• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları kizim 23 haftalik hangi besigi almaliyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi eftik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eftik

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
10
2
8
Yozgat
Merhaba arkadaslar
Kizimiz 23 haftalik art8k bu ayin sonunda mobilya alalim diyoruz. Evimiz yozgatta esimle ogretmeniz. Ve dogalgazli olsa da gunes gormeyen odalarimiz goren taraflara gore serin oluyor. Ve malesef gunes gormeyen taraflar cocuk odasi ve yatak odamiz. Simdi kizim icin park yatak yada sadece besuk alip yanima alamiyorum bu sebeple. Oturma odasinin yerini cocuk odasina tasiyip oturma odasini bebek odasi yapacagiz. Oraya yatak olabilen bir koltuk aldim. Onu acacagim bebegin yaninda yatalim ilk aylar dedik. Ama ne alacagima karar veremedim. Park yatak mi mobilya besik mi uzayabilenler var. Dolap mecbur alacagim cunku esyalari icin baska yerimiz yok. En iyisi takim alayim bu durumda degil mi hanimlar. Evet durumlar boyle fikri olan var mi..☺

Slm, hayırlı olsun bebişin. Mobilya ile hiç ugrasma derim.ben de vardı park oek kullanmadık.park yatak daha rahat. İstediğin odaya götürürsün. Oda soğuksa salona, mutfakta cok işin varsa mtfağa. Hem içinde oyun da oynar.benim küçükken ahsap beşik ve dolabım vardı. O yaZdığından büyüyebilenlerden dolaplı cekmeceli falan bebekliğimden 15 yasına kadar kullandım o yüzden hiç sevmiyorum;)hem otele ya da baska bir eve de götürebilirsin park yatağı

Canım ahsap alırsan da ikeadan al.bir sürü para vermeyin,daha masrafınız olacak:KK66:

Ben hem park yatak hem mobilya kullandim ikisi de rahat.suan tamamen mobilya kullaniyoruz yatagin boyutu daha onemli mesela park yataklar genelde 60*120 oluyor ve iki yas civari ona sigamayip her gece kapisindan cikiyordu uykuda baska yere gidip yatiyordu mobilya ise buyuyen değil ben onlari sevmiyorum 70*140 ebatinda iki tarafi cubuklu modellerdendi yere yakin olanlardan.simdi ux yaşı gecti yaninin birini kaldirdik normal yatak gibi kullanıyor diger tarafini cubuklu biraktik duvara yaslanip da soguk almamasi icin.koctas vs tarzda yerlerde kopuk var plaka halinde.onun odasinda bie tarafa uygularsaniz sogugu cok kesiyor ve ucuz bir uygulama

Merhaba arkadaslar
Kizimiz 23 haftalik art8k bu ayin sonunda mobilya alalim diyoruz. Evimiz yozgatta esimle ogretmeniz. Ve dogalgazli olsa da gunes gormeyen odalarimiz goren taraflara gore serin oluyor. Ve malesef gunes gormeyen taraflar cocuk odasi ve yatak odamiz. Simdi kizim icin park yatak yada sadece besuk alip yanima alamiyorum bu sebeple. Oturma odasinin yerini cocuk odasina tasiyip oturma odasini bebek odasi yapacagiz. Oraya yatak olabilen bir koltuk aldim. Onu acacagim bebegin yaninda yatalim ilk aylar dedik. Ama ne alacagima karar veremedim. Park yatak mi mobilya besik mi uzayabilenler var. Dolap mecbur alacagim cunku esyalari icin baska yerimiz yok. En iyisi takim alayim bu durumda degil mi hanimlar. Evet durumlar boyle fikri olan var mi..☺

canım takım alacaksan muhakkak kullanmış kişilerin yorumuna göre hareket et ve sağlam iyi bir marka olsun..
ben uygun birşey almıştım çok sevimli çok güzeldi ama uzayabilme kısmına gelene kadar 2 ciddi kırığı oluşmuştu alt kısımda.. zaten hiç sevmedi o yatağını..
park yatak bence ilk seneler için çok ideal.. en büyük boyundan almıştık kızım uzun bir bebekti hep buna rağmen iyi kullandık.. 2 yaşına gelince tek kişilik yatak aldık odasına.. dolabı ile uyumlu.. oldu bitti :)

