Kızarmaktan bıktım !! Artık rezil oluyorum !

Bende alayim su bb kremden. Yanma hissi olsada bari kizarikligim bellli olmasin.Bende genelde stresden oluyor.
zyx321 soz nisan dedide. Bence sen soz nisan duyun gibi ozel gunlerinde Dideral isimli sakinlestirici ilac var.Recetesiz satiliyor eczanelerde.Eyer seninkide stresden heyecandna oluyosa kizarman o ilac iyi gelir..Sakinlestiiryo.Kizarmiyorsun.

alone2 o doktorun sana verdiyi merhemi ismini bizede yazarmisin . Belki bizede care olur kurtuluruz. Keske dediign gibi tedavisi basit olsa . Iskence resmen.Cokk beyaz tenliyim.Cok belli oluyo.

Son düzenleme:
alone2 o doktorun sana verdiyi merhemi ismini bizede yazarmisin . Belki bizede care olur kurtuluruz. Keske dediign gibi tedavisi basit olsa . Iskence resmen.Cokk beyaz tenliyim.Cok belli oluyo.

yıllar önceydi canım kremin adını falan hatırlamıyorum malesef ama diğer nemlendiriciyi hala kullanıyorum onun adı üroderm. doktora gidin var çaresi ben hatta morarmaya doğru gidiyodum güneşte ve yol yürüyüp bunalınca ateş gibi oluyodu

Burda o hastalik pek bilinmez..Kime gitsen utanagaclikdan diyo.Doktordan umidimi kesdim.Bende morariyorum kizarmakdan .Neyse isimiz kaldi sakinlestirici ilaclara. offff. Sanirim olene kadar kizaracaz )

evet genelde böyle stresten yada utandıgım zamanlarda oluyo alayım o ilacı ben en iyisi bide fazla sakinleşiyomusum herseye aman diyomusum sarhoş modunda fazlada rahat olmam dimi :) ben netten arastırdımda kılcal damarlar deriye yakın oldugundan vücüdummuzda sinir sistemi fazla calıstıgından damar heyecan olunca şişiyomus ondan oluyomus nette iki tane krem ismi buldum fiyatları sigorta ödermi bilmiyorum ama 70 80 li rakamlarda kremler kılcal damarları tedavi ediyomus yalnız en az 6 ay diyo sürülmesi gerekiyoomus rosaliac xl diye doktora gitmeden kullanılmaz herhalde nette gördüm ama cildiyeciye gitcem bi bakım ne dicek.

Bn 1 kere icdim..Mal gibi yapmadii ..BIrazda olsa heyecanim kaldi Ama kizarmadim..Stresi fln aliyo..O kremler fln hepsi hikaye.Ben 1 krem aldim Azalex gel diye fiyatida baya pahali.Hicbir ise yaramadi.Paramda bosa gitti.Hicbir isyesmede olmadi

netten arastırdım cnm garnıerın bb sı cıldı nemlendırıyo fılan ama kızarıklıktan bahsetmemıs nıveanın bbsı nemlendırıyo ve kılcal damarda olan kızarıklıkları kapatır dıyo fondoten gıbı bıseymı bu bbler anlamadım ama gecıcıde olsa kızarıklıgı önlüyosa güzel bnce keşke kalıcı olsa ets amelıyatı kesın çözümmüş ömür boyumus ama damar yakma fılan dıyo güvenemıyo ınsan ya ılerde bıse olursa dıye o dıderalı doktoruma sormadan alamam ben epilepsi hastasıyım antiepileptik ilaç kullanıyorum belkıde o ılaclar sayesınde bu kızarıklık olustu bnde bılmıyorum ama ınsallah doktorum dıderal kullanmama ıtıraz etmezde özel günlerımde ılerde söz nişan gibi kullanırım.

