Kız tarafına tanışmaya gidilecek kardeşim için abla olarak gitmesem olurmu ?

Herşeyden önce korunmakla işe başlayın, düğüne kadar çocuklar 4 tane olmasınlar.
E bunun sözü var nişanı düğünü var, aralarda gidip gelmeler olacak. Her seferinde çocuklardan sebep geri kalamazsınız, kardeşinizi yalnız bırakmayın. Çocuklarınız kontrolünüz altında olup, ortalığı savaş alanına çevirmedikçe sorun olmaz diyeceğim ama çocuklarınızın huylarını biliyorsunuzdur, yabancı ortama girdiklerinde nasıl davranırlar ona göre karar verin.
Herşeyden önce korunmadım bile isteye yaptim daha da devamı gelmez zaten bağlattim korunmayı gayet biliyorum 9 sene ilk kızımdan sonra cocuk istemediğim için teşekkür ederim yinededusuncenizicin :)

Herşeyden önce korunmakla işe başlayın, düğüne kadar çocuklar 4 tane olmasınlar.
E bunun sözü var nişanı düğünü var, aralarda gidip gelmeler olacak. Her seferinde çocuklardan sebep geri kalamazsınız, kardeşinizi yalnız bırakmayın. Çocuklarınız kontrolünüz altında olup, ortalığı savaş alanına çevirmedikçe sorun olmaz diyeceğim ama çocuklarınızın huylarını biliyorsunuzdur, yabancı ortama girdiklerinde nasıl davranırlar ona göre karar verin.
Ne kadar hadsizce bir yaklaşım.
Kadın çocuklarından şikayet ediyor, bakamıyorum diyor sanki.
Size mi soracak kaç çocuk doğuracağını?

Ne kadar hadsizce bir yaklaşım.
Kadın çocuklarından şikayet ediyor, bakamıyorum diyor sanki.
Size mi soracak kaç çocuk doğuracağını?
Size soruyor heralde ben kenara çekileyim.
Hadi hadsizim diyelim, tasası size mi düştü?
Yazılanın ne amaçla yazıldığını anlayamayacak kapisitedeyken bana had bildirmeyi kendinize görev mi bildiniz? Kendinize yeni uğraşlar bulun?
Ayyyy uğraşamıyciim hiç

Size soruyor heralde ben kenara çekileyim.
Hadi hadsizim diyelim, tasası size mi düştü?
Yazılanın ne amaçla yazıldığını anlayamayacak kapisitedeyken bana had bildirmeyi kendinize görev mi bildiniz? Kendinize yeni uğraşlar bulun?
Ayyyy uğraşamıyciim hiç
Kimseye sormadığı aşikar, istediği kadar doğurur.
Ne amaçla yazdınız gerçekten merak ettim?
Açık bir forumda yazdığınızı da unutmayın, herkes her şeye cevap verebilir, seviyesizliğinizi eleştirmek de bana düştü o sebeple.

Ya babam.biraz sessiz çekingen dayiminolmasini biz istedik birazda sohbet olur hep birlikte diye :) annem.istedi sadece dayım ve eşi ne bileyim gelinimizi çok severim ama cekiniyorum yinede zaten iki kucuk çocukla her yere fazla gibi hissediyorum kendimi bi süredir:KK43:
Ya yok ya sende. Biriyle sen ilgilenirsin obiruyle yenge anne vs ilgilenir.
Cocuklar neselendirir ortami :) geri kalma bence olmaz birsey.

Ben gitmedim bir sorun da olmadı. İki küçük çocukla tat olmuyor misafirlikte. Hem bu tanışma çok da mühim değil.

Bence gitmelisin. Bu şekilde çocuk var diye böyle bir durumda yalnız birakma

Zaten anne baba dayı yenge ve damat 5 kişi

Siz ve iki çocuk arabaya Nasıl bineceksiniz ki

Yani çocukları bırakamadığınıza göre gitmeyin bakacak birisi olsaydı büyük kızı alıp gidin derdim

Bence arabada yer varsa kızınız gitsin tam onun bu tarz etkinliklere heves çağı

Nereye kadar çocuklarını uzak tutacaksın canım onlarda o ailenin bir ferti mutlaka olmalılar. Bence sen abartıyorsun her çocuk büyütmüș bir insan seni orda anlayış ile karșılar hatta yardımcı olur. Yanına bir kaç oyalayıcı oyuncak yiyecek al Okadar, muhtemelen küçük zaten uyur. Hayırlı olsun 😘