Ben hem park yatak hem mobilya kullandim ikisi de rahat.suan tamamen mobilya kullaniyoruz yatagin boyutu daha onemli mesela park yataklar genelde 60*120 oluyor ve iki yas civari ona sigamayip her gece kapisindan cikiyordu uykuda baska yere gidip yatiyordu mobilya ise buyuyen değil ben onlari sevmiyorum 70*140 ebatinda iki tarafi cubuklu modellerdendi yere yakin olanlardan.simdi ux yaşı gecti yaninin birini kaldirdik normal yatak gibi kullanıyor diger tarafini cubuklu biraktik duvara yaslanip da soguk almamasi icin.koctas vs tarzda yerlerde kopuk var plaka halinde.onun odasinda bie tarafa uygularsaniz sogugu cok kesiyor ve ucuz bir uygulama
Yapı marketlerden kalorifer peteği ile duvar arasına konulan reflektörlü yalıtım malZemelerinden de alabilirsiniz. Peteğin ısısı duvara değil odaya daha verimli ulaşır

herkese teşekkürler cevap için... yaa çok kararsızım. ilk bebeğim oda almak istiyorum. bir yandan da bilemiyorum park yatak mı alsak. ama park yatak alsam bile dolap ve şifonyer şart nereye sığar yoksa eşyaları. bu durumda bir beşik kalıyor geriye? ayy ne zor işmiş ya da ben çok kararsızım:D

Bugün beşik baltik bizde
Bende 23 haftalık hamileyim
Park beşikler zaten bana görünüz itibariyle soğuk geliyordu
Bugün inceledim de ve sallama özelliği de zayif geldi
Ben ahşap beşik alacagim.
Bu beşik yatak uyku setiyle birlikte 300 civari
IMG_20141008_230302.webp
IMG_20141008_230302.webp

Tabi içindeki uyku setinden güzelleri de var

Merhaba
herkese teşekkürler cevap için... yaa çok kararsızım. ilk bebeğim oda almak istiyorum. bir yandan da bilemiyorum park yatak mı alsak. ama park yatak alsam bile dolap ve şifonyer şart nereye sığar yoksa eşyaları. bu durumda bir beşik kalıyor geriye? ayy ne zor işmiş ya da ben çok kararsızım:D

Merhaba canım.Sana baktım kendimi gördüm. Bizim de sürekli tayinimiz olacagıiçin baya kararsız kalmıştım eşya konusunda.. Son ana kadar ikea beşik alıyordum. Son anda vazgectim. Oyun parkı aldım. Çok rahat, kullnışlı. Görsel olarak mobilya beşikler tabiki.. Bizim gibiler için park yataklar çok rahat ve kullanışlı. Oturma odası ve yatak odası arasında mekik dokuyoruz biz. Sürekli yer değiştiriyoruz. Mersindeyim Klimasız durulmuyo. Klima da oturma odasında oldugu için sorun oluyo. Çok kullanışlıç Hatta bir tane de istanbul'da anneannemizde var. Oradan da park yatak aldık.. Ölçüleri 70-110 olmlı.
60 a 120 boyutunda hiç bir beşik tavsiye etmem..Çok dar. Şifonyer ve gardroba gelince.. Almıycam desen bile ilerleyen zamanlarda almak zorundasın.. Biz gardrop ve şifonyer de aldık. Düz beyaz. Park yatagımız pembe beyaz. Çok uyumlu ama aynı odada değiller ne yazıkki.. Oda takımı alacaksan büyüyen beşikliler daha avantajlı.

Sarfansari arkadasımızın eklediği beşiklerin ön kısımları çok alçak oldugu için 7. aydan sonra tehlike..
Özelliklerini bilemiyorum tabii.. Bir de sanırım 60 a 120 gibi duruyor...
İkeanın beşikleri hem ucuz hem iki fonksiyonlu kullanılabiliyor. Üstte ve aşağıda.230 tlydi en son fiyatı..
Fakat 60 a 120 oluyor ölçüleri. Bizim yatagımız da 60 a 120. 1 yaşında kızım içerisinde dört dönüyor. Dar geliyor..

Merhaba arkadaslar
Merhaba canım allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin. Ben park yatakla beşik arasında çok kararsız kalmıştım ama sonunda esimi dinlemedim besik aldım ama bugün sorsan çok pişman oldum. Birincisi iöleri biraz dar. İkincisi çocuk bi süre sonra tırmanmaya baslıyor ve altı çekmeceliyse besik daha yüksek oluyor benim aldığım besik asansörlü çokta kaliteliydi ama verdiğim paraya acıdım kullanamadık. İki kez tasındım. Bisüre sonra sonra sallarken ses çıkarmaya basladı çocuğum rahatsız oldu. Karar senin tabi ama ben üzülmüştüm keşke park alsaydım diye çocuğum iki yasında ama üç ay kullanmadı bile öylece kaldı . Şimdiki aklım olsa doğumda park alır bu yaslarda Güzel bi oda takımı alırdım

