- 15 Mayıs 2012
- 741
- 31
- 318
- Konu Sahibi 3kedili1bebeli
Merhaba :)
Cook az boya bulunan gerisi kendi ana sacim olan kisa saclarimi kirmizj oryal ile acmistim bayram arifesinden once ..
Fakat dugunumuz var ve ben kaynak yaptiracagim belki karar wermedim cok az ihtimalle dusunuyorum kaynagi..
Byuzden sadece tek sefer kizila boyadigim saclarimi acmaya karar verdim belki hemen olmaz ama yawas yawas acik kullu kumrala donmeyi planliyorum belki daha da acik bir kumrala ..
Az once bir tutam sacimda , oryal ve oksidan oranini ayarlayamadim az olunca ama denedim .. resimleri ekledim ..
Sizce dogru oranlarla en azindan kullu kumrala donusu saglayabilir miyim ..
30 dk beklettim ve oryal orani azdi sanirim ..
Fikirlerinizj bekliyorum..
Tabiki boya numaralarida onemli kumrala donus icin :)
Hepinize sevgiler :)
Cook az boya bulunan gerisi kendi ana sacim olan kisa saclarimi kirmizj oryal ile acmistim bayram arifesinden once ..
Fakat dugunumuz var ve ben kaynak yaptiracagim belki karar wermedim cok az ihtimalle dusunuyorum kaynagi..
Byuzden sadece tek sefer kizila boyadigim saclarimi acmaya karar verdim belki hemen olmaz ama yawas yawas acik kullu kumrala donmeyi planliyorum belki daha da acik bir kumrala ..
Az once bir tutam sacimda , oryal ve oksidan oranini ayarlayamadim az olunca ama denedim .. resimleri ekledim ..
Sizce dogru oranlarla en azindan kullu kumrala donusu saglayabilir miyim ..
30 dk beklettim ve oryal orani azdi sanirim ..
Fikirlerinizj bekliyorum..
Tabiki boya numaralarida onemli kumrala donus icin :)
Hepinize sevgiler :)
Son düzenleme: