- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Baska bir nick kullaniyordum onceden belki smdi anlattikca kendimi.bilen bilir nicki de hic hatirlamiyorum . Bu sitedeki yorumlar zamaninda beni cok kirdi cok tartismalara girdim cok banlandim vs..vs.. bence yorumlar iyi .. sonucta kimse kimseyi tanimadan fikir alis verisinde bulunuyor ve bu hos bir davranis ama bazen de hos olmayan noktalara kadar gidiyor .. kizginlikda degilde acikcasi yorumlarin tersine ciktigini anlatmak icin.actgim bir konu bu biraz ra icimi dokmk istedim konularimi hep braya actigim.icn bunu da buraya actim umarim dogru yerdir . uzatmaddan konuya girersem eger benm uc bcuk seneye yaklasan bi iliskim var ailem hc istemedi engel olmak icin ellerinden geleni yaptilar hep nefretlw yargiyla yaklastilar nisanlima bir suru zorluk cektik ayrintisina girmetecegim ama cok fazla zorluk cektik . sonra nisanlim cezaevine girdi birbirimzle aylarca gorusemedhmz zmnlar oldu yine de vazgecmedik herkes ayril dedi bir sru sey soyledi ama vazgecmedik . cezaevinede 17 yasnda istemeden karstgi bir kavgadan girmisti onun cezasini yillar sonra dosya sonuclanip ceza gelince yatti . Ordan cikti ailem sonunda ikna oldu ve bir suru sorundan sonra nisanlandik .. sonra ben hastahanelik oldum hayati risk gecirdm emboliye yakalandim kanmda pihtilasma vardi .. Gunlerce ben yogun bakmdayken hastahanede yattilar kahroldular hep beraber aciyla birbirlerine sarildilar ve nisanlimi sevmiyor degiller simdi . isi gucu yerinde duzgun biri cunku ..nasipse bir ay sonrada dugunumuz varr .. Umarim Allah nasip eder .. O yuzden hic kimse acimaszca uzucu kirici yorum yapmasin .. İyi aksamlar diliyorum ..