Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saniyelikler cidden normal de hep dikkat ediyorum izin vermiyorum bugün yakaladım başımdan aşağıya kaynar sular indi Allah korusun evlatlarımızı. Evde mutfak ile balkon açık kapı yok arasında o yüzden çok sıkıntıBalkon kapısı dahil tüm camlar kilitli. Ben olmadan balkona çıkamıyor. Ben varken de böyle tehlikeli şeyler yapamıyorlar çünkü izin vermem ve her tür tehlikeden uzakta tutarım. Borular varsa balkona çıkartmam. Parka götürün düzenli balkon kültürü edinmesin.
Çocuklar için de fileler var, gayet güvenilir. Ben file taktıracağımCam balkon yada korumalık demir yaptıracaksınız bütçe yoksa balkon kapısını kilitleyip anahtarı yok ediceksiniz ortadan - pencereler içinde çocuk kilidi yada yine aynı şekilde koruma demirleri .
Ağın çözüm olacağına inanmıyorum. ben hayatta güvenmem o ağlara falan bi çocuk için caydırıcı olabilir belki ama bi çocuk ıcınde fazlaca riskli güvenemezdim kesinlikle .
millet kedisi için yada kuş gelmesin falan die takıyor o ağları
Bende 3. Katta oturuyorum balkonları kapattırıcam korkarım fileye falan güvenememÇocuklar için de fileler var, gayet güvenilir. Ben file taktıracağım
Benimki de kapalı da yazın çok sıcak oluyor, bir kaçını açıyorum, değilse hamam gibi kalıyor, çocuğa çok sıcak oluyor. Açtığım tarafa file taktırcam, çocuklar büyüdükçe ne yapacakları belli olmuyoBende 3. Katta oturuyorum balkonları kapattırıcam korkarım fileye falan güvenemem![]()
Rabbım korusun tüm meleklerimiziBenimki de kapalı da yazın çok sıcak oluyor, bir kaçını açıyorum, değilse hamam gibi kalıyor, çocuğa çok sıcak oluyor. Açtığım tarafa file taktırcam, çocuklar büyüdükçe ne yapacakları belli olmuyo![]()
Demir koruma varmış fiyat aldım çokta pahalı değil 2.100 tl Perşembe gelip takıcaklar. Herkese çok teşekkür ederimBende 3. Katta oturuyorum balkonları kapattırıcam korkarım fileye falan güvenemem![]()
Balkon filesi yaptırın balkonlarda kapı yok demişsiniz mümkünse kapı yaptırın hatta sürgü kapı yaptırın kilitleme bilir tarzda sürekli kilitli tutunMerhaba
3 yaşında kızım var 3. Katta oturuyoruz kendi evimiz balkon çok tehlikeli olmaya başladı tam camın altında borular var üstüne çıkmaya başladı sizler nasıl bir korumalık yaptırdınız önerilerinizi bekliyorum