kizim 1 bucuk aylik ve cook fazla gazli gece 12 de basliyor aglamaya sabah 4de kadar yardim edin

çok saol canım bi arastırayım buna yakın bisey var ise alırım inşallah vardır türkiyede bazı şeyleri bulmak zor oluyo

1 bucuk aylık kizim var ve surekli agliyor sadece uyurken ve meme emerken aglamiyor gece 12de sancilari basliyor sabah 4 de kadar agliyor ne kadar surecek bu kendimi cok bitkin his ediyorum

Canim geçmiş olsun seni okadar iyi anliyorumki benim oğlumun dort ayina on gun kaldi senin yasadiklarinin aynilarini yasadik.. hemde dogdugu gece basladi sıkıntıları surekli agladi uyanikken hep agliyodu gozlerini goremiyodum cocugub kac doktor gezdik hep kolik dediler ya uyuyodu ya agliyodu kafayı yemistim belkide ondan cok ben agladim gecelerce günlerce.. geçtimi diceksin hayir daha gecmedi hala sancilari tutar aglamaktan morarir hemde ne hikmetse ya disari cikinca yada bi yere misafirlige gidince tutar sancilari.. bende buraya bi suru konu açtım hem dertlesmek istedim.. ama sunu söyleyeyim gercekten bu bi surec banada diyolardi ama inanmiyodum bu cocuk okula gidene kadar aglicak herhalde diyodum.. ama uc aydan sonra hafifledi artik etrafi kesfetmeye basladi oyuncaklar ilgisini cekiyo yani surekli aglamiyo.. ama tabi nezaman aglayacagi hala hic belli olmuyo.. neler denedik butun eczaneyi eve tasidik ama faydasini goremedikk malesdf tek ilac zaman bende hala bekliyorum alti ayda gecer insallah aglamaz artik diye..bazen cok iyi oluyo oh diyorum gecti herhalde ama bigun sonra yine eskiye dönüyor ozamanda yine bunalıma giriyorum.. ama şundan eminim benim stresim direk oğlumu etkiliyo.. bide son olarak biz sap simplex ve biogaiayi ayni anda kullanmaya badlayinca biraz farketti hatta geçen bi iki gun biogaia vermedim oglum gene cok agladi.. gecicek inşallah bu günler bi gun bizde normale doncez inşallah duaedelim hep cunku bazen umutlar tukeniyo..

Canim geçmiş olsun seni okadar iyi anliyorumki benim oğlumun dort ayina on gun kaldi senin yasadiklarinin aynilarini yasadik.. hemde dogdugu gece basladi sıkıntıları surekli agladi uyanikken hep agliyodu gozlerini goremiyodum cocugub kac doktor gezdik hep kolik dediler ya uyuyodu ya agliyodu kafayı yemistim belkide ondan cok ben agladim gecelerce günlerce.. geçtimi diceksin hayir daha gecmedi hala sancilari tutar aglamaktan morarir hemde ne hikmetse ya disari cikinca yada bi yere misafirlige gidince tutar sancilari.. bende buraya bi suru konu açtım hem dertlesmek istedim.. ama sunu söyleyeyim gercekten bu bi surec banada diyolardi ama inanmiyodum bu cocuk okula gidene kadar aglicak herhalde diyodum.. ama uc aydan sonra hafifledi artik etrafi kesfetmeye basladi oyuncaklar ilgisini cekiyo yani surekli aglamiyo.. ama tabi nezaman aglayacagi hala hic belli olmuyo.. neler denedik butun eczaneyi eve tasidik ama faydasini goremedikk malesdf tek ilac zaman bende hala bekliyorum alti ayda gecer insallah aglamaz artik diye..bazen cok iyi oluyo oh diyorum gecti herhalde ama bigun sonra yine eskiye dönüyor ozamanda yine bunalıma giriyorum.. ama şundan eminim benim stresim direk oğlumu etkiliyo.. bide son olarak biz sap simplex ve biogaiayi ayni anda kullanmaya badlayinca biraz farketti hatta geçen bi iki gun biogaia vermedim oglum gene cok agladi.. gecicek inşallah bu günler bi gun bizde normale doncez inşallah duaedelim hep cunku bazen umutlar tukeniyo..
Coook çaresiz his ediyorum kendimi surekli aglamasi beni cook üzüyor artik umudum kalmadi kesin hep bole gider düşüncesi ile geziyorum dün gece 12de basladi aglamaya halen aglio uyuyo ama uykuya dalamiyor perisanim anliycagin solediklerin morel oldu az da olsa saol canim

Coook çaresiz his ediyorum kendimi surekli aglamasi beni cook üzüyor artik umudum kalmadi kesin hep bole gider düşüncesi ile geziyorum dün gece 12de basladi aglamaya halen aglio uyuyo ama uykuya dalamiyor perisanim anliycagin solediklerin morel oldu az da olsa saol canim

