- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Hala aynı hatalara doğru sürüklenmeye devam...
Bu konuyu bilgisayarına kaydet hatta aklına da kaydet bir kaç sene sonra en fazla 5 sene sonra aç oku bakalım.
Derin bir ah çekecek misin ?
Ablam senden 4 5 yas küçük oglum var bwnim bende sen yaslarda evlendim öyle sevgiliykenki gibi degil hayat inan bundan bir 2 3 yil sonra ya bak su kadin bana demisti diyeceksin çünkü ikinizde hazır degilsiniz öncelikle tecrübe konusuyor yani sevgilin kötüdür demiyorum ama sen henüz hazir değilsin kimse degil sen yaslarda neyse olan olmuş bari hemen çocuk yapma emin ol 25 ol en azindan hala ayni fikirdeysen yaparsin suan tek mantıklı tavsiye bu olur sanaayni olayi iki farkli kisinin gorusunden okumak yazmak gormek olayi cok farkli duruma sokar o yuzden ucurum olayina katilmiyorum .
Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. Bu değişmez.hata yapmadigima eminim ... ah cekmeyeceginin garantisini kimse veremez kimse gelecegi goremez cok mutlulukla evleneninsanlarin hc hata yapmiyosun dedigi
Ablam senden 4 5 yas küçük oglum var bwnim bende sen yaslarda evlendim öyle sevgiliykenki gibi degil hayat inan bundan bir 2 3 yil sonra ya bak su kadin bana demisti diyeceksin çünkü ikinizde hazır degilsiniz öncelikle tecrübe konusuyor yani sevgilin kötüdür demiyorum ama sen henüz hazir değilsin kimse degil sen yaslarda neyse olan olmuş bari hemen çocuk yapma emin ol 25 ol en azindan hala ayni fikirdeysen yaparsin suan tek mantıklı tavsiye bu olur sana
Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. Bu değişmez.
ha
hastalgmdan dolayi uc bes yil yasak zaten dsunmuyorz 5 yil kadar bi sure .. cok sonra o .
Ablanın konusunu hatırlıyorum..
Üzülmüştük baya..
Birde şu açıdan düşün;
-Belkide bu hastalık sana bi nimettir. Çocuk olmazsa bu adamdan çabuk kurtulabil diye..
Veya
-Birbirinizi iyice tanıyıp evliliğinizi düzene sokun diye verilen bi süreç gibide düşünebilirsin..
Hakkında hayırlısı inşALLAH pişman olmazsın :)
gerçek aşk desem değil.. sevgi desem oda değil. neden bu kadar kararttın gözünü
Allah yardım etsin ne diyim
Kapattır o zaman konunu, kırıcı olurum diye tehdit edeceğine.actigima acacagima pisman ettiniz . daha fazla yorum yazilirsa cok kirici olurum ...
YAZMAYİN YETER .
cok komiksin sen ya .
Kapattır o zaman konunu, kırıcı olurum diye tehdit edeceğine.
en fazla iki saat mi tutabildin kendini. tehdit ediyo bilde : D
bir de ilk mesajına bakan yazık der. acıtasyon on numara ama yemedik güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?