Merhaba arkadaslar
Kizimiz 23 haftalik art8k bu ayin sonunda mobilya alalim diyoruz. Evimiz yozgatta esimle ogretmeniz. Ve dogalgazli olsa da gunes gormeyen odalarimiz goren taraflara gore serin oluyor. Ve malesef gunes gormeyen taraflar cocuk odasi ve yatak odamiz. Simdi kizim icin park yatak yada sadece besuk alip yanima alamiyorum bu sebeple. Oturma odasinin yerini cocuk odasina tasiyip oturma odasini bebek odasi yapacagiz. Oraya yatak olabilen bir koltuk aldim. Onu acacagim bebegin yaninda yatalim ilk aylar dedik. Ama ne alacagima karar veremedim. Park yatak mi mobilya besik mi uzayabilenler var. Dolap mecbur alacagim cunku esyalari icin baska yerimiz yok. En iyisi takim alayim bu durumda degil mi hanimlar. Evet durumlar boyle fikri olan var mi..☺
Yapı marketlerden kalorifer peteği ile duvar arasına konulan reflektörlü yalıtım malZemelerinden de alabilirsiniz. Peteğin ısısı duvara değil odaya daha verimli ulaşırBen hem park yatak hem mobilya kullandim ikisi de rahat.suan tamamen mobilya kullaniyoruz yatagin boyutu daha onemli mesela park yataklar genelde 60*120 oluyor ve iki yas civari ona sigamayip her gece kapisindan cikiyordu uykuda baska yere gidip yatiyordu mobilya ise buyuyen değil ben onlari sevmiyorum 70*140 ebatinda iki tarafi cubuklu modellerdendi yere yakin olanlardan.simdi ux yaşı gecti yaninin birini kaldirdik normal yatak gibi kullanıyor diger tarafini cubuklu biraktik duvara yaslanip da soguk almamasi icin.koctas vs tarzda yerlerde kopuk var plaka halinde.onun odasinda bie tarafa uygularsaniz sogugu cok kesiyor ve ucuz bir uygulama
teşekkürler fikir için...Yapı marketlerden kalorifer peteği ile duvar arasına konulan reflektörlü yalıtım malZemelerinden de alabilirsiniz. Peteğin ısısı duvara değil odaya daha verimli ulaşır
herkese teşekkürler cevap için... yaa çok kararsızım. ilk bebeğim oda almak istiyorum. bir yandan da bilemiyorum park yatak mı alsak. ama park yatak alsam bile dolap ve şifonyer şart nereye sığar yoksa eşyaları. bu durumda bir beşik kalıyor geriye? ayy ne zor işmiş ya da ben çok kararsızım
Merhaba canım allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin. Ben park yatakla beşik arasında çok kararsız kalmıştım ama sonunda esimi dinlemedim besik aldım ama bugün sorsan çok pişman oldum. Birincisi iöleri biraz dar. İkincisi çocuk bi süre sonra tırmanmaya baslıyor ve altı çekmeceliyse besik daha yüksek oluyor benim aldığım besik asansörlü çokta kaliteliydi ama verdiğim paraya acıdım kullanamadık. İki kez tasındım. Bisüre sonra sonra sallarken ses çıkarmaya basladı çocuğum rahatsız oldu. Karar senin tabi ama ben üzülmüştüm keşke park alsaydım diye çocuğum iki yasında ama üç ay kullanmadı bile öylece kaldı . Şimdiki aklım olsa doğumda park alır bu yaslarda Güzel bi oda takımı alırdımMerhaba arkadaslar
Kizimiz 23 haftalik art8k bu ayin sonunda mobilya alalim diyoruz. Evimiz yozgatta esimle ogretmeniz. Ve dogalgazli olsa da gunes gormeyen odalarimiz goren taraflara gore serin oluyor. Ve malesef gunes gormeyen taraflar cocuk odasi ve yatak odamiz. Simdi kizim icin park yatak yada sadece besuk alip yanima alamiyorum bu sebeple. Oturma odasinin yerini cocuk odasina tasiyip oturma odasini bebek odasi yapacagiz. Oraya yatak olabilen bir koltuk aldim. Onu acacagim bebegin yaninda yatalim ilk aylar dedik. Ama ne alacagima karar veremedim. Park yatak mi mobilya besik mi uzayabilenler var. Dolap mecbur alacagim cunku esyalari icin baska yerimiz yok. En iyisi takim alayim bu durumda degil mi hanimlar. Evet durumlar boyle fikri olan var mi..☺
Merhaba canım allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin. Ben park yatakla beşik arasında çok kararsız kalmıştım ama sonunda esimi dinlemedim besik aldım ama bugün sorsan çok pişman oldum. Birincisi iöleri biraz dar. İkincisi çocuk bi süre sonra tırmanmaya baslıyor ve altı çekmeceliyse besik daha yüksek oluyor benim aldığım besik asansörlü çokta kaliteliydi ama verdiğim paraya acıdım kullanamadık. İki kez tasındım. Bisüre sonra sonra sallarken ses çıkarmaya basladı çocuğum rahatsız oldu. Karar senin tabi ama ben üzülmüştüm keşke park alsaydım diye çocuğum iki yasında ama üç ay kullanmadı bile öylece kaldı . Şimdiki aklım olsa doğumda park alır bu yaslarda Güzel bi oda takımı alırdım
çok teşekkürler hanımlar... ben de park yatakta karar kıldım. sebep biraz zoraki oldu aslında eşimle ben öğretmeniz üniversitede aldığımız devlet kredilerinin geri ödemesi geldi pat diye tam da doğuma 4 ay kala şok etti bizi anlayacağınız borçlarımıza borç eklendiartık ben de diyorum park yatak alayım bir de gardrop alırım eşyaları için kızıma. allahtan haziranda sallanan sandalyemi almıştım emzirme için hayalimdi o bari oldu.. benim bebek odası hayalim olmadı ama bir bebek için sağlıkla yaşadıktan sonra uyuduğu yeri bilmeyeceğinden nerede yattığının bir önemi yok diye kendimi avuttum. kızım iki üç yaşına geldiğinde kendi kendime onun hayalini gerçekleştirmek daha önemli dedim. ne isterse alabiliriz o zamana prenses odası vs şimdi ki derdim de bebek arabası nasıl olmalı önü tek tekerler daha kullanışlı sanki bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?