Merhabalar iki üç gündür tamamen internet sayfalarına gömülmüş vaziyetteyim.Ne yapsam da kızıldan kurtulsam diyerekten..
Saçımın doğal rengi kumraldı ne çok açık ne koyu ve belime kadardı.Ben de önce uçlarına açık renk balyaj attırmıştım sonra da pat diye kestirmiştim omuzlarıma kadar
Ben de kafama eseni yapan biriyim sonradan pişman olurum ani kararlarımdan dolayi ve saçımı kestirmemin pişmanlığını yaşarken yine çok çok sıkıldığım bunalım günlerimden birinde pat diye palette sonbahar kızılı boyadım saçımı tamamen bir kaç saat sonra dank etti ne yaptım ben diye gece agla agla agla sıkıntıdan uyuyamadım ertesi gün beyaz sabhn aldırdım iki gün aktı bugün akmadı gibi geldi.. Saçımı küllü kumral boyayıp kapatsam mı yoksa uzamasını mı beklesem ? Bu boya saçımdan tamamen akar mı doğal renk çıkarmı bi kaç ay sonra? Ya da biraz açılsın Aksın diyorum bi iki hafta sonra boyarım ya da hiç dokunmam boyasam da son boyamam olucak yani doğal bırakıcam artık asla dokunmam ders oldu.. Baya bi konuşmuşum ama yardımcı olan olursa çok mutlu olucam çünkü dışarı çıkmak bile istemiyorum kestirsem kestiremiyorum zaten kısa ne yapıcam ben

Son düzenleme: