Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl Saç Boyası Markası

kızlar bende acık kahve saclıyım ve hafif beyaz tenliyim ilk kez bugün saclarımı palette sonbahar kızıla boyattım ilk olunca tuhafıma gitti ama simdi gözüm alıştı güzel oldu herkez güzel olmuş diyo insallah dogrudur sözlüm ingilterede simdi ona göstercem insallah beyenir.....

kızlar bende acık kahve saclıyım ve hafif beyaz tenliyim ilk kez bugün saclarımı palette sonbahar kızıla boyattım ilk olunca tuhafıma gitti ama simdi gözüm alıştı güzel oldu herkez güzel olmuş diyo insallah dogrudur sözlüm ingilterede simdi ona göstercem insallah beyenir.....

bence çok güzel olmuştur.
çok güzel bir renk.
inşallah sen de benim gibi memnun kalırsın canım.
ben 2 yıldır bu rengi kullanıyorum.

Arkadaşlar , içinde turunculuk olmayan , kırmızı rengin çok belirgin olduğu bir kızıl boya arıyorum .Ama koyu renk saçlarda tutan bir boya olmalı .Bildiğiniz renk ve markalar varsa paylaşır mısınız ?a.s.

Eger kızıl(KIRMIZI)olmak istiyorsanız kesinlikle palette sonbahar kızılı derim...super bir renk sarıdan geçiş yaptım sarılarım biraz pembemsi oldu ama harika 2.boyama da daha iyi tutacağına inanıyorum.

Acaba Pantene(colors) in kızıl saçlar için özel şampuanını kullananınız var mı,memnun musunuz?

ben kullandım ben cok memnundum pantenın kzıllar ıcın olanından.bence gliss den falan daha iyi.ayrıca kırmızı olarakda arkadasımın teyzesı kuafor ve okadr guzel bı kırmızı yaptıkı saclarnı ınanmıcaksınız 6 ay kaldı o kızıl canlı canlı.cok aradım ama bulamadaım nox diye bı markaydı.30ytl ımıs sanırım fıyatı

Eger kızıl(KIRMIZI)olmak istiyorsanız kesinlikle palette sonbahar kızılı derim...super bir renk sarıdan geçiş yaptım sarılarım biraz pembemsi oldu ama harika 2.boyama da daha iyi tutacağına inanıyorum.

cnm bugun aldım bnde sonbahar kzılını bnde sacımı acıp boyucam da sarı yerler daha cabuk mu aclıo :utangac:

bende palette kullanıyorm ilk 2 hafta akıyor sonra duruyor.. yastığımada hiç geçmedi ıslak saçla ytmatm hiç tabi...

Bende palettenin sonbahar kızılı rengini uygulucam, fakat onun öncesinde saç rengini
açtırmak gerekmiyormu?

röfle setyle saclarımı actım ama pek düzgün süremedim sanırım biraz dalgalı oldu ama turuncu gbi bi renk :1closedeyes:
allahtan yarısını krıştırıp sürmüştüm smdi uclara krape yapıp sürdüm artık 1 saat daa beklicem.CADIARZUsonra yıkayıp kurutucam snra snbhr kızılı CADIARZU
olmadı koyu kestne yada siyah mecburen..:çok üzgünüm:

palettenın her kızıl tonunu kullandım.sonbahar kızılı ve şarab kızılını beyenıyorum.bu marka benım saclarıma cok iyi geliyor.yumuşacık.yıkarkende kırem kullanmışım gibi ellerimden kayıyor.alex loreal.koleston saclarımı sertleştirmişti.paletteyi kullanmaya devam ediyorum.sonbahar kızılı saçlarım.

bende sonbahar kızılı boyadım 10 gün oldu valla çok beğendim ama daha koyu bi kızıl istiyorum yaa bikere daha boyıyım bakim bu rengede sonra belki aynı serinin kızılını boyarım...

bende tarcın bakırı kulanıyorum paette.koleston boyadım hemen aktı boyayınca güzel tutuyoo ama anında akıyo.apalette de n cok memnun kaldım hiç mi hiç akmıyo.koestonun yeni serisi de hemen haftada aktı.kızılda en yisi paletee.bide arkadaslar resim de koysak daha iyi fikir olur

sonbahar kızılı pembemsi kızıl.ama kırmızı b kızıl steyen varsa garnier in bakır alevi var süper kırmızı

ben böle doygun akışkan duran koyu bi kızıl istiyorum palettenin hangi rengiyle elde edebilirim acaba yaa

ya benm e.arkadaş da kızıl seviyo. gerçi kapalıyım ama evlenirken boyatmayı düşünüyorum onun için. bana hiçde yakışmaz kızıl. normalde palette kahve köpüğü üstü röfle kullanıyorum.
şöyle güzel bi ton da bana önerin kızlar.şimdiden aklımda bulunsun

Back
X