• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım arkadaşı ve ailesi

Bende cok geriliyorum barna
Mutfakta kahvaltı hazırlarken on kere giirp cıkıyorum mesela kaynımla yalnız bırakamıyorum babamla sokaga yollayamıyorum
Gerim gerim geriliyorum bayagı basıma agrılar gırıyor
Paranoyaklık mı yoksa olması gereken mi dersen bana olması gereknemıs gıbı gelıyor

Gunumuz insanlığını saf bulmuyorum
Yoook . Bu normal değil sanki . Üzüldüm bu kaygıyı yaşamak kolay değil çünkü . Kötü bir şeylerini görmediyseniz bu kaygı normal değil bence

@bebeklinick neden begenmedim attiginizi cok merak ediyorum. Gecenin bi yarisi telefon numarami kizinin telefonundan alip beni arayan, suratini görsem tanimayacagim herif hal hatır sormak icin mi aradi sizce?
Yanlıslkla yapmadıysa okurken beynini bırakıp mabadyla disklikemıs olabilir

Keşke kızınızın görüşmesi bitmeye yakın alsaydınız telefonu ve siz konuşsaydınız. Sorularınıza ben cevap vericem, merak ettiklerinizi bana sorun deseydiniz. Kızım tanımadığımız kimselerle konuşamaz deseydiniz. Doğru düzgün insanlar, çocuğu böyle sorguya çeker gibi soru sormaz. Annesi ayrı tuhaf babası ayrı tip.

Benim kızlar aile ziyareti yaptığımız zamanlar sadece anneanne ve babaannede kalabilir. İkisi de etrafta erkek sinek uçsa hayırdır sinek kardeş git ötede uç diyecek kadar buluttan nem kaparlar güvenim sonsuz.

Ailesini tanıdığım çocuk gelirse hemen mesaj atarım çocuğunuz bizde diye, ailesini tanımadığım çocuğu eve almam. Sorumlu aile zaten kızım gelebilir mi müsait misiniz diye sorar. Bunlar paranoya değil önlem almak. Çocuk kendini koruyamayacak yaştaysa anne babası olarak biz korumak zorundayız. Biz kızımın arkadaşı geldiğinde nezaketen biraz konuşuruz; okul nasıl gidiyor dersler nasıl vs. Onun dışında çocuğa sorular sormayız. Benim gözümde çocuğum ne kadar kıymetliyse diğer çocuk da kıymetlidir.

Belki iyi inssnlardır günahlarını almayalım ama ne olur ne olmaz. Göndermeyin çocuğu. Çok değişik insanlar türedi

Hiçbir şey anlamadım açıkçası. Ahizeden içeri kızınızı çekebileceklermiş gibi telefon görüşmesine dahil olmanız yersiz, aşırı bir hareket. Rahatsız olduysanız kızınız onlarla ilgili bir izin istediğinde hayır demeniz yeterli.

O yaslarda çocuklarım var. Okul dışında görüştükleri (telefon bike olsa) arkadaslarının annesini tanıyorum. Hatta eşime babasıyla tanış da diyorum.

Saglikli bir aile olsa telefonda cocuga sunu sor bunu sor demezler ,cocuklarina x in anne babasi ne is yapiyormus biliyor musun derler .arkada sunu sor bunu sor demeleri normal degil .O an telefonu alip kizim ber bakalim anneni babani bana sorsunlar deseydiniz .

Saglikli bir aile olsa telefonda cocuga sunu sor bunu sor demezler ,cocuklarina x in anne babasi ne is yapiyormus biliyor musun derler .arkada sunu sor bunu sor demeleri normal degil .O an telefonu alip kizim ber bakalim anneni babani bana sorsunlar deseydiniz .
Merhaba mesajlarıma beğenmedim atmışsınız ama nedenini anlayamadım. Konu sahibinin masum bir çocuğa bağırması normal mi sizce? Eğer normalin buysa çok üzülürüm.

Konuyla ilgili sahsi dusuncemi belirtsem ve "begenmedim" atilsa sebebini sormam, katılmayabilir ama yasadigim, en ufak kabahatimin dahi olmadigi taciz olayinin neyi begenilmedi anlayamadim. Yasadigim bu olay beni cok etkilemişti. Hic biseyden haberim yokken pislik herif bana goz koymus.
Ha bu arada soylemeyi unuttum. Annem kocaman bi bicakla gitti onlarin kapısına, ortaligi ayaga kaldirdi. Polisi arayabilirlerdi, aramadilar ve ustelik ozur dilediler. Ayrica arkadasimin annesi sikayet etmeyelim diye yalvarmisti. Annem neden sikayet etmedi onu bilmiyorum.
Ben beğenmedimleri hiç umursamıyorum, hele de onunkileri. Siz de öyle yapın. 😁

Merhaba mesajlarıma beğenmedim atmışsınız ama nedenini anlayamadım. Konu sahibinin masum bir çocuğa bağırması normal mi sizce? Eğer normalin buysa çok üzülürüm.
Maksat orda cocuga bagirmak degil arkada ailesine duyurmak .Evet boyle bir durumda ben olsam bende sesimi yukseltirdim .

