• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Kıza isim bulmak ne zor :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

adaderenim

Aşk artık 3 kişilik..
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
2.984
2
106
merhaba bayanlar:16::16:
bende bir kız annesi olduğumu öğrendim:49::49:eğer oğlumuz olsa ismi hazırdı AYAZ olcaktı ama kıza hiç bişe yakıştıramıyoruz:31::31:
Benim favorim ALYA ismi ama eşim hiç beğenmiyo..

zeynep,derin,duru,ecem,öykü,elif gibi güzel isimler akrabalarım tarafından kapılmış olmakta:21::21:

sizin favori isimleriniz neler bana yardımcı olurmusunuz:26::26:
iki isimde olabilir:16::16:

Allah analı babalı büyütsün olmayanlara bekleyenlere de versin :) hadi bir kaç isim de ben söyleyeyim esma, esme, çiçek , şahender, enda , melek, sude , ahsen, gökçe , ceylin, duru :)

Allah analı babalı büyütsün olmayanlara bekleyenlere de versin :) hadi bir kaç isim de ben söyleyeyim esma, esme, çiçek , şahender, enda , melek, sude , ahsen, gökçe , ceylin, duru :)

amiiiiiin inş:16::16:
isimleri değerlendirmeye aldım çook teşekkürler:21::21:

Buğlem
sure
elizan
lalin
pırıl
ilksen
aden
burçe
begüm.............

nehir, yağmur, eylül, ela, aslı, duygu, begüm, bengü, derya, pınar, cansu, ceren, masal, tuğçe, defne, nil, selin, pelin, sedef, beren, doğa.... :34:

asel, rulin ,efsa ,tuğde
Asel de begendigim isimlerden ama esime cok tuhaf geliyo:1:
nehir, yağmur, eylül, ela, aslı, duygu, begüm, bengü, derya, pınar, cansu, ceren, masal, tuğçe, defne, nil, selin, pelin, sedef, beren, doğa.... :34:

Aralarindan teki benim gercek adim:1: bugun DEREN ve Ömür ismini buldum nasil sizce:16:

Asel de begendigim isimlerden ama esime cok tuhaf geliyo:1:

Aralarindan teki benim gercek adim:1: bugun DEREN ve Ömür ismini buldum nasil sizce:16:

ooff nedir bu eşlerin her isme itirazı :111: benimki de öyle, bazı kadınlar var, gönlünden geçen ismi koyuyor, kocası karışmıyor ya, o kadınlara imreniyorum :31: kızımın DEREN isimli arkadaşı var, söylenşi çok güzel de manasızmış gibi sanki:ssz: Ömür de erkeklere de konulduğu için:20:

ben sana tuğsem ve burçe isimlerini önereceğim, hem değişik hem modern:34:

ooff nedir bu eşlerin her isme itirazı :111: benimki de öyle, bazı kadınlar var, gönlünden geçen ismi koyuyor, kocası karışmıyor ya, o kadınlara imreniyorum :31: kızımın DEREN isimli arkadaşı var, söylenşi çok güzel de manasızmış gibi sanki:ssz: Ömür de erkeklere de konulduğu için:20:

ben sana tuğsem ve burçe isimlerini önereceğim, hem değişik hem modern:34:

Bende esimle beraber koymak istyorum ama zevklerimiz carpisiyo..mesela bn deren dedim o beren:1: tek harf bile skinti:1:

bende bir kız annesi olduğumu öğrendim:49::49:eğer oğlumuz olsa ismi hazırdı AYAZ olcaktı ama kıza hiç bişe yakıştıramıyoruz:31::31:

zeynep,derin,duru,ecem,öykü,elif gibi güzel isimler akrabalarım tarafından kapılmış olmakta:21::21:

öykü kızımın ismi.
kıza ısım bulmak gercekten zor.
benım favorim çisem ırmak nehir
buarada Allah analıı babalı buyutsun sağlıkla kucagınıza almayı nasıp etsin inş.

Senin seçtigin isimlerden Ömür güzel canim...
Ona benzeyen bir isim geldi aklima: Özgü.

Ben kendi ismimi de öneriyorum: Esra. Peygamberimizin Miraç gecesinin ilk kismina verilen isim.

bız esımle unv tanıstık ozamandan berı Zeynep ısmını ıkımızde begenıyoruz..o yuzden pek sıkıntı yasamadık ısım konusunda.Eşim de melis ısmını teklıf ettı....kızımın adını Zeynep Melis koyduk.....Melis ısmı benım kızıma coooooooooook yakıstı...melis bal arısı demekmıs..masallah hıc 1 dakıka yerınde durmuyor..arı gıbı..bı orda bı burda:)1.5 yasında daha uykusu da sduzelmedı... o yuzden melıs adını pek tavsıye etmıyorum..bence sakıne falan koy:) bu arada Allah sagsaglım kucagına almayı nasıp etsın canım..sende saglıkla ınsallah...

eslem
esila olabilir.
seçeneklere alalım:16::16:
bende asya adını çok severim. azra isminide düşünebilirsin.
asya komşumuz azra kuzenimin çocuğu:18::18:
Senin seçtigin isimlerden Ömür güzel canim...
Ona benzeyen bir isim geldi aklima: Özgü.

Ben kendi ismimi de öneriyorum: Esra. Peygamberimizin Miraç gecesinin ilk kismina verilen isim.
esra kuzenimin adı ama özgüde güzelmiş:49::49:
bız esımle unv tanıstık ozamandan berı Zeynep ısmını ıkımızde begenıyoruz..o yuzden pek sıkıntı yasamadık ısım konusunda.Eşim de melis ısmını teklıf ettı....kızımın adını Zeynep Melis koyduk.....Melis ısmı benım kızıma coooooooooook yakıstı...melis bal arısı demekmıs..masallah hıc 1 dakıka yerınde durmuyor..arı gıbı..bı orda bı burda:)1.5 yasında daha uykusu da sduzelmedı... o yuzden melıs adını pek tavsıye etmıyorum..bence sakıne falan koy:) bu arada Allah sagsaglım kucagına almayı nasıp etsın canım..sende saglıkla ınsallah...

zeynep bnde seviyorum babasının kıymetlisi demek ama hem eşimin kuzeni bebeğine koydu hemde gelinimizin adı:50::50:
melisinde kötü anlamı varmş koymayın diyolar yoksa bende seviyorummm:44:allah bağıslasın bu arada:49::49:

Back
X