kızgınlığını ses tonuna yansıtmamayı başarabilmek

Bende böyleyim ama bir çok kişiye göre gereksiz çıkış yapmış oluyorum boşverin insanları kimse kusura bakmasın o ne der bu ne der diye yaşayamam ben

yanlış kişiye sordunuz:)

ben iş ortamında kimseye duygusal bakmam. robot gibiyim. azar da yesem ayıya dayı derim. çünkü bir keresinde demedim ağzım yandı öğrendim.

özel hayatımda ise işte şöyle... insanların aslında çok bencil ilkel hayvanlar olduklarını görmek gerek. insanlar beni kırdıkça artık sevmez oldum onları ve bitirdim içimde sevgimi. böylece dediklerini önemsemez oldum. küçümser oldum.

not: çok sağlıklı bir ruh halinde değilim illa yaptığımı yap demiyorum.

bunu da yapmayı denedim evet ama siz tekrar aklıma getirdiniz aynen o an kendime demem lazım karşıdaki bana değil sırf ben burda olduğum için yaptı diye ama bazen cidden şahsileşiyorlar. yasak olduğun bile bile bir işi size yaptıramazlarsa küfür bile edebiliyorlar. insanlarımız inanılmaz cahil ve saygısız.

hah işte iş hayatında robot gibi olabilmeyi istiyorum. kahrolsun içimdeki insan sevgisine bitmiyor ben de sevgimi hayvanlara vermeye çalışıyorum artık...evet insanları sevmesem önemsemeyebilirim değil mi. aslında en önemlisi bence SADECE KENDİNİ SEVMEK...

ya bu psikoloji için gerçekten hayatın sillesini yiyip yalnız kalmak gerekiyor ben öyleyim.

iş ortamı için değmez ama. içinizden kızın sövün yüzüne gülümseyin.

ya bu psikoloji için gerçekten hayatın sillesini yiyip yalnız kalmak gerekiyor ben öyleyim.

iş ortamı için değmez ama. içinizden kızın sövün yüzüne gülümseyin.
her türlü sille yiyip yine de çabuk unutan biriyim biraz kinci olmam lazım. ah ah içimi dışıma yansıtmamayı bir başarabilsem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…