Çayın yanında ikram edilebilecek bir şeyler alabilirsiniz
Madem çeyiz ve nişan işleri konuşulacak,tatlı yiyelim tatlı konuşalım gibisinden,tatlı götürülebilir:)
İstemeye madlen götürdüyseniz,bu sefer badem ezmesi türü bir kutu götürülebilir.
Baklava veya pasta da olabilir.
Ayrıca damat adayı yine çiçek alabilir.
Daha öncekinden (istemeye götürülenden) daha az abartılı bir buket olabilir.
Vuuu görümceye bak valla alkışlıyorum seni bu sitede gördüğüm görümcelerden sonra
Arkadaşların dediği gibi tatlı tarzı birşeyler olabilir..
hayirdir kiz ne oldubu alkisi neye borcluyum
selam hanimlar,
Allah baska dert vermesin...bir kac konuda daha sordum bu sorumu ama acil cevap lazim oldugu icin burayada yazmak istedim...
simdi benim biraderime kiz istedik, cok sukur munasip goruldu ve yakinda nisanlanacaklar saniyorum.
ilk ziyaret tanismaydi ikinci ziyaret kiz isteme..ikisindede tabii elimiz bos gitmedik..simdi 3. defa gidilip ceyiz isleri ve nisan isi nasil olacak..bunlar konusulacak...bu 3. ziyarette sizce birsey goturmek gerekir mi??? gerekirse ne goturulebilir? fikirlerinizini bekliyorum, simdiden tesekkurler cevaplariniz icin
Ne bileyim ilk kez bir görümce gelini arkasından oyun kurmuyor giderken ne götürsek diye soruyor da inşallah böyle sürer muhabbetniz ondan bu alkışım
öncelikle hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inş.
bizimde aynı şekilde olmuştu ve gelirken erkek tarafı pasta getirmişti...kayınvalidem de bana şık bir çanta getirmişti..
sagolasin canim
bende pasta isini dusundum burdaki arkadaslar sagolsunlar, hatta pastayi kendim bile yapabilirim
buarada bebegin hayirla gelsin canim, bir avazda kurtulursun insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?