Merhaba canım allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin. Ben park yatakla beşik arasında çok kararsız kalmıştım ama sonunda esimi dinlemedim besik aldım ama bugün sorsan çok pişman oldum. Birincisi iöleri biraz dar. İkincisi çocuk bi süre sonra tırmanmaya baslıyor ve altı çekmeceliyse besik daha yüksek oluyor benim aldığım besik asansörlü çokta kaliteliydi ama verdiğim paraya acıdım kullanamadık. İki kez tasındım. Bisüre sonra sonra sallarken ses çıkarmaya basladı çocuğum rahatsız oldu. Karar senin tabi ama ben üzülmüştüm keşke park alsaydım diye çocuğum iki yasında ama üç ay kullanmadı bile öylece kaldı . Şimdiki aklım olsa doğumda park alır bu yaslarda Güzel bi oda takımı alırdım

Size katılıyorum.. Doğumda park yatak. İleride oda.. Ben de gardrop ve şifonyerini aldım.İleride ona uygun yatak alıcam.
Düz beyaz sade bir şey aldım ki ileride uygun yatak bulabileyim diye.. Park yatagın kullanışlılığı gercekten tartışılmazmış.
Kesinlikle almayacagım deyip büyük konuşmuşum..

çok teşekkürler hanımlar... ben de park yatakta karar kıldım. sebep biraz zoraki oldu aslında eşimle ben öğretmeniz üniversitede aldığımız devlet kredilerinin geri ödemesi geldi pat diye tam da doğuma 4 ay kala şok etti bizi anlayacağınız borçlarımıza borç eklendi:D artık ben de diyorum park yatak alayım bir de gardrop alırım eşyaları için kızıma. allahtan haziranda sallanan sandalyemi almıştım emzirme için hayalimdi:D o bari oldu.. benim bebek odası hayalim olmadı ama bir bebek için sağlıkla yaşadıktan sonra uyuduğu yeri bilmeyeceğinden nerede yattığının bir önemi yok diye kendimi avuttum. kızım iki üç yaşına geldiğinde kendi kendime onun hayalini gerçekleştirmek daha önemli dedim. ne isterse alabiliriz o zamana prenses odası vs:D şimdi ki derdim de bebek arabası nasıl olmalı önü tek tekerler daha kullanışlı sanki bilen var mı?

Konu içeriği sebebiyle ilgili bölüme taşınmıştır.

çok teşekkürler hanımlar... ben de park yatakta karar kıldım. sebep biraz zoraki oldu aslında eşimle ben öğretmeniz üniversitede aldığımız devlet kredilerinin geri ödemesi geldi pat diye tam da doğuma 4 ay kala şok etti bizi anlayacağınız borçlarımıza borç eklendi:D artık ben de diyorum park yatak alayım bir de gardrop alırım eşyaları için kızıma. allahtan haziranda sallanan sandalyemi almıştım emzirme için hayalimdi:D o bari oldu.. benim bebek odası hayalim olmadı ama bir bebek için sağlıkla yaşadıktan sonra uyuduğu yeri bilmeyeceğinden nerede yattığının bir önemi yok diye kendimi avuttum. kızım iki üç yaşına geldiğinde kendi kendime onun hayalini gerçekleştirmek daha önemli dedim. ne isterse alabiliriz o zamana prenses odası vs:D şimdi ki derdim de bebek arabası nasıl olmalı önü tek tekerler daha kullanışlı sanki bilen var mı?

Ben de park yatak hiiçç istememiştim. Ama öyle ok memnunum kii.. Kızım beşiini çok seviyor.. İçerisinde hem yatıyor hem de oynuyor.. Bir de sıfonyer ve gardrop aldık 3.aydan sonra. Malum eşyalar giderek çoğalıyor. Ahh o kredilerr.. Allah yardımcınız olsun. Biz de tam evlilik arefesinde ödemeye başlamıştık.. Ödedik kurtulduk çok şükür..
Canım herkes bebişinin bir odası olmasını ister ama inan ilk zamanlar zaten hep yanında oluyor. Hatta pusetinde bile uyuyor. Benım kızım 1 yaşına geldi hala aynı odadayız..Şark odamız var. İçerisinde tamamen kzımın eşyaları, ouncakları,gardrop ve şifonyeri. bir beşiği eksik ama emzirdiğim için yanımda.. Bebebk arabası tavsiyelerini iyi değerlendir. çok öenmli çünkü. benim için enönemlisi hafif ve tekerleklerinin 360 derece dönüyor olması.Bir de çift yönlü olması ve kolay katlanabılmesi. Baby2 go proton modeli bu saydıgım özelliklere sahip. Travel sistem değil.

Yeriniz müsaitse mobilya beşik alın uzun vadeli kullanım için daha uygun...Ama taşınma kira gibi probleminiz varsa park beşik alın çünkü taşıması çok kolay,mobilya beşik taşımaya elverişli değil...
Ben mobilya beşim aldım hem yerim müsait hemde ev kendimizin..Beşiğimiz ilerde bebiş büyünce yatağa ve çalışma masasına dönüşüyor

Back
X