Konu babadan suphelenmek degıl ama evet eksik yazmısım o kapıya cıkmıs ne yazık ki
Babamla sokaga yollayamıyorum... cunkü babam onu koruyamayacakmıs da birileri babam yaşlı dıye ona kolayca zarar verip kızımı kacıracakmış gıbıme gelıyor

İnsanlar boyle aşama aşama kötülük yapabilir bence hıc zor degıl

günümüz insanlığı budur dıye dusunuyorum yogun bı sekılde

@Bar_na sende duzeltılmıs haliyle oku 👍
Dedeler ananeler evlatlarından daha çok sakınıyor emanet edilince torunlarını.
Bir başka bakıyorlar.
Benim iki tane, büyük olan dedesiyle parka gitmeye bayılır.
Çok da dikkatlidir tabiki dede.
Kendinizi biraz telkin etmeye çalışın, yaş olarak gücü yetmeyecek kadar yaşlıysa hak veririm ama diğer türlü her şekilde korur dedesi de 🌺

Bi gariplik var ama sapık mı hırsız mı amacı anlamadım
Aynen.Babanin meslegini soruyor, neden sordun denildiginde, tamam tamam cevabımızı aldik diyor. Hayirdir ? anket mi yapıyorsun.Kocaman adam ne munasebet benim cocugumu gezdirecek, gelir gezeriz vs Konu sahibi sakin bile kalmis

O değilde Tade diye isim mi olur ya 🙄
Tadelle seviyorlarsa demek😄 Tade deyince aklıma tadelleden baska birşey gelmiyor da. Belkide Yade'dir yanlış yazmıştır konu sahibi.
Kızımın eski okulundan bir arkadaşının ismi Suri
ailesi muhtemelen söylenişi güzel diye belkide Tom Cruise kızının ismi diye seçti zamanında ama şu an Suriyeliler için söyleniyor bu. Kadında Suriyelileri pek sevmiyordu bu arada ama nereden bilsin ulkemize bu kadar fazla geleceklerini. Kıza soruyorlarmış okulda sen Suriyelimisin adın neden Suri diye.
Bende kızımın ismi Başak olsun istiyordum sonra dedim kendi kendime,şimdi okulda acımasız çocuklar dalga geçer baştaki harfi degiştirip kızımda gelir anne bana neden bu ismi koydunuz bana .aşak diyorlar diye,vazgeçtim.
Benim sinıfımda da vardı bu tip isimlerle dalga gecenler bu sebeple ince eleyip sık dokudum isim secerken

Konuyla ilgili sahsi dusuncemi belirtsem ve "begenmedim" atilsa sebebini sormam, katılmayabilir ama yasadigim, en ufak kabahatimin dahi olmadigi taciz olayinin neyi begenilmedi anlayamadim. Yasadigim bu olay beni cok etkilemişti. Hic biseyden haberim yokken pislik herif bana goz koymus.
Ha bu arada soylemeyi unuttum. Annem kocaman bi bicakla gitti onlarin kapısına, ortaligi ayaga kaldirdi. Polisi arayabilirlerdi, aramadilar ve ustelik ozur dilediler. Ayrica arkadasimin annesi sikayet etmeyelim diye yalvarmisti. Annem neden sikayet etmedi onu bilmiyorum.
Ne kadar fesatsin, adam masal anlatmak icin aramistir o saatte 🤦🏼‍♀️ annen de benin kafadan ama ben o bicagi takardim sanirim :) helal olsun kadina, ustu ortulecek bir durum yok

Ne kadar fesatsin, adam masal anlatmak icin aramistir o saatte 🤦🏼‍♀️ annen de benin kafadan ama ben o bicagi takardim sanirim :) helal olsun kadina, ustu ortulecek bir durum yok
Bazi insanlari anlamak mumkun degil :)
Karsindakini insan yerine koyup bide sana ceza verirler. Tum sokaga rezil olmustu pislik. Umarim bidaha kimseye boyle bisey yapmamistir

Endişelenmekte çok haklısınız okurken baba sanki sapık gibi geldi bana. Bir de bugün 12 yaşındaki çocuklarınızın sosyal medyası olmasın tel kullanımı sınırlı olsun kolay kandırılabilirler diyen bir eğitimci dinledim. Kızınız gün içinde evde yalnız kalıyorsa da bunu kimseye anlatmaması gerektiğini tembihleyin diyordu. Bence kızınızı korkutmadan sakince konuşun evin içi ile ilgili başkalarıyla konuşmasın kendi yaşıtı olsa bile.
Çocuklar büyümeye meraklı oldukları için evde yalnız kalabildiğini böbürlenerek bir başka arkadaşına söyleyebilir Allah korusun kimin ne düşündüğünü bilemiyoruz

Tadelle seviyorlarsa demek😄 Tade deyince aklıma tadelleden baska birşey gelmiyor da. Belkide Yade'dir yanlış yazmıştır konu sahibi.
Kızımın eski okulundan bir arkadaşının ismi Suri
ailesi muhtemelen söylenişi güzel diye belkide Tom Cruise kızının ismi diye seçti zamanında ama şu an Suriyeliler için söyleniyor bu. Kadında Suriyelileri pek sevmiyordu bu arada ama nereden bilsin ulkemize bu kadar fazla geleceklerini. Kıza soruyorlarmış okulda sen Suriyelimisin adın neden Suri diye.
Bende kızımın ismi Başak olsun istiyordum sonra dedim kendi kendime,şimdi okulda acımasız çocuklar dalga geçer baştaki harfi degiştirip kızımda gelir anne bana neden bu ismi koydunuz bana .aşak diyorlar diye,vazgeçtim.
Benim sinıfımda da vardı bu tip isimlerle dalga gecenler bu sebeple ince eleyip sık dokudum isim secerken
Bir sefer yazsaydı yanlış dıcektım de çok fazla Tade yazmış. Bence gerçek🫣🤣🤣

Back
X