- Konu Sahibi esraylmz03
-
Kızlar 2 sene lik evliyiz 1senedir çocuk istiyoruz olmuyor doktora gittik sonuçlar çok iyi çıktı ikimizinde stres yapmayın olur yumurtlama gümlerinde birlikte olun dedi ama ben bunu eşime bi türlü anlatamıyorum ben ne zaman istersem o zaman olur tabi sen de istersen diyo sen stres yapıyorsun o yüzden olmuyo yani gerçekten kızlar yumurtlama günü gelince güzelce konuşuyorum olmuyo kavga ediyorum olmuyo sen beni zorluyorsun bilmem ne diyo birbirimizi yiyoruz ben de kırıcı konuşuyorum kabul ediyorum bazen ama strese giriyorum bu ayda olmayacak çok moralim bozuk napsyım ben böle bi durum yaşayan var mı bu arada 4 günde bir ilişki oluyo normal durum da
Evet aynen ole ama söylemezsem o gün kacırcaz gibi geliobence yumurtlama dönemlerini eşine söyleme, ilişkinin spontane gelişmesini sağla, erkekler bu iş görev gibi olunca irrite oluyor, saçma ama böyle yani, erkek milleti...
Evet aynen ole ama söylemezsem o gün kacırcaz gibi gelio
Aynen ne zormuş bu işler hiç böle bilmezdimöncesinde bahanelerle kendini çek biraz, illaki özler arar, bu şekilde zorlarsan ilişkinizinde bozulma riski var, bazı erkekler çocuk gibi idare ediceksin işte..
Evet 2 günde bir olmalı aslında ama anca bu kadar4 gunde bır ara cok zaten
Allahım inşalah bana da verir eşimde ole diyo bizim bi sorunumuz yok sen stres oluyorsun diyoBenceede bugün yumurtlama günü şey yapmalıyız deme çünkü bende çok bunaltmıştım Bebek düşünürken pek hoşlanmamıştı böyle peşinde koşturmamdanhaftada 2 kere yeterlidir ve çok kafaya takma ben o ay düzen bile takip edemedim tek sefer de hamile kaldım inş senin bebeğinde çok bekletmeden gelir:)
Olması gerektıgı ıcın demıyorum ama normalde ıstek olarak 4 gun uzun degıl mıEvet 2 günde bir olmalı aslında ama anca bu kadar
acilen bu baskıcı tavrından vazgeç.Kızlar 2 sene lik evliyiz 1senedir çocuk istiyoruz olmuyor doktora gittik sonuçlar çok iyi çıktı ikimizinde stres yapmayın olur yumurtlama gümlerinde birlikte olun dedi ama ben bunu eşime bi türlü anlatamıyorum ben ne zaman istersem o zaman olur tabi sen de istersen diyo sen stres yapıyorsun o yüzden olmuyo yani gerçekten kızlar yumurtlama günü gelince güzelce konuşuyorum olmuyo kavga ediyorum olmuyo sen beni zorluyorsun bilmem ne diyo birbirimizi yiyoruz ben de kırıcı konuşuyorum kabul ediyorum bazen ama strese giriyorum bu ayda olmayacak çok moralim bozuk napsyım ben böle bi durum yaşayan var mı bu arada 4 günde bir ilişki oluyo normal durum da
Bilmiyorum eşim çok yoğun sabah 3 e kadar çalışıyor 4 saat falan uyuyo cumartesi pazar yok bunun da etkisi var tabiOlması gerektıgı ıcın demıyorum ama normalde ıstek olarak 4 gun uzun degıl mı
Ay ne güzel söylüyorsun o da ole diyo ama tahammül edemiyorum boğasım gelioacilen bu baskıcı tavrından vazgeç.
stres en büyük olumsuz etken.
böyle yaparak bir yere varamazssın.
kontrolü elinde tutarak doğal seyrindeymişcesine eşini yönlendirmelisin.
bıd bıd konuşarak sinirlenip bağırarak değil.
