- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
Cenazeye gelelim mi diye sorulması abes olmuş bence!En nihayetinde kanlı ,kavgalı değillermiş.evet maalesef yaşadık eşim ablasını ve yiğenini kaybetti beklenmedik bir kasa ile . babam eşimle görüştü elimizden ne geliyorsa yapalım dedi cenazeye gelelimmi diye sordu( aralar açık olduğu için tatsızlık çıkarmı endşesi ile sorulmuş bir soru) eşimde hayır gelmeyin dedi. babamlar orda bulunursak acı günlerinde belkide fayda yerine zararımız olur diye gelmedi. eşim benim gelememde müsaade etmedi. cenazeden sonra ettiği cümle şu oldu ''birde utanmadan gelelimmi diyorlar sormalarımı gerekiyordu tabiki geleceklerdi sorarlarsa hayır derim bende 7 kat ellermi ki gelelimmi diye soruyorlar dedi '' ben izah etmeye çalışsamda konuyu uzattı . sonrası da bu . kızım bile anneannmler halamın cenazesine gelmedi konuşmak istemiyorum dedi. bende olayın üzerinde durduğumda bunun eşimin sözleri olduğunu ve kızımın tembihlendiğini öğrendim
Eşinizin kızınız üzerinde ki baskısı da çok yanlış tabi ki.Demek ki içten içe kin besliyor,o yüzden de görüştürmek istemiyor.Eşinizle mantıklı bir şekilde konuşmanız gerekli.Bu ailelerle görüşmeme durumunda size ne kadar hak versem de işte bir şekilde patlak veriyor, en ufak bir sorunda.Yani yara kabuk bağlıyor ve kanatan birileri hep olacak.
Keşke uzlaşmacı olsanız her ikiniz de.