- 28 Mayıs 2010
- 48
- 1
- 86
- 37
- Konu Sahibi sunshineee
-
bence üstüne giderek hata etmişsiniz ve sizin tek hatanız bu...
ama ben şimdi konuşmak istemiyorum cümlesine kılım... tamamen kılım. sen konuşmak istemiyorsun ama ben istiyorum, buna ihtiyacım var, ne olacak şimdi?
bunu yapan insanların bencil olduğuna inanıyorum ayrıca. sizinle konuşsaydı iş buraya varmayacaktı. hayatınızın her alanına sirayet edecek bu bencillik eğer alıştırırsanız. bırakın nişan hazırlıklarını ayrılığı düşünmeyi, kendinizi toparlayın ve dik durun.
bu dönem ağzının içine bakarsanız sizi yola getirdiğini düşünecek. bence zamanı gelip sizinle konuşmak istediğinde şimdi de ben konuşma zamanımız olmadığını düşünüyorum, kzıgınım dersiniz. ne yani mademşubatta nişan düşünecek kadar ciddisiniz nasıl erteleyebilir sizi?
kolay gelsin gerçekten. umarım aşarsınız sorunu..
bazı erkekler ilişkileri ciddiye binince öyle davranırlar kendilerini ilişkiden uzak tutmaya çalışırlar ama inanki sen ondan kaçmaya başladığın anda yanı kaybetme korkusunu ona gösterince kendi deliler gibi evlenme hazırlıgına başlar
Bilmem ben olsam üzerine giderdim.
Ben biraz sabırsızım sanırım.
Derdi neyse anlatsın isterdim.
Küslük de istemem kavga da.
Konuşularak anlaşılamayacak hiç bir şey yok.
Artı,seven adam kıyamaz,azıcık üzüldüğünü belli et. Sevginin açamadığı kapı yok.
3 gündür hiç konuşmaya çalışmamıştım. Bugün, aynı yerdeyiz konuşmuyoruz ve istediğin gibi üstüne gitmiyorum hep benden beklediğin olgunlukta davranıyorum konuşmayacak mıyız hala dedim . O da daha konuşma zamanımız gelmedi dedi.Ne yapacaksın ayrılmak için mi zaman geçmesini bekliyorsun dedim zamanı gelince konuşacağız dedi. Zaten yapı itibariyle çok zor bir insan kendini çok fazla anlatan birisi de değil. Ayrıca sinirlendiğinde siniri de bayağı bir süre geçmiyor. Ancak aynı yerde benden kaçması yüzüme bakmaması çok zoruma gidiyor. Nişan hazırlıkları yapacakken mutlu anlar başlayacakken bir anda tepetaklak oldu her şey. Benden ayrılacağı günü bekliyorum resmen.
bazen tam mutluyuz derken birden kötüde olabiliyoruz. Allah herşeyi bilir ve gözetir senin yapıcan şuan en güzel şey allah herdaim dua etmen allaha tevekkel olmandır ve hayırlısını istemen hakkında.Bazen hayır dedigimiz şer çıkar şer dedigimiz hayır cıkar ben sana dua edicem allah hakkında hayırlısını versin kardeşim üzülme
Bana akıl vermek düşmez de...
Ben olsam şimdi bir mesaj yazardım.
Seni seviyorum.
Bu kadar ama ne bir fazla ne de biraz eksik. Bakalım ne diyecek?
Ama cevap vermez dersen,üzüleceksen yazma.
Hani biraz etkiler miyiz diye düşündüm sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?