Bilmiyorum eşim çok yoğun sabah 3 e kadar çalışıyor 4 saat falan uyuyo cumartesi pazar yok bunun da etkisi var tabi
Saolun işte suratım asılıyo iyice niye bu kadar stres yapıyorum bilmiyorumBence ilişkiye bir görev olarak bakmamamak gerek.
Eşinizin iş durumu yoğunluğu sizin durumunuz
Yani gün gelir 3 gün üstüste olur gün gelir 2 güne bir veya 3 güne bir olur,yada hergün olur.
Tabi diğer durum farklı siz bunu ona yansıtmadan o güne denk getirin derim ...
Kolaylıklar dilerim....
unutmayın stres bebeğin olmamasına yani geç gelmesine en büyük etkenSaolun işte suratım asılıyo iyice niye bu kadar stres yapıyorum bilmiyorum
Amin canım inşallahunutmayın stres bebeğin olmamasına yani geç gelmesine en büyük etken
Rahat olun dua edin rabbim hayırlı bir günde bebek sahibi olmanızı nasip etsin
Anneliği hakedecek herkese nasip etsin
Kızlar 2 sene lik evliyiz 1senedir çocuk istiyoruz olmuyor doktora gittik sonuçlar çok iyi çıktı ikimizinde stres yapmayın olur yumurtlama gümlerinde birlikte olun dedi ama ben bunu eşime bi türlü anlatamıyorum ben ne zaman istersem o zaman olur tabi sen de istersen diyo sen stres yapıyorsun o yüzden olmuyo yani gerçekten kızlar yumurtlama günü gelince güzelce konuşuyorum olmuyo kavga ediyorum olmuyo sen beni zorluyorsun bilmem ne diyo birbirimizi yiyoruz ben de kırıcı konuşuyorum kabul ediyorum bazen ama strese giriyorum bu ayda olmayacak çok moralim bozuk napsyım ben böle bi durum yaşayan var mı bu arada 4 günde bir ilişki oluyo normal durum da
Bence bu tavrınız eşinizi soğutur sonuçları daha kötü olabilir, kesinlike öyle olur diye demiyorum ama bu durumda olan bir tanıdığım var.adam eşime söylemiş çocuk için çok baskı yapıyor soğuyorum falan diye ve bu adam eşini aldatmaya başladı avukat bir bayanlaAy ne güzel söylüyorsun o da ole diyo ama tahammül edemiyorum boğasım gelio
canim burda pek cok bayan ayni sorunu yaşıyor. erkeklerin kafasi bizden farkli çalışıyor. onlar iş ciddiye binmeden böyle şeyleri önemsemez. 2-3 sene olmazsa anca o zaman idrak eder durumu ama insallah o günleri görmeden bebisin gelir. peki sen ne yapicaksin. eşine yumurtlama gününü sakin söyleme önemli günler gelince sanki sen istiyormussun gibi bütün işveni cilveni ortaya koyup dogaclama olmuş gibi bi çalışma yapacaksın. bi de ovulasyonun oldugu gün iliski olmasi şart degil bir iki gün önceki iliski ile de hamile kalabilirsin bu konuda stres yapmaKızlar 2 sene lik evliyiz 1senedir çocuk istiyoruz olmuyor doktora gittik sonuçlar çok iyi çıktı ikimizinde stres yapmayın olur yumurtlama gümlerinde birlikte olun dedi ama ben bunu eşime bi türlü anlatamıyorum ben ne zaman istersem o zaman olur tabi sen de istersen diyo sen stres yapıyorsun o yüzden olmuyo yani gerçekten kızlar yumurtlama günü gelince güzelce konuşuyorum olmuyo kavga ediyorum olmuyo sen beni zorluyorsun bilmem ne diyo birbirimizi yiyoruz ben de kırıcı konuşuyorum kabul ediyorum bazen ama strese giriyorum bu ayda olmayacak çok moralim bozuk napsyım ben böle bi durum yaşayan var mı bu arada 4 günde bir ilişki oluyo normal durum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?