kizginligim yargisiz infaz yapanlara ..

actigima acacagima pisman ettiniz . daha fazla yorum yazilirsa cok kirici olurum ...

YAZMAYİN YETER .

Konuna çok aşina değilim. Senin için hayırlısını diliyorum. Umarım sevdiğin insanla çok mutlu olursun.

Akıl yaşta değil, baştadır sözüne çok inanırım. Elbette sevdiğin adamda gördüğün güzel binlerce özellik vardır. Belki gerçekten ailen bunları görememiştir. Az çok hatırlıyorum ablanın konusunu, ordan biliyorum bunları. Senin konularını okumadım.

Fakat nasıl senin gördüğün ama onların göremediği güzellikler varsa, senin göremediğin ama onların gördüğü olumsuzluklar da var. Bu aşkın kanunudur güzelim, çünkü sevdin mi bir adamı, gözüne perde iner. Bir müddet o perdeyle yaşarsın. Etrafında sana değer veren insanlar farkederlerse bu olumsuzlukları hemen koruma içgüdüsüyle yaklaşırlar olaya. Elbette ailen bu süreçte yanlış yaklaşmış olabilir sana, belki biraz daha sakin olmalarını beklemiş olabilirsin ama senden ricam bundan sonrası için sende biraz sakin ol.

Madem yavaş yavaş yoluna giriyor her şey, geçmişi bırak arkanda.

Emin ol kimse mükemmel değil. Sende değilsin, ailende değil, sevdiğin adamda değil.

Kendi ayakların üzerinde dur muhakkak. Dünya iyisi de olsa eşine güvenme. Sen sen ol, kendinden başkasına güvenme. Dediğim gibi çok net bilmiyorum konularını, ama sen yine de bundan sonrası için daha olgun daha akıllıca davran.

Aileni karşına alma, ne olursa olsun. Bak ablan sana gerçekten değer vermese, burada çare aramazdı. Senin için endişelenmese uğraşmazdı. Yolu yanlış olabilir, bilemem ama amacı çok güzel, en azından benim anladığım bu.

Yaşın bildiğim kadarı ile küçük, lütfen eğitim hayatına devam et ve ailenle sevdiğin adam arasında seçim yapma. Bu forum çok güvendikleri eşleri tarafından yerden yere vurulan kadınlarla dolu. Her birinin hayatı sana ibret olsun.

Konunun içeriği mi değişti abuk subuk bağlantısız şeyler yazılmışş..

Herkeste hemen ayaz demiş..
Belliki ilk başta yaşadıklarını anlatmış sonrada düzenlemiş..

Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır.

Konu silmek veya içerik değişirmek yasaktır, bu sebeple ceza aldınız ayaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…