Kızım aşırı kusuyor yardımm

Asbei

Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
6.442
11.324
248
Kızlar bebeğim daha 3 aylık doğduğundan beri aşırı kusuyor ama böyle normal bebek kırması değil fışkırarak kusuyor. Sütü emdiği gibi hemde. İçtiğini de hemen kusuyor kıyafet yetiştiremiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bide çok aşırı ağlıyor sebepsiz yere karnı tok sırtı pek yine ağlıyor gaz falan derseniz çıkarıyoruz da yine öyle aslında misafirliğe gidince daha aşırı ağlıyor. Anlıyormu nedir .. Maşallah cin gibi kaç kere bu iki şikayet için doktora gittik organlarına da baktı yiberşeyğne baktı maşallah dedi çok sağlıklı. Naz mı yapıyor şimdiden bize. Üstelik daha 20 yaşımdayım yardım edecek kimse de yok yalnızım. Bi iş yapamıyorum yanımdan ayrılamıyorum. Ne yapayım sizce bi akıl verin. Başka benim durumumda olan varmıyor ki. Şimdiden teşekkürler :cry::KK34:

Kızlar bebeğim daha 3 aylık doğduğundan beri aşırı kusuyor ama böyle normal bebek kırması değil fışkırarak kusuyor. Sütü emdiği gibi hemde. İçtiğini de hemen kusuyor kıyafet yetiştiremiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bide çok aşırı ağlıyor sebepsiz yere karnı tok sırtı pek yine ağlıyor gaz falan derseniz çıkarıyoruz da yine öyle aslında misafirliğe gidince daha aşırı ağlıyor. Anlıyormu nedir .. Maşallah cin gibi kaç kere bu iki şikayet için doktora gittik organlarına da baktı yiberşeyğne baktı maşallah dedi çok sağlıklı. Naz mı yapıyor şimdiden bize. Üstelik daha 20 yaşımdayım yardım edecek kimse de yok yalnızım. Bi iş yapamıyorum yanımdan ayrılamıyorum. Ne yapayım sizce bi akıl verin. Başka benim durumumda olan varmıyor ki. Şimdiden teşekkürler :cry::KK34:
bebek reflüsüdür .çok böyle bebek var ,doktorun sağlıklı demesi bundan,yan yatır bebeğini reflü yastığı kullan bebeği yatar pozisyonda emzirme ,kusmayı kesmez ama azaltır,gaz çıkardığı yhalde ağlıyor diyorsun ya kolik bebekler her saniye gazlıdır çıkarsalar bile ağlar,alışacaksın annesi bebeğin dünyaya sen bebeğine alışacaksınız :KK66:
not:böyle bebeğin yanından bir dk bile ayrılmamalısın zaten kustuğunda kafası yanda olmayabilir her zaman mutfakta işin varsa yanına al hangi odadaysan bebeğinide yanına al ana kucağı temin et yatır üstüne ;)

3 aydır neden doktora gittiğinde sormuyorsun. Tamam bebek sağlıklı olabilir Allah zeval vermesin de fışkırarak kusmuk çıkarması bana reflü olabileceğini düşündürdü. Bebeğin kusarak naz yaptığını da ilk kez senden duydum!

Belki fazla emziriyorsundur azar azar sık sık emzir reflu de olabilir ama doktora gitmişsin zaten

Allah askına baska doktora götürün çocuğu, doktorunuzun dediği hiç normal değil çocuğun neden (anormal) kustuğunu ve herseyi yerindeyken belirttiğiniz sebepsiz ağlamasını açıklaması gerekirki

Sütün fazla geliyordur, kilo alımı iyiyse fazlasını kusuyor demektir. Benim oğlum da günde 20 kez kusardı, 4 aylıkken 1.300 gram aldı bir ayda sadece sütle. Azar azar emsin derim.

