dedıgın urunu denemek ısterdım ama cnm ben de ogrencıyım pahalıysa hıc denemeyım ben debence de cıldıyeye gıt ama doktorlarda hep psıkolojık dıyo sınır oluyorum o cevaba ben kızarıklıktan dolayı gıtmedım ama bı kac rahatsızlkıgımda gıttıgımde hep psıkolojık dıyolardı kızarmak da bana ole gelıyo dedıgın gıbı ets dıye bısey varmıs amelıyatla alıyolarmıs kızarıklıgı etkıleyen seyı benım durumumun amelıyatlık oldugunu sanmıyorum ama sen tum yuzum demıstın demıstın bence de gıt bı sor bence bu ets yı de
ABLACIM ben de 19 yaşındayım ve küçüklükten beri çekiyorum bu durumu. isyanınızı anlıyorum. inanın ben daha kötüydüm. 2 yıl önce pskiyatra gittim ve bu durumun pisikolojik olduunu kabullendim özgüven eksikliği telaş yazın kışın sylediğiniz gibi hep bunun sıkıntısını çekiyordum. ha şimdi çekmiyormuyum ? gene kızarmıyormuyum? kızarıyorum ama esksine göre yüzde 50 azaldı en önemlisi kendi işlerinizi kendiniz yapmanızı öneririm yanlız bişeyler yapmalısınız hobi edinebilirsiniz böyle böyle azalıyor inanın. kızardığınız zamanda fazla aldırış etmeyin birileri söylemeden ben sylüyorum mesela kızardım mı felan die ay utandım felan diorum mesela bu bir kusur deil utanmak bir kusur değil utandığınızı kendinize güvenerek söyleyin herkese onlar söylemeden siz söyleyin kendinizi ti ye almayı öğreneceksiiz bakın. çünkü her insan utanır biz belli ediyoruz sadece hatta kızarmayanlarala alay edi,yorum benbenim bu kızarma sorunum ne olucak bilmiyorum..
27 yaşındayım hala en ufak birşeyde kızarıyorum
öyle geçici bir kızarıklıta değil..
sıcakta ,soğukta,sıkılınca,utanınca herzaman..
2 ay önce istemeye geldiler sözüm vardı..
fontoten filan hiç birşey etki yapmadı.
sıkılınca stres altındayken heyecanlıyken hemen yüzüm alev alev oluyor yanmaya başlıyor
eller desen buz gibi
surat kıpkırmızı
dün ailece kayınvalidemlere gittik..
bütün gün kıpkırmızı suratla servis yaptım evin içinde
giderken çok heyecan ve stres yapmıştım sonuçta yeni tanıştıkdiye
sadece elmacık kemiklerim kızarsa neyse tüm suratım ateş gibi kıpkırmızıydı..
bıktım artık ya
bi krem filan yok mu önerebileceğiniz yada doğal yçntemler
bende sürekli kızarıyorum her durumda son zamanlarda çıkan şu bb kremi deneyeyim dedim gerçekten işe yarıyor kızlar.. kızarmaya başladığımda yüzüme sürüyorum cilt rengimi dengeliyor her yer aynı renk oluyor. ben watsonslarda satılan pure and beauty'ninkini kullanıyorum bir çok markanın var ama en iyisi bu.. kuru cilt ve yağlı cilt olarak ayrılıyor da üstelik.. inşallah sizin de işinize yarar. gidip testerlarını deneyebilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?