- 24 Aralık 2010
- 1.429
- 1.165
- 333
- Konu Sahibi giovinetta
ne kadar üzüldüğünü anlayabiliyorum laviusc. bir iki gece de uyuyamazsın üzüntüden. ama bebişlerimizin korunduğuna yürekten inanıyorum. tabiki tedbirimizi alıyoruz ama bir şekilde yaşanıyor bu gibi şeyler. zaman geçince unutuyorsun ama çok daha dikkat ediyorsun. biz artık yerde yaşıyoruz :)) hatta yanından ayrılacaksam psikopatlık yapıp sert malzemeli oyuncakları yanından alıyorum denge sağlayamayıp üzerine falan düşerse diye. tabi ayaklanınca daha çoook düşer diyolar![]()
Aynen canım.bebeğimi salona taşıdım.halıya pike serdim,baktım ki sert bi de yorgan yaydım üstüne.etrafada komple minder koydum.ola ki yorganın dışına çıkar,prizler de aşağıda.ne olur ne olmaz.ki hala emeklemiyor ama belli olmaz.sütten ağzı yanan misali,.şimdi de röntgeni kafaya taktım ama.kardeşim dr.çok kızdı.nasıl çektirirsin ufacık bebeğe diye.ben de nette araştırdım.tamam kötü ama dr.söyledim ben muayenede bişey yoksa yapmayalım diye,kafa üstü düşmüş.bıngıldaklar var.mutlaka çekmeliyiz dedi.nlayacağım benim toparlanmam baya bi zaman alacak...