Saç Rengi ve Saç Boyama Kizil sacimi oryal ile aciyorum resimli

3kedili1bebeli

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
741
31
318
Merhaba :)
Cook az boya bulunan gerisi kendi ana sacim olan kisa saclarimi kirmizj oryal ile acmistim bayram arifesinden once ..
Fakat dugunumuz var ve ben kaynak yaptiracagim belki karar wermedim cok az ihtimalle dusunuyorum kaynagi..
Byuzden sadece tek sefer kizila boyadigim saclarimi acmaya karar verdim belki hemen olmaz ama yawas yawas acik kullu kumrala donmeyi planliyorum belki daha da acik bir kumrala ..
Az once bir tutam sacimda , oryal ve oksidan oranini ayarlayamadim az olunca ama denedim .. resimleri ekledim ..
Sizce dogru oranlarla en azindan kullu kumrala donusu saglayabilir miyim ..
30 dk beklettim ve oryal orani azdi sanirim ..
Fikirlerinizj bekliyorum..
Tabiki boya numaralarida onemli kumrala donus icin :)
Hepinize sevgiler :)

Son düzenleme:
Dun aksam ki renk .. yavas yavas doner mi dersiniz ? Yoksa bikac hafta sonra yine acici mi gerekecek

Eklentiler

• 20170704_202704.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 226
Renk gayet iyi olmus ama taban kizil ustu oriel oldugu icin kisa zamanda akacaktir. kirmizi sac aniden sariya mi donecek bence yakma riskine girme tekrar acma. 5-6 ay kullan boyle kumral

Kızıl açıcı kullandığın için açılmış ama koyu açılmış. Yorumuna yazmıyım gelip bakıyım dedim senin de saçların kısaymış yanarsa gider valla. Ama normal açıcı kullansaydın içinde turunculuk kalsada sarı açılcaktı. Turunculuk içinde küllü sarı zaten akıyo külü şuan sarı benimkiler. Bu saçı bidaha açmadan daha sarartamazsın bence ama açmakta riskli. Bide kaynak içinde kısa değil mi boncuk kaynak fln çok sırıtır mikro kaynak keratinli fln yaptırman lazım. O da yolacak saçını çıkarırken bide normal kaynaklara göre tuzlu biraz. Aman bi karış saçımız var ne dertleri var bu ne arkadaş yaa

asude_bahar B bag1808

Hafif islak uclari ..
Acici tekrar uygulamadim
Kutu boya uyguladim ..
Kaynagi suan dusunmuyorum
Istedigim model uzun bir model degil biraz uzayinca yaptiracagim yani omuz hizamda anca olur yaptirirsam tabi zemin rengini oturtup yaptirmaya kis aylarini gecer de , yine de yaptirmam sanirim herturlusunu yaptirdim birtek bant kaynak kaldi yaptirmadigim , dusununce vazgeciyorum

Eklentiler

• 20170708_171607.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 217
Sagdaki resim acici ile boyadiktan sonraki renk ..
Soldaki ise bgun ustunden kutu boya ile gectigim renk :)
Nasil olmus fikir verin lutfen ..
Bu renk devam edeyim diyorum

Eklentiler

• 20170708_172837.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 96
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…