Galiba artik tek çare alismamiz olacak sabirla beklememiz lazim bazen bebekleri hic aglamayanlara bakip cok üzülüyorumDamla aldik biogaia ancak banamisin demedi.seni cok iyi anliyorum benim kizum aglamaktan morariyo korkuyoruz ama herkes bekleyin sabredin diyo.bende herseyi denedim tek caremiz beklemek.uykusuzluktan evde hayalet gibi dolasiyorum.
Canm ben bundan yeni kurtulmuş biri olarak konuşuyorum . pekte kurtulduktan sayılmaz 5ayimiz bitti ve hala kivranior . seninki gene 4 saat aglio benmki 18 saat aglardi 4 saat duyurdu düşün 24 saatin 4 saati sadece uykudan ölüodu. Perisandi. Allahım çok kötüydü biz acillere kaldirioduk artik . lagmanlar falan çok zordu. 4 aydan sonra çok az az hafifledi. Ama 4 aydan snra fon makinasını keşfettim . yok ilaçlar sıcak havluluar müzikler hikaye yani bize yaramadı .1 bucuk aylık kizim var ve surekli agliyor sadece uyurken ve meme emerken aglamiyor gece 12de sancilari basliyor sabah 4 de kadar agliyor ne kadar surecek bu kendimi cok bitkin his ediyorum
Canim bu eczanelerde var mi ilk kez duydum sen kullandin mi peki yardimci olurmusunkizlar hepimiz yasadik bunlari cok zor biliyorum anliyorum. Ama merak etmeyin zamanla gecicek.
Son olarak bildigim bebekler bagirsak gelisimini ve sindirimi desteklemek icin bir cesit bakteri tarzi surup var adi ABC Dophilus Solgar. Doktorunuza birde bunu danisin.
Canim bu eczanelerde varmi yani ilk kez duydum bunu
Canim bu eczanelerde var mi ilk kez duydum sen kullandin mi peki yardimci olurmusun
canim ben kullanmadim malesef ogrenene kadar gaz sancilari azalmisti zaten. Ayrica pahali birsey oldugunu biliyorum. 60 tl civari olabilir.
Bu bir cesit bagirsaklarda olmasi gereken iyi bakterilerden. canim ayni bu olmasada baska bir markanin bu cesit belki vardir bir eczaciya sor ogren canim.
Canim kizim 1 bucuk aylik henuz ve cook asiri aglamalari var tum tahliler yapildi biseyi yok kolik dedi dr elimizden gelenin fazlasini yapioruz ama yinede çözüm yok dr 3 veya 6 ay cekersiniz dediEdindiğim bilgi ve tecrübemle size yardımcı olmaya çalışacağım.... Öncelikle bebeklerin gelişim basamaklarını araştırın... Hem ruhsal hemde bedensel olarak... Sonra günlük yaşantınızda bir günü bebeğinizle nasıl geçirdiğinizi değerlendirin... Bebeğinizle beraber uyuyup uyuyamadığınıza kadar sorgulayın... Oğlum 20 günlükken tanışmıştık bu kolik denen illetle... Ama gördümki ne rezene çayları nede papatya çayları etki ediyor..( zaten dr umuz kesinlikle önermiyor bu tarz ürünleri ) O dönemde araştırdım... Öğrendikçe sorun çözüldü... Bendeki o ilk günlerdeki stresmiş sebep olan.. Sonra gün içinde daha kaliteli zaman geçirmeye başladım oğlumla.. 1.5 yaşında demişsiniz .. 2 yaş sendromunuda okuyun... Bunları araştırdıkça neyin doğru neyin yanlış gittiğini göreceksiniz... Yoksa öyle büyüklerin dediği gibi; '' ne var canım alt tarafı bebek, karnını doyur altını temizle bitti olay....'' la olmuyor , olamazda.... sevgilerle, bol şans....
Tamam canim sorayim ama internette baktim bulamadim böle ilac eger resmi varsa atarsan yada adini tam yazarsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?