- Konu Sahibi Samire tmv
Nasıl yani küçük çocuğun aklına mi uyuyorlar bence eşit sevgi ilgi alaka göstermeliler ikisi de onların torunu ne farkı var kiTaşınmayı düşünüyorum artık kardeşi var zaten oğlumu istemiyorlar kızım istemiyor diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yani küçük çocuğun aklına mi uyuyorlar bence eşit sevgi ilgi alaka göstermeliler ikisi de onların torunu ne farkı var kiTaşınmayı düşünüyorum artık kardeşi var zaten oğlumu istemiyorlar kızım istemiyor diye
Bıraz kız çocuğuna ayrım yapıyorlar genelde hep böyle imiş oğlum küçük olunca ilgi biraz onun üstünde kızımda aslında çok kıskanc degıl ama boyle yapınca ister istemez tepki gosterıyor kardeşineNasıl yani küçük çocuğun aklına mi uyuyorlar bence eşit sevgi ilgi alaka göstermeliler ikisi de onların torunu ne farkı var ki
Çocuğun hiç bir yedek eşyası onlarda olmasın en ufak çorabı bileKızım surekli orada değil ben diyeceğim zaten eşime de dedim ama beni tınlamıyorlar ben kavga etsem de yine bildiklerini okuyorlar eşim ben karışmam diyor kendin söyle diyor tanıdığım herkesten nefret ediyorum
Malesef aile apartmamında yaşayan çocuklar böyle oluyor ve aşırı şımartılıyorlarGuvenım yok diye değil de sonucta kimseyede guven olmaz diyorum
Belli bir süre bırakın o dersleri o zamanHayır hafta da uc gun dini derslerim oluyor oraya giderken bırakıyorum
Gittiniz mi?Bu daha çok içime sindi,gitmeyecem. Haklısın. Bayramda da gitmeyecem.
Hayır,aramadim da.Gittiniz mi?
Karakter olarak soğuyum belki o yüzden sevmiyor gibi gözükebilirım ben şüphecıyım aklıma geliyor bazen ama en son dedesinin kızıma banyo yaptırması çok moralimi bozduSizin eski konularinizi hatırlıyorum, belki de mutsuz olmak için haklı sebepleriniz var ama öz evladiniza karşı fazla asık suratlı, arada sırada olsa da çocukla çocuk olmayı bilemeyen bir insan mısınız?
Ayırıcı mantıklı bir gerekçeniz yoksa öz dedesini sapık olarak yaftalamaniz da çok çirkin.
Bu haklı bi sebep, gerek yok evde babanne , altta annesi varken.Karakter olarak soğuyum belki o yüzden sevmiyor gibi gözükebilirım ben şüphecıyım aklıma geliyor bazen ama en son dedesinin kızıma banyo yaptırması çok moralimi bozdu
Yani oğlunuza daha mi çok ilgi gösteriyorlarBıraz kız çocuğuna ayrım yapıyorlar genelde hep böyle imiş oğlum küçük olunca ilgi biraz onun üstünde kızımda aslında çok kıskanc degıl ama boyle yapınca ister istemez tepki gosterıyor kardeşine
İyi aksamlar sevgili kk, derdim başlıkta olduğu gibi kızım 5 yaşında aile apartmanında oturuyoruz kızım babaannesinı çok seviyor aynı şekilde babaannesinede onu ama eve gelmek istemiyor babaannesı her dediği yaptığı için eve gelince kurallara uymuyor. Kural dedıgım şeylerde kendisinin yapması gereken şeyler ayakkabısı giymesi tuvaletten çıkarken elbisesini giymesi gibi babaannesı yaptıgı için yapmıyor.
Bir de arkadaşlar kızım bazen orada uyuyor aklıma kötü kötü seyler geliyor dedesinin yanında uyuyor azonce de kv İstanbula gitti kızım yıne gelmedi çağırdım tuvalette dedı kp guven olmaz diye kızımı korumak istiyorum ama kızım eve gelince aglıyor sabah kalkar kalkmaz baba anneme gıdecem dıye ağlıyor bir gün göndermesem ıkıncı gün kendileri çagırıyorlar biz sensiz sıkılıyoruz dıye, ne yapabilirim. yalvardım herseyı yaptım gezelim senınle kızım parka gidelim senınle alısverıs yapalım diyorum yok ben babaannem de duracağım diyor ağlıyor.
Hayır kızımaYani oğlunuza daha mi çok ilgi gösteriyorlar
Aslında ilk başta ipi sıkı tutmalıydınız böyle kaçınca zor olurHayır kızıma