• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızıl olan saçı nasıl kahve rengi yapabilirim.

redcuzdan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2011
165
24
68
iyi akşamlar hanımlar. bugün saçımı morfose marka 6.65 yakut kızılına boyadım resmen çilek kızılı oldu saçlarım. saçıma kahve rengi sürsem tutarmı? lütfen yarın saçlarımı boyamayı düşünüyorum çünkü :18:

Kusura bakmayın hanımlar başlığı yazarken nasıl kahve rengi yapabilirim demek istemiştim

iyi akşamlar hanımlar. bugün saçımı morfose marka 6.65 yakut kızılına boyadım resmen çilek kızılı oldu saçlarım. saçıma kahve rengi sürsem tutarmı? lütfen yarın saçlarımı boyamayı düşünüyorum çünkü :18:

Yarin boyarsan saclarin yanabilir o yuzden bi sure beklemen gerek yada kuafore git

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

Canim bence de acele etme akar zaten bi sureye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

En az 2 hafta bekle bakim kuru uygula sacina sonra akitmak icin kepege karsi etkili olan sampuan kullan beyaz sabunla yika falan bunu tekrarla surekli akar zaten sonrada koleston 6.1 buyuleyici kahve yapabilirsin ya da garnier olia 6.0 acik kahveyide oneririm

Back
X