offffff onu bede yaşadım çokgıcık bişey sende beyaz renkli gözlüsün sanırım benim gibi beyazlarda çok olur doktora gitmiştim cildiyeye bi merhemle halletti doktor ve normalde nemlenddirici olarakta sürmem için özellikle duş sonrası için üroderm vermişti halada kullanıyorum. basit onun tedavisi cildiyeye git kafana takma
alone2 o doktorun sana verdiyi merhemi ismini bizede yazarmisin . Belki bizede care olur kurtuluruz. Keske dediign gibi tedavisi basit olsa . Iskence resmen.Cokk beyaz tenliyim.Cok belli oluyo.
Bende alayim su bb kremden. Yanma hissi olsada bari kizarikligim bellli olmasin.Bende genelde stresden oluyor.
zyx321 soz nisan dedide. Bence sen soz nisan duyun gibi ozel gunlerinde Dideral isimli sakinlestirici ilac var.Recetesiz satiliyor eczanelerde.Eyer seninkide stresden heyecandna oluyosa kizarman o ilac iyi gelir..Sakinlestiiryo.Kizarmiyorsun.
Bende alayim su bb kremden. Yanma hissi olsada bari kizarikligim bellli olmasin.Bende genelde stresden oluyor.
zyx321 soz nisan dedide. Bence sen soz nisan duyun gibi ozel gunlerinde Dideral isimli sakinlestirici ilac var.Recetesiz satiliyor eczanelerde.Eyer seninkide stresden heyecandna oluyosa kizarman o ilac iyi gelir..Sakinlestiiryo.Kizarmiyorsun.
Ben diderali is gorusmesine giderken icmisidm ..Baslangic icin yarisini ictim . Netten okumusdum yarisi bile fayda ediyor diye. Bende is gorusmesine giderken yarisini iceyim dedim baslangic icin. Yarisini icdim ve normalde kipkirmizi olmam gerekirken hic kizarmadim.Heycanim hala vardi ama kizarmadim. Inshalalh sende de ise yarar.Ben bu ilaci hergun icmiyorum Ozel gunlerde icicem. Bide bisey sorcam. Acaba tedavi amaclimi Dideral .Yani surekli hergun icersek.Tedavi oluyomuyuz? Yoksa gecici bi etkisi olan ilacmi?
Ben diderali is gorusmesine giderken icmisidm ..Baslangic icin yarisini ictim . Netten okumusdum yarisi bile fayda ediyor diye. Bende is gorusmesine giderken yarisini iceyim dedim baslangic icin. Yarisini icdim ve normalde kipkirmizi olmam gerekirken hic kizarmadim.Heycanim hala vardi ama kizarmadim. Inshalalh sende de ise yarar.Ben bu ilaci hergun icmiyorum Ozel gunlerde icicem. Bide bisey sorcam. Acaba tedavi amaclimi Dideral .Yani surekli hergun icersek.Tedavi oluyomuyuz? Yoksa gecici bi etkisi olan ilacmi?
sanırım sadece kızarıklığı baskılıyor tedavi etmiyor.okuduğuma göre bırakınca tekrar başlıyormus.ben 2 aydır filan kullanıyorum çok rahatlatıyor gerçekten.ama doktor kontrolunde kullanmak gerekli tabi.yarım kullanıyorum bende.
bide doktor saat 11 de önce içmemi söyledi çarpıntı yapabiliyormuş o saatten sonra içince bazı insanlarda.
sabah 11 den öncemi içilmesi gerekiyo benim randevum 2 de ama yarım saat önce orda olmamı söylediler bende 12 30 gibi içmeyi düşünüyodum.
bb kremler pek kapatıcı değil, kızarıklığı kapatmıyor denedim ben...
yarım saat öncesinde içebilirsin. yani 1 buçukta orda olacaksan 1 de iç. bu ilacın etki süresi kısa malesef... yarılanma ömrü çok kısa...
sabah 11 den öncemi içilmesi gerekiyo benim randevum 2 de ama yarım saat önce orda olmamı söylediler bende 12 30 gibi içmeyi düşünüyodum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?