Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl saç rengi kullananlar içeri..İstediğim rengi tutturamadım..:(

angel555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
70
2
36
Niğde
Öncelikle mrb herkese lütfen bu konuda bilgisi olanlar bana yardımcı olsun ..
saçlarımı rezil etmis bulunuyorum hiç mi hiç yakısmayan bir kızıl tonunu (yakışacağını düşünerek) saçlarıma uyguladım (Koleston -Kızıl büyü)..uygulamayaz olaydım..Kızıldan daha çok patlıcan moru gibi tuttu saçlarımda.. hiç yakışmadı :( Boyayı uygulamadan önce saç rengimi açmamıştım
$Fotoğraf-0251.webp Boyamadan önce bu haldeydi ( Biraz alalı bulalıydı bundan önceki saç rengim akmıs bu hale gelmisti)

Boyadıktan sonra ise $Fotoğraf1028.webp $Fotoğraf1035.webpbu rengi aldı :(( dipleri açık kızıl ortaları koyu kızıl uçları mor gibi değişik bişi oldu nasıl kurtulabilirim bu renkten ?? acaba yıkadıkça açar mı ? Belkide kızılın bu tonları bana yakısmamıstır :( kızıl bakır düşünmeye basladım... :18: http://img189.imageshack.us/img189/1840/barbarameier.jpg belkide bu tonlar yakısır diye düşünüyorum :( saçlarımıda çok yakmak istemiyorum ama :( nasıl açıcam bu saçı :(

Son düzenleme:
tatlım ben yıllarca kızıl kullandım..bu rengin açılmasını bekle 10 günde açılır zaten ondan sonra boya..hemen boyamaya kalkarsan güzelim sacına yazık edersin.kızıl renk sacı çok yıpratıyor cünkü:50:

tatlım ben yıllarca kızıl kullandım..bu rengin açılmasını bekle 10 günde açılır zaten ondan sonra boya..hemen boyamaya kalkarsan güzelim sacına yazık edersin.kızıl renk sacı çok yıpratıyor cünkü:50:

Akması için sürekli yıkayayım o halde çünkü gerçekten yakısmadı ve bildigin mor oldu ya :18:

saçlarımı rezil etmis bulunuyorum hiç mi hiç yakısmayan bir kızıl tonunu (yakışacağını düşünerek) saçlarıma uyguladım (Koleston -Kızıl büyü)..uygulamayaz olaydım..Kızıldan daha çok patlıcan moru gibi tuttu saçlarımda.. hiç yakışmadı :( Boyayı uygulamadan önce saç rengimi açmamıştım
Eki Görüntüle 742231 Boyamadan önce bu haldeydi ( Biraz alalı bulalıydı bundan önceki saç rengim akmıs bu hale gelmisti)

Boyadıktan sonra ise Eki Görüntüle 742232 Eki Görüntüle 742238 bu rengi aldı :(( dipleri açık kızıl ortaları koyu kızıl uçları mor gibi değişik bişi oldu nasıl kurtulabilirim bu renkten ?? acaba yıkadıkça açar mı ? Belkide kızılın bu tonları bana yakısmamıstır :( kızıl bakır düşünmeye basladım... :18: http://img189.imageshack.us/img189/1840/barbarameier.jpg belkide bu tonlar yakısır diye düşünüyorum :( saçlarımıda çok yakmak istemiyorum ama :( nasıl açıcam bu saçı :(

Bence çok yakışmış ve kızıl kullanan çoğu arkadaşım ve bende dahil olmak üzere bu renge ulaşmak için uğraşıyoruz ama sen bakır tonları istiyorsan vahşi kızıla boyıyabilirsin

Eki Görüntüle 742231 Boyamadan önce bu haldeydi ( Biraz alalı bulalıydı bundan önceki saç rengim akmıs bu hale gelmisti)

Boyadıktan sonra ise Eki Görüntüle 742232 Eki Görüntüle 742238 bu rengi aldı :(( dipleri açık kızıl ortaları koyu kızıl uçları mor gibi değişik bişi oldu nasıl kurtulabilirim bu renkten ?? acaba yıkadıkça açar mı ? Belkide kızılın bu tonları bana yakısmamıstır :( kızıl bakır düşünmeye basladım... :18: http://img189.imageshack.us/img189/1840/barbarameier.jpg belkide bu tonlar yakısır diye düşünüyorum :( saçlarımıda çok yakmak istemiyorum ama :( nasıl açıcam bu saçı :(

Merhaba bende yaklasik 10 yildir kizil kullaniyorum ilk boyadigin zaman koyu tutuyor boyadikca oturuyor tonu.
En sonda gosterdigin resim bakir onu yapmak istiyorsan kuafore gitmelisin cunku kizilda ne kadar beklersen bekle acilacagi sac tonu yine kizildir.
Bende bakir yapmak istemistim ama kizil cok zor bir renk oldugu icin bunu kuaforde yapabilirsin.
Ayrica sac rengi guzel olmus bi fon cek makyaj falan yap kendini gostericektir.gozun alismadigi icinde begenmemis olabilirsin :)

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Back
X