Ahh canim valla o gunler gozumun onune geldi ben evimdede kalamadim kayinvalidemlerde kaldik uc ay kendi evinde degilsin cocuk agliyo herkes bisey soyluyo zaten streslisinn ayy cok kotuydi surekli gecmicek hic gecmicek artik benim.hayatim bitti hep byle surcek diye aglardim.. annemlerde ayri sehirde oturuyo psikolojik olarak tamamen cokmustum.. diyorum ya hala bazen yine ayni oluyorum ama Allah ima bin sukur daha rahatim artik oyunlar oynuyoruz gülüyoruz cocuum oldugunu yeni yeni anliyorum inanki bugune kadar sevincimi bile anlayamamistim.. doktora gider hep gecicekmi gecicekmi diye sorardim bigun doktor bana seni hic iyi gormuyorum demisti.. ve gercekten tam yirmi kilo verdim suanda ciroz gibiyim esim sürekli hayatim cok zayifladin korkuyorum diyo.. :) ama cok sukur bugunumi duam her geven gun dahada iyi olmasi ve artik rahat olmam.. inan gecicek uzulme desemde uzulceksin biliyorum ama sabret zaten yapicak baska bişeyde yok sabir sabir.. Rabbim yardımcınız olsunn.. bugunlerimizi ilerde gulerek hatirlicaz Allah in izniyle..

Ahh canim valla o gunler gozumun onune geldi ben evimdede kalamadim kayinvalidemlerde kaldik uc ay kendi evinde degilsin cocuk agliyo herkes bisey soyluyo zaten streslisinn ayy cok kotuydi surekli gecmicek hic gecmicek artik benim.hayatim bitti hep byle surcek diye aglardim.. annemlerde ayri sehirde oturuyo psikolojik olarak tamamen cokmustum.. diyorum ya hala bazen yine ayni oluyorum ama Allah ima bin sukur daha rahatim artik oyunlar oynuyoruz gülüyoruz cocuum oldugunu yeni yeni anliyorum inanki bugune kadar sevincimi bile anlayamamistim.. doktora gider hep gecicekmi gecicekmi diye sorardim bigun doktor bana seni hic iyi gormuyorum demisti.. ve gercekten tam yirmi kilo verdim suanda ciroz gibiyim esim sürekli hayatim cok zayifladin korkuyorum diyo.. :) ama cok sukur bugunumi duam her geven gun dahada iyi olmasi ve artik rahat olmam.. inan gecicek uzulme desemde uzulceksin biliyorum ama sabret zaten yapicak baska bişeyde yok sabir sabir.. Rabbim yardımcınız olsunn.. bugunlerimizi ilerde gulerek hatirlicaz Allah in izniyle..
Suan bende ayniyim canim 3 ayi beklioruz pskolojim bozuldu surekli aglamasindan suan kac aylik senin canim

Suan bende ayniyim canim 3 ayi beklioruz pskolojim bozuldu surekli aglamasindan suan kac aylik senin canim
benimki bir hafta sonra dort olcak insallah canim.. benimde psikolojim cok bozulmustu simdi daha iyiyim cok sukur.. ama hala aglamiyomu agliyo yine kotu oluyorum agladiginda cunku bu zamana kadar neler cektigimi bi Allah biliyo.. insanin artik aglama sesine tahammulu kalmiyo.. benim esim bana cok yardimci Allah bin kere razi olsun o yukumu hafifletiyo.. valla bende alti ayi bekliyorum tamamen gecer diye.. yurutece falan koyunca biraz daha rahat ederim diye düşünüyorum..

Az kalmis canim biraz daha dayan ben nasil dayanacam bilmiorum eşim yardim edio ama her gun ayni saatte gelemio erken geldiginde yardim edio bana morel verio ama gene yetmio çünkü sabahtan aksama anneler ugrasio hep

Az kalmis canim biraz daha dayan ben nasil dayanacam bilmiorum eşim yardim edio ama her gun ayni saatte gelemio erken geldiginde yardim edio bana morel verio ama gene yetmio çünkü sabahtan aksama anneler ugrasio hep

Aynen oyle yuk hep annede nekadar yardimcisi olursa olsunn.. ama eslerimizin manevi destegi bile yetiyo Allah eksikliklerini gostermesin.. bak sana daha iyiyiz dedim dun butun gece agladi gazdan gece yarisi uykusundan uyabip agladi nezaman ne olcagi belli olmuyo malesef.. siz biraz daha iyisinizdir insallahh.. gece uykulari nasil umarim gece birazda olsa uyuyabiliyosunuzdur cunku uykusuzluk asiri yipratiyo insani..

