun da görüştüğü yeni bir flörtü var. Arkadaşı geçen gün sevgilimle tanıştırmış kızı. Sevgilim laf arasında sevdiği bir tatlıyı söylemiş(ben de çok yaparım ona) . Birkaç gün sonra da kız o tatlıyı yapıp arkadaşı aracılığıyla sevgilime göndermiş. Bana kızın sadece bir defa gördüğü erkeğe durduk yere böyle bir şey yapması tuhaf geldi. bir anda sinirlendim sevgilimle tartıştık ama fevri mi davrandım diye düşünüyorum. Erkek arkadaşım saçmalama kız biliyor sevgilim olduğunu söyledim ayrıca o arkadaşımın sevgilisi vs dedi haklılık payı da var. Sizce ben çok kötü mü düşünüyorum yoksa şüphelenmekte haklı mıyım?

Edit: sevgilim aradı ve sorun çözüldü arkadaşlar ben biraz büyük tepki vermişim.
Bende eşimin arkadaşına bir geldiğinde şekerpare severim demişti diğer geldiğinde yapmıştım çok memnun kalmıştı dünya ahiret abi derim yani kötü niyetle yaptığını düşünmüyorum için ferah olsun😊

Yani tamam arkadaşlığa karşı değiliz hatta kıskançlıklara tepki gösteriyoruz bazen ama bu çok gereksiz bir davranış olmuş :D Birde böyle durumlarda hep şunu düşünürüm mutlaka; aynı durumu siz yaşasaydınız sevgiliniz ne tepki verirdi? Bence asıl soru bu olmalı. Ben cevabı biliyorum gerçide. Normalde iyi hoş arkadaşlıklar kuruluyor, tatlılar yapılıyor :D Ama erkekler sadece kendileri için bu tarz davranışları normalleştiriyor sevgilisi aynısını yaşayınca '' ne alaka tatlı yapması, bu hediyeyi sana alması? '' der. %1000000 eminim :)

Kız herkes tarafından beğenilmek istiyor siz değil de onda kıskançlık var yarın bir gün aynı ortamda olursanız çekememezlik size karşı soğuk davranıp onlara şirin görünebilir. Tehlikeli tip bunlar erkekler saf
Erkeklerin saf olduğunu değilde safa yattığını düşünüyorum :)

Yeni flört Ya şimdi
Göze girme çabaları var 😂 mesele senin sevgilin değil
Mesele kızın kendi sevgilisine yaranma çabaları 😂
Elleme dur da bi cicim ayları yaşasınlar 😂

Mehter vermek değilde hukukta bir kabul vardır. Hayatın olağan akışına uygunluk diye. Bir olay hayatın olağan akışına uygun değilse orada hukuki Bir sorun var kabul edilir. Bu durumda bu bana kalırsa. Düşünün yeni bir adamla flört halinde siniz. Adam sizi bir arkadaşı ile tanıştırıyor, bir şekilde bu tanıştığınız kişinin en sevdiği tatlıyı öğreniyorsunuz ve adama o tatlıyı elinizle yapıp gönderiyorsunuz. Adam sizin arkadaşınız değil , huyunu suyunu bilmezsiniz, hadi size misafirliğe falan gelse kibarlık olsun diye yapılabilir ama başkası aracılığı ile tatlı göndermek bana pek normal gelmedi. Aynı şey kızın başına da gelse gene aynısını yazardım. Flört ettiğiniz adam sizin tanışmasına vesile olduğunuz ve bir defa gördüğü ve yeni tanıştığı kız arkadaşınızın tanışma günü söylediği sevdiği bir şeyi aklında tutup bir sonraki buluşmada temin edip ona gönderse sizi de ulak yapsa pek hoş bir durum olmaz bana kalırsa. İnsan flört ederken flört ettiği adamın gözüne hoş gelmeye uğraşır, tatlı yapacaksa da onun en sevdiği tatlıyı yapar, en yakın arkadaşının sevdiğini değil.

Back
X