Benim oglumda cok kusuyordu 9 ayliga kadar kustu cok kotu gunlerdi. Hatta bazen burnundan da geliyordu cok korkuyodum. Doktorlarda sorun yok dediyse kafana takma canim cocuklarda oluyor cunku. Gaz sancisindaysa bakma sen cikardigina yinede oluyo gaz. Oda 5 ayliga kadar oluyo. Birak misafirlige gitmeyi asagi bahceye inemedim 5 ay misafir gelirdi hep kendi kendine hizmet ederdi misafirlerim.
Hatta birkeresinde hic unutmam ciktik disari 5dk sonra agladi ve geri donduk birturlu susturamiyorum. O arada buyuk tuvaletini bile yapti ama ykk gittik dr. Rotgen cekildi gaz cikti dr. Lavman verdi cocuk sut dokmus kediye dondu.
Sabret canim gecicek 6aylik olsun tum sikayetlerin cok hafiflicek. Eger emziriyorsan bol bol kimyon ic cok iyi geliyor. Tohum kimyon ve rezeneyi robottan gecirip agzi kapali 5 dk demliyor iciyordum cok iyi gelmisti bize

40 ı çıktığında ilk defa gezmeye gitmiştik. Kalabalıktan ağladı,aynı odada bile oturtmadı bizi. Gerçi 10 aylık hâlâ kalabalık sevmiyor ağlıyor huyu bu dedi doktor. Senden başka kimseyi görmediği için yalnızlığa alışık dedi. Kusma olayı için doktor bişeyi yok demiş ama başka bir doktora daha götürün,yan yatış yastığı falan deneyin.

3 aydır neden doktora gittiğinde sormuyorsun. Tamam bebek sağlıklı olabilir Allah zeval vermesin de fışkırarak kusmuk çıkarması bana reflü olabileceğini düşündürdü. Bebeğin kusarak naz yaptığını da ilk kez senden duydum!
Kusarak naz yapıyor demedim cnm.çok ağlıyor beni görünce susuyor.. Biraz dikkatli oku

reflüsü olabilir..

bebek reflüsüdür .çok böyle bebek var ,doktorun sağlıklı demesi bundan,yan yatır bebeğini reflü yastığı kullan bebeği yatar pozisyonda emzirme ,kusmayı kesmez ama azaltır,gaz çıkardığı yhalde ağlıyor diyorsun ya kolik bebekler her saniye gazlıdır çıkarsalar bile ağlar,alışacaksın annesi bebeğin dünyaya sen bebeğine alışacaksınız :KK66:
not:böyle bebeğin yanından bir dk bile ayrılmamalısın zaten kustuğunda kafası yanda olmayabilir her zaman mutfakta işin varsa yanına al hangi odadaysan bebeğinide yanına al ana kucağı temin et yatır üstüne :KK66:
+1
Çocuk gastroenteroloji ye götür, reflüdür büyük ihtimal. Gerekirse ilaç kullanıdırırlar ,yazık eziyet çekmesin bebiş

Bebeklerde kusma normakdir ancak fışkırarak kusma hastalık belirtisi olabilir, normal değildir. Farklı bir doktora götürün. Süt alerjisi bile olabilir. Geçmiş olsun.

Benim kızlar da 9 ay kustular. Kilo alımları iyi ve saglıklilardı. Aynen dediğiniz gibi fışkırırdı ve bu yüzden kurutma makinesi almıştım. 45°lik acı ile emzirin. Emdikten sonra yine bir süre bekletin. Alt değişimini beslenmeden once yapın.

Benim kızlar da 9 ay kustular. Kilo alımları iyi ve saglıklilardı. Aynen dediğiniz gibi fışkırırdı ve bu yüzden kurutma makinesi almıştım. 45°lik acı ile emzirin. Emdikten sonra yine bir süre bekletin. Alt değişimini beslenmeden once yapın.
45° derken sütü mü ısıtsitın nasıl o_O

Tamam bir daha dikkatli okudum ! 3 aylık bebek naz yapmaz !!!!! Annesinin kokusunu ister
Anladım saol canm. Bende zaten dalga geçmiştim. Dikkatli okuduğunu sanmıyorum... Bu ayda naz mı yapıyor nedir derken dalga geçtim. Bizde biliyoruz herhalde bu ayda yapamayacağını. Neyse saol yorum için

Anladım saol canm. Bende zaten dalga geçmiştim. Dikkatli okuduğunu sanmıyorum... Bu ayda naz mı yapıyor nedir derken dalga geçtim. Bizde biliyoruz herhalde bu ayda yapamayacağını. Neyse saol yorum için
Can sıkma sabah sabah ! Sana bir daha okudum cevap verdim diyorum ! Doktora götür çocuğu. Çok biliyorsun gerçekten onun için doktora sormuyorsun ... Çattık ya !

Back
X