Kızım aç mama alamiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nnysmn99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2021
47
9
38
35
Kızım aç kalıyor en ucuz mamayi alıyordum bimden onu bile alamıyorum eşim günü birlik çalışıyor ama parası kiraya zor yetiyor her zman iş olmuyor iki çocuğum var en küçüğü anne sütü almadı mama yiyor un kavurdum kustu istemedi söz konusu bir bebek yardım edin lütfen elinizde fazla mama bez varsa gönderin lütfen :(

Kızım aç kalıyor en ucuz mamayi alıyordum bimden onu bile alamıyorum eşim günü birlik çalışıyor ama parası kiraya zor yetiyor her zman iş olmuyor iki çocuğum var en küçüğü anne sütü almadı mama yiyor un kavurdum kustu istemedi söz konusu bir bebek yardım edin lütfen elinizde fazla mama bez varsa gönderin lütfen :KK43:
Yardım istemek yasak. Dolandırıcı olup olmadığınızı bilemeyiz.

Karnını doyuramayacağınız çocuğu yapmak için çok uğraşmışsınız gibi görünüyor eski mesajlarınızdan.

Yardım istemek yasak. Dolandırıcı olup olmadığınızı bilemeyiz.

Karnını doyuramayacağınız çocuğu yapmak için çok uğraşmışsınız gibi görünüyor eski mesajlarınızdan.
Evet istedim ama durumum çok iyiydi sonradan çok kötü olduk inanın kendim için istemiyorum

Kızım aç kalıyor en ucuz mamayi alıyordum bimden onu bile alamıyorum eşim günü birlik çalışıyor ama parası kiraya zor yetiyor her zman iş olmuyor iki çocuğum var en küçüğü anne sütü almadı mama yiyor un kavurdum kustu istemedi söz konusu bir bebek yardım edin lütfen elinizde fazla mama bez varsa gönderin lütfen :KK43:
Belediyeler ve birçok kamu kurumu durumu olmayan annelere yardımcı oluyor. Forumlar yerine o kurumlara ulaşmalısınız.

Bireysel yardimla ancak gunu kurtarabilirsiniz. Cogu belediye mama ve bez yardimi yapiyor. Kaymakamliginda yardimlari var. Basvurdunuz mu? Elinizde telefon var hic birsey yapamiyorsaniz cimere yazin, belediyelere durumu aktariyorlar, geri donus alirsiniz
Dhaa dün sosyal yardima gittim belediye de böyle bir yardımınız yok bez ve mama diye söylediler

Her yere bir sürü konu açmışsınız günlük temizliğe falan gider insan yine bu kadar düşmez büyük konuşmak istemiyorum ama bu çocukları yardımla büyüteceksiniz belli çocuk esirgemeye verin doğru düzgün beslenip büyüsünler Allah çocuklarınızın yardımcısı olsun

Gittim dün ne bez ne mama yardimi bizim belediyede yok dendi Allah kuran şahit olsun ki
Arkadaşım bak burda yapacağın birşey yok. Bu yaptığın suç zaten, kaymakamlık izni olmadan yardım toplayamazsın. Burda da kimse tanımadığı birine yardım etmez. Eşine dostuna çevrene soracaksın, kaymakamlığa, muhtara, belediyeye gideceksin.

Elinde telefon var, internetin var, demek ki fatura ödeyebilecek durumdasın. Bul bir yolunu.

Yakın olsaydık size ulaşmak isterdim ama malesef uzağız. Belediye de olmaz ama kaymakamligin sosyal yardımlaşma dernekleri oluyor lütfen orasiyla irtibata geçin.

Muhtara kaymakanlığa belediyeye neresi varsa gidin. İlgilenilmezse cimere yazın bunun tek yolu bu gibi. Burdan yardım Toplayamazsınız

Dhaa dün sosyal yardima gittim belediye de böyle bir yardımınız yok bez ve mama diye söylediler
Ilce kaymakamligina gidin. Ilce belediyesine degilde buyuksehir belediyesine basvurun onlar mutlaka yardim yapiyor. Muhtarla konusun bilgilerinizi birakin gida giysi yardimi vs yapmak isteyen olursa size iletsin

Dökme su ile değirmen döner mi ? 3 yıldır evliyim evlendiğimden beri cocuk için birikim yaptım kendimden feragat ederek ki dogdugunda en azından 1 yaşına kadar yanında olabilmek için. İnsanlardan gelen yardımla cocuk büyütülür mü? Hep millete mi el acacaksınız yazık o çocuklara gercekten...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X