kızçeler teste bakın nedir bu ‼️

bende ilk böyle olmuştu , ilk idrarla yapın diyorlar , kan verin içiniz rahatlasın

Eklentiler

• C7BDEE12-5847-4557-8AAB-5C079F82618E.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 79
Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese sağlıkla versin inşallah , Benim adetim biraz düzensizdi 3-4 gün geç geldiği olurdu bazen vaktinde gelirdi falan , 3-4 gün geciktiğinde yaptım ben hiç umudum da yoktu ama oluverdi , 19 Kasım son adet tarihimdi testi 20 aralıkta yaptım

Senin kırmızılık belirmiş ama bende o yok maalesef neyse dua et bende emeklerimin karşılığını alayım

Kızlar acil bakın testi böyle olup hamile çıkan var mı ???
Aşağıdaki yorumlar da iğne kullandım demişsiniz iğnenin kaçıncı günü yaptınız bu testi teste göre var ama iğnenin günü de önemli tabi

12. Günü ama iğne berlirtisi bende 3 4 gün önce bitti
Ben de 12. gün yaptığımda pozitif çıkmıştı şu an 31. haftam bitmek üzere inşallah sizinde öyledir :) yarın mutlaka test yapın tekrar koyulaşma var mı diye bakın

Ben de 12. gün yaptığımda pozitif çıkmıştı şu an 31. haftam bitmek üzere inşallah sizinde öyledir :) yarın mutlaka test yapın tekrar koyulaşma var mı diye bakın
Ayy Şuan bana umut oldun sende sağlıkla kucağına al inş . Ama bu test pozitif mi demek ben bu konu da hiçbir şey bilmiyorum belki doğru değildir diye kimseyle de paylaşmak istemiyorum

Ayy Şuan bana umut oldun sende sağlıkla kucağına al inş . Ama bu test pozitif mi demek ben bu konu da hiçbir şey bilmiyorum belki doğru değildir diye kimseyle de paylaşmak istemiyorum
Benim de bu şekilde çok çok silikti ben test yapmaya devam etmiştim koyulaşıyor mu diye bakmıştım koyulaşınca 3 gün sonrasında iğnenin 14.günü kan vermiştim 45 ile öğrenmiştim betamı yani test yaptığımda daha çok minikmiş o yüzden o kadar silikmiş :) sadece eşimle paylaşmıştım ben de kalp atışını duyana kadar anneme dahi söylemedim ne olur ne olmaz diye 7 haftalıkken kalp atışını duyduk o zaman söyledim

Ay inşallah bende öyle olurum bende kimseye söylemicem çok kararlıyım en az 2 aylık olana kadar çok iyi yapmışsın sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…