• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizginligim yargisiz infaz yapanlara ..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Baska bir nick kullaniyordum onceden belki smdi anlattikca kendimi.bilen bilir nicki de hic hatirlamiyorum . Bu sitedeki yorumlar zamaninda beni cok kirdi cok tartismalara girdim cok banlandim vs..vs.. bence yorumlar iyi .. sonucta kimse kimseyi tanimadan fikir alis verisinde bulunuyor ve bu hos bir davranis ama bazen de hos olmayan noktalara kadar gidiyor .. kizginlikda degilde acikcasi yorumlarin tersine ciktigini anlatmak icin.actgim bir konu bu biraz ra icimi dokmk istedim konularimi hep braya actigim.icn bunu da buraya actim umarim dogru yerdir . uzatmaddan konuya girersem eger benm uc bcuk seneye yaklasan bi iliskim var ailem hc istemedi engel olmak icin ellerinden geleni yaptilar hep nefretlw yargiyla yaklastilar nisanlima bir suru zorluk cektik ayrintisina girmetecegim ama cok fazla zorluk cektik . sonra nisanlim cezaevine girdi birbirimzle aylarca gorusemedhmz zmnlar oldu yine de vazgecmedik herkes ayril dedi bir sru sey soyledi ama vazgecmedik . cezaevinede 17 yasnda istemeden karstgi bir kavgadan girmisti onun cezasini yillar sonra dosya sonuclanip ceza gelince yatti . Ordan cikti ailem sonunda ikna oldu ve bir suru sorundan sonra nisanlandik .. sonra ben hastahanelik oldum hayati risk gecirdm emboliye yakalandim kanmda pihtilasma vardi .. Gunlerce ben yogun bakmdayken hastahanede yattilar kahroldular hep beraber aciyla birbirlerine sarildilar ve nisanlimi sevmiyor degiller simdi . isi gucu yerinde duzgun biri cunku ..nasipse bir ay sonrada dugunumuz varr .. Umarim Allah nasip eder .. O yuzden hic kimse acimaszca uzucu kirici yorum yapmasin .. İyi aksamlar diliyorum ..

Cezaevine girmiş o kadar zaman yatmış bir insanı hala savunuyorsunuz arkadaş kavgasına karışmış diye o kadar basit olsa o kadar zaman yatar mı seni zaten herkes tanıdı. Ailen nasıl izin verdi onu da bilmiyorum, bu insan hem o yaşta hapise girdiğine göre eğitimsiz bir de o halde nasıl iş bulur onu da bilemem ama burada üyelere yönelik eleştiri de bulunmak için konu açmak da yasak. Hayat senin dilediğin gibi yaşa hayat sana şu an toz pembe geliyor umarım pişman olmazsın.

Hatırlıyorum seni Ayaz.
Umarım bir kaç ay sonra da siz çok haklıymışsınız diye konu açmazsın burada.
İnsanın başına her şey gelebilir olabilir, ama bir suçu varmış ki cezaevine girmiş. Bunu savunamazsın.
Hatta ablan da konu açmıştı sanırım zamanında... Öyle bir şeyler hatırlıyorum... Yanlışsa kusura bakma.
Mutluluklar dilerim umarım pişman olmazsın.

Hata yapmadigini, mutlu oldugunu buraya kardesim evden kacti diye konu acan, bagri yanan ablana da anlattin mi?

onun.nedenini de yazmis mi cok merak ettim simdi zaten o da bir gun surdu sonra dondum eve .. evden kacmk deglde zorunda klmk gbi bseydi .. cnku oyle bi planim yoktu zaten o zaman icindede olamazdi .. ama ozelimi daha fazla yazmak istemiyorum artik . konuyuda yuzeysel yazdm fark ettiyseniz . polemie de girmek istemiyorum acikcasi . o yuzden iyi geceler

Senin döneminde siteye takilmiyordum ama ablan konu açtığında onun konusunu sayfa sayfa okuyup sonra senin konularina baktim canım ve şunu demeliyim ki öyle bir ailen ve hatta ablan olduğu için çok sanslisin burdaki yazilarindan caresizligini ben bile hissettim ki kesinlikle tanimiyorum yanlış anlama ucurumdan atlamissin resmen allah yardımcın olsun ailenin daha çok olsun tabi

Senin döneminde siteye takilmiyordum ama ablan konu açtığında onun konusunu sayfa sayfa okuyup sonra senin konularina baktim canım ve şunu demeliyim ki öyle bir ailen ve hatta ablan olduğu için çok sanslisin burdaki yazilarindan caresizligini ben bile hissettim ki kesinlikle tanimiyorum yanlış anlama ucurumdan atlamissin resmen allah yardımcın olsun ailenin daha çok olsun tabi

ayni olayi iki farkli kisinin gorusunden okumak yazmak gormek olayi cok farkli duruma sokar o yuzden ucurum olayina katilmiyorum .

Hala aynı hatalara doğru sürüklenmeye devam...
Bu konuyu bilgisayarına kaydet hatta aklına da kaydet bir kaç sene sonra en fazla 5 sene sonra aç oku bakalım.
Derin bir ah çekecek misin ?

Hala akıllanmamışsın,hala diksin.

benim tek hatam insanlari birbirine yanls ifade etmemdi o yuzdsn kavgalarin buyuk sebebide benim yanls ifadelermde o yuzdn nfret etmisler smdi nisanlima annm cok iyi dvraniyo birlikte mangal bile yaptik cok da iyi anlasiyorlar .. bunlari annem soyledi kendi agziyla bana . o hatamida anladm ve yanls gosterdgm icn herkesi birbirine hatami anladim tek hatam da buydu ..

Back
X