Kızım 3 yaşında 3. Katta oturuyoruz balkona korumalık

neslm12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2025
59
23
3
26
Merhaba
3 yaşında kızım var 3. Katta oturuyoruz kendi evimiz balkon çok tehlikeli olmaya başladı tam camın altında borular var üstüne çıkmaya başladı sizler nasıl bir korumalık yaptırdınız önerilerinizi bekliyorum

Ağlar var kalite kalite değişiyor hepsi. Ben çıkarmıyorum tek başlarına benimle veya babalarıyla beraber kısa süre duruyorlar.

Balkon kapısı dahil tüm camlar kilitli. Ben olmadan balkona çıkamıyor. Ben varken de böyle tehlikeli şeyler yapamıyorlar çünkü izin vermem ve her tür tehlikeden uzakta tutarım. Borular varsa balkona çıkartmam. Parka götürün düzenli balkon kültürü edinmesin.

Balkon kapısı dahil tüm camlar kilitli. Ben olmadan balkona çıkamıyor. Ben varken de böyle tehlikeli şeyler yapamıyorlar çünkü izin vermem ve her tür tehlikeden uzakta tutarım. Borular varsa balkona çıkartmam. Parka götürün düzenli balkon kültürü edinmesin.
Saniyelikler cidden normal de hep dikkat ediyorum izin vermiyorum bugün yakaladım başımdan aşağıya kaynar sular indi Allah korusun evlatlarımızı. Evde mutfak ile balkon açık kapı yok arasında o yüzden çok sıkıntı

Ben camlara pencere kilidi siparişi verdim balkona da tor yaptıracağım.kiraci olduğum için çelik halatlar var onlardan yaptiramiyorum.birinci kattayim.annem 4 te onlarada sıkı sıkı tembih ediyorum peşinden ayrılmayın diye.eylule kadar disimizi sikacagiz artık.krese başladimi rahatim

Cam balkon yada korumalık demir yaptıracaksınız bütçe yoksa balkon kapısını kilitleyip anahtarı yok ediceksiniz ortadan - pencereler içinde çocuk kilidi yada yine aynı şekilde koruma demirleri .

Ağın çözüm olacağına inanmıyorum. ben hayatta güvenmem o ağlara falan bi çocuk için caydırıcı olabilir belki ama bi çocuk ıcınde fazlaca riskli güvenemezdim kesinlikle .

millet kedisi için yada kuş gelmesin falan die takıyor o ağları

Cam balkon yada korumalık demir yaptıracaksınız bütçe yoksa balkon kapısını kilitleyip anahtarı yok ediceksiniz ortadan - pencereler içinde çocuk kilidi yada yine aynı şekilde koruma demirleri .

Ağın çözüm olacağına inanmıyorum. ben hayatta güvenmem o ağlara falan bi çocuk için caydırıcı olabilir belki ama bi çocuk ıcınde fazlaca riskli güvenemezdim kesinlikle .

millet kedisi için yada kuş gelmesin falan die takıyor o ağları
Çocuklar için de fileler var, gayet güvenilir. Ben file taktıracağım

Bende 3. Katta oturuyorum balkonları kapattırıcam korkarım fileye falan güvenemem 🙈🙈🙊
Benimki de kapalı da yazın çok sıcak oluyor, bir kaçını açıyorum, değilse hamam gibi kalıyor, çocuğa çok sıcak oluyor. Açtığım tarafa file taktırcam, çocuklar büyüdükçe ne yapacakları belli olmuyo 😃

Merhaba
3 yaşında kızım var 3. Katta oturuyoruz kendi evimiz balkon çok tehlikeli olmaya başladı tam camın altında borular var üstüne çıkmaya başladı sizler nasıl bir korumalık yaptırdınız önerilerinizi bekliyorum
Balkon filesi yaptırın balkonlarda kapı yok demişsiniz mümkünse kapı yaptırın hatta sürgü kapı yaptırın kilitleme bilir tarzda sürekli kilitli tutun

Back
X