kiz tarafina ne goturulebilir?

tontriko

Rabbim sana emanetiz...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
38.023
70.823
798
selam hanimlar,

Allah baska dert vermesin...bir kac konuda daha sordum bu sorumu ama acil cevap lazim oldugu icin burayada yazmak istedim...

simdi benim biraderime kiz istedik, cok sukur munasip goruldu ve yakinda nisanlanacaklar saniyorum.

ilk ziyaret tanismaydi ikinci ziyaret kiz isteme..ikisindede tabii elimiz bos gitmedik..simdi 3. defa gidilip ceyiz isleri ve nisan isi nasil olacak..bunlar konusulacak...bu 3. ziyarette sizce birsey goturmek gerekir mi??? gerekirse ne goturulebilir? fikirlerinizini bekliyorum, simdiden tesekkurler cevaplariniz icin :16:

Madem çeyiz ve nişan işleri konuşulacak,tatlı yiyelim tatlı konuşalım gibisinden,tatlı götürülebilir:)
İstemeye madlen götürdüyseniz,bu sefer badem ezmesi türü bir kutu götürülebilir.
Baklava veya pasta da olabilir.

Ayrıca damat adayı yine çiçek alabilir.
Daha öncekinden (istemeye götürülenden) daha az abartılı bir buket olabilir.

Madem çeyiz ve nişan işleri konuşulacak,tatlı yiyelim tatlı konuşalım gibisinden,tatlı götürülebilir:)
İstemeye madlen götürdüyseniz,bu sefer badem ezmesi türü bir kutu götürülebilir.
Baklava veya pasta da olabilir.

Ayrıca damat adayı yine çiçek alabilir.
Daha öncekinden (istemeye götürülenden) daha az abartılı bir buket olabilir.

meleknaz arkadaşımızın tavsiyesi yerli yerinde. güzel bir pasta çok şık olur. damat cebine şöyle kalpli çikolatlardan küçük bir kese atıp kıza verirse ne tatlı olur. inan kızın ruhu bir okşanır sorma gitsin:))

sagolun kizlar...ya tanismaya giderken tatli goturmustuk, istemeye giderkende cikolata...bu yuzden tekrar tatli olsun istemedik...

ama pasta iyi bir fikir saniyorum :9: :56:

Vuuu görümceye bak valla alkışlıyorum seni bu sitede gördüğüm görümcelerden sonra :46::46::46::46::46::46:
Arkadaşların dediği gibi tatlı tarzı birşeyler olabilir..

selam hanimlar,

Allah baska dert vermesin...bir kac konuda daha sordum bu sorumu ama acil cevap lazim oldugu icin burayada yazmak istedim...

simdi benim biraderime kiz istedik, cok sukur munasip goruldu ve yakinda nisanlanacaklar saniyorum.

ilk ziyaret tanismaydi ikinci ziyaret kiz isteme..ikisindede tabii elimiz bos gitmedik..simdi 3. defa gidilip ceyiz isleri ve nisan isi nasil olacak..bunlar konusulacak...bu 3. ziyarette sizce birsey goturmek gerekir mi??? gerekirse ne goturulebilir? fikirlerinizini bekliyorum, simdiden tesekkurler cevaplariniz icin :16:

öncelikle hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inş.

bizimde aynı şekilde olmuştu ve gelirken erkek tarafı pasta getirmişti...kayınvalidem de bana şık bir çanta getirmişti..

Ne bileyim ilk kez bir görümce gelini arkasından oyun kurmuyor giderken ne götürsek diye soruyor da inşallah böyle sürer muhabbetniz ondan bu alkışım :1:

istisna kaynanalar varsa istisna gorumcelerde vardir herhalde :1: yeterki kardesimle mutlu olsunlar, daha ne isterim :16::16:
ben onu bir bacim bildim bastan beri, insaAllah dedigin gibi gider canim :16::nazar:

öncelikle hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inş.

bizimde aynı şekilde olmuştu ve gelirken erkek tarafı pasta getirmişti...kayınvalidem de bana şık bir çanta getirmişti..

sagolasin canim :16:

bende pasta isini dusundum burdaki arkadaslar sagolsunlar, hatta pastayi kendim bile yapabilirim :9:

buarada bebegin hayirla gelsin canim, bir avazda kurtulursun insaAllah :nazar::emir_bebek:

yaş pasta ideal böyle durumlarda sanki...güzel bir yerden alınmış olması ayrıca önemli tabi..

bence kendin yapma cnm güzel bir yerden alın, gelininiz yanlış anlamasa bile ortamdaki biri densiz bir şey söyler sonra ayıkla pirincin taşını, hatta pastanın yanına ufak bir hediye alsanız iyi olur

Back
X