- 7 Eylül 2021
- 733
- 987
- 33
Günümüzde duyduklarimizdan haberlerde gördüklerimiz den iyice kimseye guvenmemeye başladık bir bakıma güvenmemek iyi tabii.. Fakat ailenin niyeti iyidir kötüdür bilemem fakat 9 yaşındaki çocuğa, bunları soylemeniz çok saçma, o halde usulünce annesini istersiniz ve düşüncelerinizi aynen kadına iletirsiniz ve hem niyetlerini öğrenmiş olursunuz hem de tepkinizi sınırınizi çekmiş olursunuz belki de insanlar kötü niyetle sormuyorlardir sonuçta bizde çocuklarımızın görüştükleri arkadaşlarının ailesi ne iş yapar ne eder boş gezen mi bilmek isteriz,belki kadın onyuzden sessiz sordurmustur hemen o hırsızlığa mi gelecekler bilmem ne biraz paranoyak geldi bana basınız gezdirme olayını ben de istemem ne munasebet..Hanımlar bu akşam çok tuhaf birşey oldu . Kızım 9 yaşında ,okuldan bir kız arkadsi var ara ara telefonda bilgisayarda gorusurler . Bu akşam yine telefonu istedi verdim konuşmaya başladılar . Telefon hoperlorde idi arkadan babasının ve annesinin sesleri geliyodu . Babası şey demeye başladı . Sen bize gelirsin , tade ile ben sizi gezdiririm . Direk Ayşe'ye kaş göz yaptım hayir manasında , kulağım onlarda dinliyorum . Bizim kız saf çok iyi niyetli . Sonra tade Ayşe'ye senin baban ne iş yapıo diye sordu .Ayşe dedim sor bakalım senin babanı niye soruyo . Tade sen benim babamı niye sordun hayırdır dedi ? Boşver boşver cevabını aldık . Daha öncesinde onun babasının tesisatla bozuk yerlerle uğraştığını bizim evdede bozuk biyer olursa geleceğini söyledi . Ben telefonu elime aldım !!! Tade dedim , ben ve Ayşe'nin babası sizin ailenizi tanımadan görmeden tanışmadan ne ben Ayşe'yi size yollarım ?? Ne sen bize gelebilirsin !! Ayrıca kulağım sizde haberiniz olsun herşeyi dinliyoruz babasiyla dedim .
Aklıma bin türlü senaryo geldi . Eşim dedi ki hırsızlık amaçlı yer mekan soruyolar ben evden nezaman gidiyorum işin durumuna göre vs dedi . Bende çok farklı düşündüm . Sinirlerim havada . Yorumlarınızı bekliyorum ..
Anneler bizzat çocuklarının elinden tutup arkadaşlarıyla gorustursun cocuklarini hem böylelikle birbirini tanımış olurlar