• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızarmak

benim de yanağımın tek tarafının bir bölümü kızarırdıKendiliğinden geçti

Bende de var bu dert. Rosacea dediler yüzüm bölge bölge kızarıyor, elune nin dediği gibi pul pul dökülüyor. Sürekli nemlendirici kullanmak zorundayım. Sıcaktan soğuğa geçince özellikle. Nefret ediyorum. Herşeye alerjim var hani şu tişörtün üzerinde pullar olur, tenim ona sürtse yarım saat kabarık kırmızı kollarla geziyorum. Sahte takı takamıyorum kırmızılığı gören kendimi yaktım sanıyor beyaz tenli olduğum için çabuk farkediliyor. Stresli olduğumda özellikle sınav zamanı mahvoluyo yüzüm. Makyaj malzemeleriyle de kapatamıyorum sinirimden ağladığımı bilirim. Her aldığım ürüne dikkat etmem lazım, dünyanın parasını dökmem de cabası. Lazer tedavisine başladım 3 seans oldu bakalım inşallah işe yarar.

Hangi ürünleri kullandın canım bana da derman olsan çok mutlu olurum mutlu olmakla kalmam duacın olurum inan bana:)

Vallahi hayata bakışınızı değiştirmezseniz ne sürseniz asgari oranda fayda sağlarsınız...

Eskiden ufacık şeyleri dert ederdim, saçma sapan şeylere takılırdım, buhranlı dönemlerim olurdu.

Son yıllarda yaşadığım aydınlanmadan sonra ne ilişkilerimde sorun kaldı, ne de hayatımda pürüz üstelik yapısal olarak ince ve çok hassas bir cildim olmasına rağmen...

Hayatımla beraber cildimde de sıkıntı kalmadı, yani ruh hali çok önemli fiziğinizde.

Her kadının hayatı vücuduna yansır, kiminin cildine, kiminin kilosuna, saçına vs.

Farkında olun ya da olmayın bu böyle...

Keşke hayatınızdaki stresi sıfıra indirecek düşünme metotlarını benimsetebilsem, problem en az yarı yarıya azalır o zaman...

Ürünler ikinci planda fayda sağlar ruh içten beslenmediğinde ama yine de yazayım.

Güneş kremi: Solante (nemlendirici ve makyaj bazı olarak)

Aşırı soğuklarda nemlendirici: Bepanthol

Maske, peeling: Vichy 3 in 1

Yüz temizleyici: Bioderma (jel)

Bb krem: Garnier Dreampure light (diğer bbler aynı etkiyi göstermedi, renk, doku vs... )

Keske kizarmaya bir cozum bulunsa.soguk ortamdan sicak ortama gecince heyecanlaninca stres yapinca aglayinca gulunce bazen durduk yere afedersiniz ota b.ka kizaran yanaklarim var kendimi bildim bileli.yuvarlanip gidiyoruz iste.

Vallahi hayata bakışınızı değiştirmezseniz ne sürseniz asgari oranda fayda sağlarsınız...

Eskiden ufacık şeyleri dert ederdim, saçma sapan şeylere takılırdım, buhranlı dönemlerim olurdu.

Son yıllarda yaşadığım aydınlanmadan sonra ne ilişkilerimde sorun kaldı, ne de hayatımda pürüz üstelik yapısal olarak ince ve çok hassas bir cildim olmasına rağmen...

Hayatımla beraber cildimde de sıkıntı kalmadı, yani ruh hali çok önemli fiziğinizde.

Her kadının hayatı vücuduna yansır, kiminin cildine, kiminin kilosuna, saçına vs.

Farkında olun ya da olmayın bu böyle...

Keşke hayatınızdaki stresi sıfıra indirecek düşünme metotlarını benimsetebilsem, problem en az yarı yarıya azalır o zaman...

Ürünler ikinci planda fayda sağlar ruh içten beslenmediğinde ama yine de yazayım.

Güneş kremi: Solante (nemlendirici ve makyaj bazı olarak)

Aşırı soğuklarda nemlendirici: Bepanthol

Maske, peeling: Vichy 3 in 1

Yüz temizleyici: Bioderma (jel)

Bb krem: Garnier Dreampure light (diğer bbler aynı etkiyi göstermedi, renk, doku vs... )

Teşekkür ederim katılıyorum ben de ufak şeyler için kendimi o kadar üzüyorum ki anlatsam dalga mı geçiyorsun şaka mısın derler ama elimde değil :( üzmemeye çalışıyorum.

Bende de var bu dert. Rosacea dediler yüzüm bölge bölge kızarıyor, elune nin dediği gibi pul pul dökülüyor. Sürekli nemlendirici kullanmak zorundayım. Sıcaktan soğuğa geçince özellikle. Nefret ediyorum. Herşeye alerjim var hani şu tişörtün üzerinde pullar olur, tenim ona sürtse yarım saat kabarık kırmızı kollarla geziyorum. Sahte takı takamıyorum kırmızılığı gören kendimi yaktım sanıyor beyaz tenli olduğum için çabuk farkediliyor. Stresli olduğumda özellikle sınav zamanı mahvoluyo yüzüm. Makyaj malzemeleriyle de kapatamıyorum sinirimden ağladığımı bilirim. Her aldığım ürüne dikkat etmem lazım, dünyanın parasını dökmem de cabası. Lazer tedavisine başladım 3 seans oldu bakalım inşallah işe yarar.

İnşallah canım

Benim durumum sizinki gibi olmasa da birden bire cikan alerji sonucu kizarma, ciltte hassaslasma ve kuruluktan dolayi soguklarda daha fazla yanma gibi problemler yasadim yasiyorum...

hangi urunu kullanirsaniz kulldurun, kafaniza cok takmayin...

Bir de benim dogal nrmlendiricim zeytinyag, alerjimin cozumu de o olmustu, simdi urunlerde eskisi kadar sorun da yasamiyorum (su bile dokunuyordu...)

Back
X