Evet çocukla zor oluyor ama ablası olarak gitmeniz gerekiyor bence, çocukları oyalanacak oyuncaklar alın yanınıza. Hatta yeni oyuncak alıp oraya gidince verin bir süre ilgilerini çeker, anneniz de biraz yardımcı olur size orda. Sonuçta o çocuklar hep var, nereye kadar kendinizi soyutlayacaksınız. Birde 11 yaşında olanı da götürün asıl o heves eder, bırakırsanız travma valla onun için. Küçükken böyle şeyler yaşayınca ilerde bile sitem eder size.

1,5 yasinda oglumla anneme bile yemege gitmiyorum. Butun sofradakileri yerlere saciyor inanilmaz rahatsiz oluyorum. Her cocuk boyle degildir belki bilmiyorum ama ben kendi oglumu baz alarak derim ki tanisma icin evet ama yemek olayina cocuklarla girmezdim

Tanışma ya bende gittim arkadaşlar düşündüğüm kadar zor olmadi küçük kizim bir ara masadaki çikolataları yemek için biraz delirdi :D onun dışında bir sorun olmadi idare ettik iste bütün akşam cocuk peşinde koştum biraz kurulan harika sofradan ne yediğimi anlamadan kalktım birde :D neyse pişmanlık yok iyiki gitmişim

Erkek kardeşim için bulunduğumuz ile 2 buçuk saat uzaklıkta biyere gideceğiz kiz tarafının ailesiyle tanışma yemegine özel arabayla fakat benim biri 3 buçuk biri 1 buçuk yaşında iki kizim var biraz yaramaz oldukları için çekiniyordum yabancılar çocuklar durur mu aGlarmi gitmesemmi diyordum diger kiz kardesim uzak o gelemeyecek sadece ben varim kardes olarak ben gitmesem ayip olurmu gitmem gerekmezmi gonlum gitmek ister ama.cocuklardan dolayi cekindim kardesimin kiz arkadasida ablanda gelsin ne olacak bizde cocuk gorduk bisey olmaz demis sizce ne yapayim teyzem.falan iki çocukla ne.yapacaksin gitme bence diyor :/ annem babam.kardesim dayım ve yengem olacak kalabalık değiliz birde iftara tanışmaya giderken sizce ne goturulur onuda sormuş olayım tatlı yeterli olurmu
Ben olsam gitmezdim çocuklar daha küçükmüş hem yaramaz diyorsun rahat edemezsin.

Erkek kardeşim için bulunduğumuz ile 2 buçuk saat uzaklıkta biyere gideceğiz kiz tarafının ailesiyle tanışma yemegine özel arabayla fakat benim biri 3 buçuk biri 1 buçuk yaşında iki kizim var biraz yaramaz oldukları için çekiniyordum yabancılar çocuklar durur mu aGlarmi gitmesemmi diyordum diger kiz kardesim uzak o gelemeyecek sadece ben varim kardes olarak ben gitmesem ayip olurmu gitmem gerekmezmi gonlum gitmek ister ama.cocuklardan dolayi cekindim kardesimin kiz arkadasida ablanda gelsin ne olacak bizde cocuk gorduk bisey olmaz demis sizce ne yapayim teyzem.falan iki çocukla ne.yapacaksin gitme bence diyor :/ annem babam.kardesim dayım ve yengem olacak kalabalık değiliz birde iftara tanışmaya giderken sizce ne goturulur onuda sormuş olayım tatlı yeterli olurmu
Ya eşiniz sizle gelmese bilmiyorum işi ne ama o bakamaz mı

Tanışma ya bende gittim arkadaşlar düşündüğüm kadar zor olmadi küçük kizim bir ara masadaki çikolataları yemek için biraz delirdi :KK70: onun dışında bir sorun olmadi idare ettik iste bütün akşam cocuk peşinde koştum biraz kurulan harika sofradan ne yediğimi anlamadan kalktım birde :KK70: neyse pişmanlık yok iyiki gitmişim
çok iyi yapmışsın gitmekle
hep içinde ukte kalırdı ,
mutluluklar

Back
X