kizim 1 bucuk aylik ve cook fazla gazli gece 12 de basliyor aglamaya sabah 4de kadar yardim edin

elifelisa

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2015
21
0
16
34
1 bucuk aylık kizim var ve surekli agliyor sadece uyurken ve meme emerken aglamiyor gece 12de sancilari basliyor sabah 4 de kadar agliyor ne kadar surecek bu kendimi cok bitkin his ediyorum

Aynen ardasim benim bebegimde oyke kolik diyorlar.sebepsiz aglamalari var gazi var cok caresizim hic uyumuyot.

Canim denemedim damla ilac bitki cay kalmadi geceleri aglamasindan kac kez hastaneye götürdük ama dr biseyi yok kolik dio bekliyceksiniz ama kizimi geceleri ole aglarken sakinlestirememek cok uzuyo beni ve agliyorum onunla beraber gündüzleri bile kizim hep aglio artik kucaklayip gezmekten helak oldum umutla bitecegi gunleri bekliyorum

Damla aldik biogaia ancak banamisin demedi.seni cok iyi anliyorum benim kizum aglamaktan morariyo korkuyoruz ama herkes bekleyin sabredin diyo.bende herseyi denedim tek caremiz beklemek.uykusuzluktan evde hayalet gibi dolasiyorum.

Damla aldik biogaia ancak banamisin demedi.seni cok iyi anliyorum benim kizum aglamaktan morariyo korkuyoruz ama herkes bekleyin sabredin diyo.bende herseyi denedim tek caremiz beklemek.uykusuzluktan evde hayalet gibi dolasiyorum.
Galiba artik tek çare alismamiz olacak sabirla beklememiz lazim bazen bebekleri hic aglamayanlara bakip cok üzülüyorum

Onuda aldik sürdük ama etki etmio naparsak yapalim faydasi olmuo masajlar yaglar damlalar caylar ama yok yok beklemek lazim galiba

1 bucuk aylık kizim var ve surekli agliyor sadece uyurken ve meme emerken aglamiyor gece 12de sancilari basliyor sabah 4 de kadar agliyor ne kadar surecek bu kendimi cok bitkin his ediyorum
Canm ben bundan yeni kurtulmuş biri olarak konuşuyorum . pekte kurtulduktan sayılmaz 5ayimiz bitti ve hala kivranior . seninki gene 4 saat aglio benmki 18 saat aglardi 4 saat duyurdu düşün 24 saatin 4 saati sadece uykudan ölüodu. Perisandi. Allahım çok kötüydü biz acillere kaldirioduk artik . lagmanlar falan çok zordu. 4 aydan sonra çok az az hafifledi. Ama 4 aydan snra fon makinasını keşfettim . yok ilaçlar sıcak havluluar müzikler hikaye yani bize yaramadı .

Allah sabir versin çık zor

Canim bizimde fon makinasi bazen kurtario bazen o bile ose yaramio senin dedigin gibi hastaneye gidioruz geceleri lavmanlar yapilio gelioruz bnde küçük oldugu icin lavman istemiyorum bizimkide surekli aglio sadece meme ve uykuda aglamiyo onun disinda uyanikken surekli huysuz ve agliyo geceleri 12 aglamalari daha zor sakinlestirilmeyecek gibi oluo ve sabah 4 kadar bu sekilde gidio nasil gececek bu gunler bilmiorum kafayi yemek üzereyim

kızlar bizde de aynı sorun vardı dr kolik dedi gaz sancısı olsa gündüzde aynı olur deyip idrar tahlili istedim idrar yollarında iltihap cıktı tedavi sonrası hayatımız düzene girdi.aksam 9 9.30 gibi yatar acikmadikcada uyanmaz.sizlerde bi tahlil yaptirin derim

Yaptirdim canim gecen gün dr götürüp tüm tahlillerini yaptirdim cook şükür biseycigi yok kizimin sadece gazi var kolikli bi bebek

kizlar hepimiz yasadik bunlari cok zor biliyorum anliyorum. Ama merak etmeyin zamanla gecicek.

Son olarak bildigim bebekler bagirsak gelisimini ve sindirimi desteklemek icin bir cesit bakteri tarzi surup var adi ABC Dophilus Solgar. Doktorunuza birde bunu danisin.