açıkçası ben bütün bb'lerin testerlarını denemiş bir insan olarak özellikle garnierınkini hiç beğenmedim çünkü kapatıcılığı hiç yok yalnızca bebeksi bir ten sağlıyo keza niveanın da ondan bir farkı yok. ben en çok maybellininkini beğendim watsontaki pure and beautyden sonra.. watsonstakini tercih etmemin sebebi kore menşeili bir ürün olması. onlar kesinlikle kızarıklığı renk değişikliklerini dengelemeyi vaadediyorlar ve bunu başarmışlar da. ayrıca bb krem renkli nemlendirici gibi düşünün fondöten kadar zararlı değil cilde. özellikle kore menşeili ürünlerin çoğunda cildi yenileme özelliği var tabii uzun süreli kullanımda sivilce,çil gibi izleri de azalttığı söyleniyor. ayrıca 42 faktör güneş koruyucu özelliği de var. koreliler normalde bunları estetik ameliyatlardan sonra izleri için kullanırlarmış sonrasında cildin rengini dengeleme ve kapatıcı özelliğini keşfedince bazı eklemeler yaparak renkli nemlendirici olarak satmaya başlamışlar. özellikle bb krem bu ben olsam kore menşeili olan ürünü tercih ederdim.

kızlar doktora gittim bugün ve dedimki ben internetten bi ilaç buldum ama epilepsi rahatsızlıgım oldugu için kullanabilirmiyim diye size sormaya geldim etkileşim olurmu zararı olurmu gibisinden.ne ilacı dedi ben tabi kızardım :) şekil a dada görüldüğü gibi kızarıyorum ben dedim ve bu duruma sinir oluyorum istemiyorum kızarmak bir banka için iş görüşmem var pazartesi sunum yapıcam dedim.kızarmamam lazım dedim dideral isimli bi ilaç dedim baktı bu ilaç beta sinir sistemini durduruyo dedi yani dedim kalbi yavaslatıyo bende bunun için istiyorum kalbim çok hızlı carpıyo engelleyemiyorum aniden kızarıyorum sonra kızarıklıgım bir iki dk sonra gecıyo dedim.bazen gecmıyo yarım saati buluyo dedim.bana öyle hergün kullanabilcegim bi ilaçda vermeyin bagımlılık istemiyorum günü kurtarsın o gün boyunca rahat olayım sıkıldıgımda alayım bi saat içinde etki ediyomus bu ilaç günü kurtarma amaçlıymıs dedim.tamam dedi bunu kullanabilirsin hastalıgına etki etmez dideral 40 mg yazdı ama yarısını iç dedi.yaş kiloyla alakalı ya yarısı bana fayda etcekmi dedim eder bi tane içme dedi .recetesindede okudum cocuklara gunde 2 tane bıle verebılıyolarmıs bunu.ben yarım içcem.inşallah faydası olur.bana dua edin kızarmayayım pazartesi.yoksa işe giremicem büyük ihtimal.bb krem olayında hangi marka iyi bilmiyordum burdaki yorum yapan arkadas saolsun iki markayı güzel demiş ondanda almak istiyorum bakalım haftasonu alırım büyük ihtimal.işe yararsa yorumları en gec salı günü yazarım size :)

Ben diderali is gorusmesine giderken icmisidm ..Baslangic icin yarisini ictim . Netten okumusdum yarisi bile fayda ediyor diye. Bende is gorusmesine giderken yarisini iceyim dedim baslangic icin. Yarisini icdim ve normalde kipkirmizi olmam gerekirken hic kizarmadim.Heycanim hala vardi ama kizarmadim. Inshalalh sende de ise yarar.Ben bu ilaci hergun icmiyorum Ozel gunlerde icicem. Bide bisey sorcam. Acaba tedavi amaclimi Dideral .Yani surekli hergun icersek.Tedavi oluyomuyuz? Yoksa gecici bi etkisi olan ilacmi?

sanırım sadece kızarıklığı baskılıyor tedavi etmiyor.okuduğuma göre bırakınca tekrar başlıyormus.ben 2 aydır filan kullanıyorum çok rahatlatıyor gerçekten.ama doktor kontrolunde kullanmak gerekli tabi.yarım kullanıyorum bende.
bide doktor saat 11 de önce içmemi söyledi çarpıntı yapabiliyormuş o saatten sonra içince bazı insanlarda.

inşallah işe yarar bendede o kadar büyük bi sorunki resmen dikkat çekiyosun kötü bi şekilde engelleyemiyosunda heyecan olsun ama kızarmayayım bana yeter .millet görüşmede ne sorcaklar diye düşünürken ben kızarcammı kızarmıcam mı bende özel günlerde içicem hergün içmicem.ne bilim söz nişan düğün vb günlerde birde işte sunuum durumu filan oldugunda 50 tane var içinde zaten.ben bunu bitirene kadar son kullanma tarıhı coktan gecer ilacın.tedavi amaçlı değil bu psikolojik rahatsızlıklarla birlikte yatıştırıcı olarak veriliyomus asırı hareketli insanlara ama ilaca bünye alıştıgında zamanla dozu arttırıyolarmıs ve ilacı bırakınca etkiler geri gelebiliyomus bazılarında tamamen olmasada cogu gecebiliyomus geçici çözümde olsa işe yararsa iyiki var diyebilcegim bişey.bb kremlerdende watson daki kremi alıcam inşallah.

ha bide unutmadan söyleyeyim doktor bana bu ilacı içtikten sonra şekerli bişey ye tansiyon düşmesi yapabilir dedi ki benım tansıyon normalde hep 11 7 dir.kalp ritminde yavaslama yaptıgı için uzun süreli kullanımı doktor gözetiminde sürekli kontrollerle olmalı diye düşünüyorum.kızarmayalım derken kalpte bozukluk yaratmayalım bide.arada birden bişey olmaz herhalde :)

sabah 11 den öncemi içilmesi gerekiyo benim randevum 2 de ama yarım saat önce orda olmamı söylediler bende 12 30 gibi içmeyi düşünüyodum.

ben de ilacın adını okuyunca yazayım dedim. benim problemlerin biraz daha farklıydı (anksiyete, tremor...) o nedenle bu ilacı kullandım bir dönem... hala da duruyor bitmedi. açıkçası bazı yaşadığım olumsuzluklardan sonra bıraktım ilacı, sadece arada ihtiyacım olduğu zaman içerim. doktorum bana başlangıçta bir çeyrek sabah, bir çeyrek de öğleden sonra iç demişti. sonra dozu artırdı yarım sabah yarım öğleden sonra oldu. ama ben pek etkisini göremedim. bu sefer tam-tam iç dedi ama bünyem onu kaldıramadı çünkü zaten benim tansiyonum 10-6 veya 9-5 gibidir, o nedenle bayılacak gibi oldum ve korkup bıraktım. artık sadece aşırı stres altında kaldığım zaman sadece yarım içiyorum. o da arada bir. düzenli içmiyorum yani... doktora da sordum tabi kontrolde, böyle de kullanabilirsin dedi. bende de yüz kızarması olur ama ana sorunum bu değil, fakat yüz kızarmasına da pek faydası olmadı. bu ilaç bende titremeleri geçirdi biraz, o kadar... tabi şu da var ki herkeste etki aynı olmayabilir.

sabah 11 den öncemi içilmesi gerekiyo benim randevum 2 de ama yarım saat önce orda olmamı söylediler bende 12 30 gibi içmeyi düşünüyodum.

yarım saat öncesinde içebilirsin. yani 1 buçukta orda olacaksan 1 de iç. bu ilacın etki süresi kısa malesef... yarılanma ömrü çok kısa...

bb kremler pek kapatıcı değil, kızarıklığı kapatmıyor denedim ben...

yarım saat öncesinde içebilirsin. yani 1 buçukta orda olacaksan 1 de iç. bu ilacın etki süresi kısa malesef... yarılanma ömrü çok kısa...

1 saat içinde kana karısıyo diye okumustum nette ben 24 saat etkılı diye de okuyunca ondan içeyım dedim.kaç saatte gecıyo etkısı sen kullanmıs biri olarak söylersen cok mutlu olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…