Gece uykusu sifir canim bizim gündüz gene uyuyo birazda olsa ama gece uykusu hic yok bazen uyuyodu 1 saat fln yine ama 2 gündür 12 de basliyor sabah 7ye kadar ayaktayiz kesintisiz aglio ayaklarimda salliyorum tam uyudu dedigimde tekrar aglayip kalkio anlayacagin bitik haldeyim huy etti gibi artik geceleri yatmamayi napcam bilmiyorum bazen kızıyorum ona sonra üzülüyorum

Gece uykusu sifir canim bizim gündüz gene uyuyo birazda olsa ama gece uykusu hic yok bazen uyuyodu 1 saat fln yine ama 2 gündür 12 de basliyor sabah 7ye kadar ayaktayiz kesintisiz aglio ayaklarimda salliyorum tam uyudu dedigimde tekrar aglayip kalkio anlayacagin bitik haldeyim huy etti gibi artik geceleri yatmamayi napcam bilmiyorum bazen kızıyorum ona sonra üzülüyorum

Yok canım huy edinmemistir bu gaz sancilari genelde sabah namazina kadar rahat birakmiyo bizde altilarda yedilerde anca yatabiliyoduk oda o uyuyodu ama surekli kipirdandigi icin ben uyumuyodum.. sancilar azaldikca uykular düzelmye basliyo geceyle gunduzu ayiriyo.. ama kesinlikle gece isiklari hic acma.. duzelcek insallahh.. bendi kiziyodum ogluma bazen hala kiziyorum aslinda onlar isteyerekmi yapiyo kucucuk bebek ama insan sinirini yorgunlugunu nerden cikarcagini bilemiyo maleseff..

1 bucuk aylık kizim var ve surekli agliyor sadece uyurken ve meme emerken aglamiyor gece 12de sancilari basliyor sabah 4 de kadar agliyor ne kadar surecek bu kendimi cok bitkin his ediyorum
Bizde oyleydik inanirmisin geceleri 4 falan kalkip banyo yaptiriyoduk acayip gazi vardi damla kullandim herseyi denedim ama gecmedi sonradan rezene cayi yaptim azda papatya yaptim o biraz rahatlatti ama buyunce geciyo yani bizimki 1 yasinda gecti cok sukur daha yeni yeni duzenli uyuyo bence normal gecer insallah bide cok sık yedirme cunku doktor bize oyle demisdi insallah gecer canim

Canım tam okuyamadım yazıları ama karnına karabşyağı sürebilirsin... ve portakal mandalina yeme bu aylar. Herşeyine kimyon koy mutlaka. Gazlı şeyler tüketme zaten. Ayrıca kendini bebeğin gibi koru. Üşümesin ayakların belin. Emzirme yöntemide çok önemli ayrıca... emzirirken hava alıyorsa eğer oda gaz yapıyor. Ve emzirdikten sonra mutlaka ama mutlaka gazını çıkart. İnşallah en kısa sürede düzelir cqnım...

Ben de aynı şeyden muzdaribim :KK43: sadece uyurken ve emerken ağlamıyor oğlum, 4-5 saat aralıksız ağladığı oluyor,gazını da çıkartıyoruz sürekli ama hiç bitmeyen bir gaz var sanki içinde ,hergün dua ediyorum ağlamaları bitsin diye,şu an 7 haftalık inş yakında azalır :KK43:

Bizimde 2aylik oldu canim inşallah gecer bi an önce biter artik pskolojik olarakta coktum iyice

ilk cocugumda ben de bu sorunları yasarken bi arkadaşımızın tavsiyesi üzerine NURSE HARVERS adında bitkisel gaz iliacı aldık ve anında geçti. onca sıkıntıları boşuna cekmisim acıyorum kendime.
kızım dünyaya geldi esim ilacı hemen aldı olurya gazlanır diye. boşuna çile çekmeyin derim.

canım iki çocuğumuZda da battaniyenin içine koyup eşimle ayakta karşılıklı durup sallayarak atlattik. o zaman sakinlesiyordular. sallanmaya alismadilar ayrıca alisir diye sıkıntı yapmayın.

Galiba artik tek çare alismamiz olacak sabirla beklememiz lazim bazen bebekleri hic aglamayanlara bakip cok üzülüyorum
Damla aldik biogaia ancak banamisin demedi.seni cok iyi anliyorum benim kizum aglamaktan morariyo korkuyoruz ama herkes bekleyin sabredin diyo.bende herseyi denedim tek caremiz beklemek.uykusuzluktan evde hayalet gibi dolasiyorum.
Canim bizde aynidurumdaydik dr na danis istersen ama sab simplex die bi damla var gunde 4 ez kullanilio bizde acaip ise yaradi biogia mi kalmadi kullanmadigimiz rezene nane mi ama bu damla sip die kesti drumuz bize deneme yanilma yontemiyle neyin iyi gelecegini bulacaksiniz ne yazikki ama bunu bi deneyin dedi 2.gunyavrum uyumaya basladi ama saatlerini aksatmamak kaydiyla

Kolik bebeği olanlara kesinlikle hamak öneririm. Oğlum 3 ayını yeni doldurdu gaz sancısından akşam 6 da ağlamaya başlayıp sabah 4 de yorgunluktan uyuya kalıyordu. Biz de herseyi denedik ama bi işe yaramadı sadece süpürge sesi bazen biraz rahatlatıyordu. Hamak aldığımdan beri çok rahatladık gaz sancısına iyi geliyormuş.gerçi bunda da sürekli sallamak istiyor bırakınca hemen uynıyor ama olsun o kriz saatlerini çekmektense yine iyidir. Ayrıca ne zaman tamamen bitecek bu gaz problemi çok merak ediyorum

Back
X