Davranış Bozuklukları kizim 10 yasinda ama hala arkadas edinemiyor.

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

almis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2008
42
0
86
Hollanda
ne yapacagimi bilemiyorum cocuk kendi icinde sanki deprem yasiyor ama bana anlatmiyor.Onun icin cok uzuluyorum ama elimden birsey gelmiyor.Bilgisi olan bana yardim etsin.

merhablar,
10 yaş çok zor bir yaş öncelikle gercekten büyük bir sıkıntı ile karşı karşıyasınız. ona yardımcı olun.bir çocuk psikoloğuna, gidin görüşün.
arkadaslarınızın benzer yaşlardaki çocukları ile görüşmeisnis sağlayın. kendine olan güvenini destekleyin. başarıları övün . tek başına yapabileceklerini gösterin .
ve onu kesinlikle yalnız bırakmayın.
bu kkonuyu öğretmenleri ilede görüşün destekle aşabilir.

Konusmamizda yetersizlik olunca otamatikman kendini ifade etmekte zorlasiyor.Ogretmeniyle tabikide gorustum ama anlata bildigim kadar.Oda kizimin durumunu fark etmis ve kizimi ordaki cocuklarla oynamaya tesvik ediyormus.Ama kizimin cocuklarla oynamak istemedigini soyluyor.Yani sadece okulda degil kendi mahallemizde de oynamiyor.Gercekten ne yapacagimi bilmiyorum.

ewde türkçe mi konuşuyorsunuz yoksa oradaki dili mi kullanıyorsunuz..türk aileler yok mu orda tanıdığınız..onların çocuklarıyla vakit geçirse belki daha iyi anlaşır..

Back
X