Meraba kizlar bu rengi kullanan varmi memnunmusunuz? Bide ben beyaz tenliyim gozledim ela yesil arasi su an saclarim kumral ama karamel gibi bisey ben baya kullu kumral istiyorum boyarken boyaya gumus katmama ragmen bi kac yikamadan sonra turuncu oluyo saclarim sizce biraz sac rengimimi acmaliyim? Yoksa bu kizil viyoleyede bayiliyorum ama cesaret edemiyorum?
Saclarim hemen hemen bu tonlarda rengini acmalimiyim yoksa viyoleyi onerirmisiniz?
Saçlarımızın rengi çok yakın ve bende kızıl mı yapsam diye düşnüyorum aynı bende beyaz tenliyim .
Kızıl yapınca geri dönüşü zor diyolar . Küllü kumral istiyosan 7.1 filan güzel bi renk bence daha açmak istiyosan 8.1 küllü koyu sarı var . Külllü renk turuncumsuluğuda alıyo . benim turuncu saçlarım 8.1 ile kurtuldu .
Canim iste bende karar veremiyorum kizil cok akar renkten renge girer diyolar kumralda kullu istiyorum kullu bi turlu oturmuyo turuncuya donuyo tam ara kumral benimki ne acik ne koyu acaba o yuzdenmi kullu durmuyoki
Bu tarz sarilarda hosuma gidiyo
Canim iste bende karar veremiyorum kizil cok akar renkten renge girer diyolar kumralda kullu istiyorum kullu bi turlu oturmuyo turuncuya donuyo tam ara kumral benimki ne acik ne koyu acaba o yuzdenmi kullu durmuyoki Eki Görüntüle 1787486
Bu tarz sarilarda hosuma gidiyo