Kız Yetiştirme Yurdu

Ben baştan anlamıştım derdinizi ama söylemek istemedim. Neden memurluk onlara kolayca veriliyor değil mi? Bu insanların bir dezavantajı var, en büyük sosyal destek sistemi olan aileden mahrumlar çünkü. Bir zahmet diğer insanlarda çalışarak memur olmayı denesin. Sistemi yanlış kullanan var ama bu tür bir imkanı kaldırınca yine çalışan kişiler girmeyecek oraya, başka torpilliler girecek. Yanlış giden şeyler var diye bu tür dezavantajlı bir grubun hakları elinde alınınca ne olacak? Bu seferde neden sokaktalar, neden işsizler, neden vücutlarını satıyorlar diyeceksiniz. Sizi suçlamak istemiyorum ama beş yüz yıl öncesinde de yaşamıyoruz, zaten 10-0 geride başlayan bu çocukların en temelden başlamaları gerekmiyor.
Bu tür bakış açısına göre kadınlara açılan kotalarda kalksın, engellilere açılan da kalksın. Eşit başlamadıkları bir yarışta bu adil mi? Başka ülkelerde insanlar toplanan vergiler okullara, dezavantajlı gruplara, işsizlere, emeklilere dönsün isteniyor bizim tartıştığımız şeylere bakın.

Ben açıkçası bu konuya daha fazla yorum yazmayacağım, cevabımı da kişisel algılamanızı istemiyorum. Bende size iyi geceler dilerim.

Haksa hakka kalsın küçüklükten oralarda büyümüşlere bisey diyemeyiz onların hakkıdır ama 1 sene ıcınde gidip memuriyet alacaklarda bi zahmet almasın . Dün bugün başlamadı o evde şiddet ne beklendi bu zamana kadar ? Aile de yurda git demeye başlamış yorumlarda yazdığı üzere . belli ki birileri akıl vermiş işte telefon yasak baskı var ama memuriyet var işin ucunda kimin kafasında ne var bilemem şartlar uygun görünseydi kaç kez gidilen karakol kapısından geri gönderilmezlerdi . Herkes böyle düşünüyorsa 17 yaşında bende oğluma iki tokat çatlatayım gitsin şikayet etsin zaten adalet yok bana ceza da gelmez 3-5 kuruş öder kurtarırım çocuğum nie gurbetlerde sürünsün var yok maddiyat düşünerek KPSS stresi yaşasın atandım atanamadım bunalımları yaşasın yaşı ilerlesin 18 inde alsın memuriyeti baksın keyfine .

Baştan anlamadığınız şey burasıydı tabikide şahsi bi tepkime olarak cevap vermedim size . İyi günler diliyorum duyarlı olmanız güzel bu arada ama bende acımasız değilim bu toplumun tüm genç nesillerine üzülüyorum.

Bunları sadece burda bana değil sesini duyurabiliceğin herkese anlatmalısın şikayetını kabul etmeyip ailenle senı barıştırıp defalarca eve gönderen polis memurundan başla ilk şikayet etmeye sonra ailene geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…