Canim bu eczanelerde varmi yani ilk kez duydum bunu
Canim bu eczanelerde var mi ilk kez duydum sen kullandin mi peki yardimci olurmusun

Canim bu eczanelerde varmi yani ilk kez duydum bunu

Canim bu eczanelerde var mi ilk kez duydum sen kullandin mi peki yardimci olurmusun

canim ben kullanmadim malesef ogrenene kadar gaz sancilari azalmisti zaten. Ayrica pahali birsey oldugunu biliyorum. 60 tl civari olabilir.

Bu bir cesit bagirsaklarda olmasi gereken iyi bakterilerden. canim ayni bu olmasada baska bir markanin bu cesit belki vardir bir eczaciya sor ogren canim.

Tamam canim sorayim ama internette baktim bulamadim böle ilac eger resmi varsa atarsan yada adini tam yazarsan sevinirim

Edindiğim bilgi ve tecrübemle size yardımcı olmaya çalışacağım.... Öncelikle bebeklerin gelişim basamaklarını araştırın... Hem ruhsal hemde bedensel olarak... Sonra günlük yaşantınızda bir günü bebeğinizle nasıl geçirdiğinizi değerlendirin... Bebeğinizle beraber uyuyup uyuyamadığınıza kadar sorgulayın... Oğlum 20 günlükken tanışmıştık bu kolik denen illetle... Ama gördümki ne rezene çayları nede papatya çayları etki ediyor..( zaten dr umuz kesinlikle önermiyor bu tarz ürünleri ) O dönemde araştırdım... Öğrendikçe sorun çözüldü... Bendeki o ilk günlerdeki stresmiş sebep olan.. Sonra gün içinde daha kaliteli zaman geçirmeye başladım oğlumla.. 1.5 yaşında demişsiniz .. 2 yaş sendromunuda okuyun... Bunları araştırdıkça neyin doğru neyin yanlış gittiğini göreceksiniz... Yoksa öyle büyüklerin dediği gibi; '' ne var canım alt tarafı bebek, karnını doyur altını temizle bitti olay....'' la olmuyor , olamazda.... sevgilerle, bol şans....

Canim kizim 1 bucuk aylik henuz ve cook asiri aglamalari var tum tahliler yapildi biseyi yok kolik dedi dr elimizden gelenin fazlasini yapioruz ama yinede çözüm yok dr 3 veya 6 ay cekersiniz dedi

Tamam canim sorayim ama internette baktim bulamadim böle ilac eger resmi varsa atarsan yada adini tam yazarsan sevinirim

canim ben yurtdisinda yasiyorum o yuzden belki aynisi turkiyede yoktur. Ama urunun icindeki etken maddeleri yaziyim buraya belki eczaci anlar ve buna benzer vardir belki. Kolik ne kadar zor birsey biliyorum cunku. Caresiz kaliyorsun anne olarak.

probiotica oldugu yaziyor ve yeni doganlar icin kullaniliyor. ve tam urunun ismi: "ABC Dophilus" firma ismi "Solgar" ve urun pudra seklinde. resimde ekledim

etken maddeler: mikro organizmalar S. thermophilus TH-4, B. lactis BB-12, L. rhamnosus LGG

420 milyon mikro organizma var icinde yaziyor.

insallah faydasini gorursunuz canim. Dedigim gibi bagirsaklarda olmasi gereken iyi bakterilermis bunlar. Yeni dogmus bebekte daha gelismedigi icin sanci yapiyormus. Ve sunu soyliyebilirim kullanan her anne faydasini gorduk diyor. 1 tane bile faydasini gormedik diyen anne okumadim.

ayni etken maddeleri iceren bir urun daha varmis onunda ismi "Orthiflor Start" firma ismi : Orthica. Bu cesit urunler bagirsak krampi cok yasayanlara verilirmis bagirsaklari sakinlesmesi rahatlatmasi icin.

Arastirmani oneririm canim mutlaka turkiyedede vardir tipatipa aynisi olmasada benzeri vardir. Belki cocuk doktoru degilde uzman doktor bilir cok kramp yasayan yetiskinlerede veriliyormus yetiskin versiyonuda varmis cunku.

hatta ve hatta yaziyorki hamileligin son zamanlarda anne kullanirsa bebek doguncada kramptan rahatsiz olma sansi cok dusukmus. Bende tanidigim hamileligin son haftalarinda onada alicam ilk cocugu onunda cok krampliydi cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…