Kizim bazadan dustu uyurken yardim lutfennn

Elseven

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
904
500
18
37
Bu gece herzamanki gibi 2 yasindaki kizimi yanimda uyuttum ama ben cok yorgundum ve uyuyaklmisim yatagina koymamisim ve kut diye bir dusme sesi geldi okadar korktumki hemen su icirdim neresini carpti nasil dustu bilmiyorum gecenin 4 du suan ve fazla aglamadi kucagimda hemen geri uyudu ama benim icim rahat degil uyudu diye kizima bisey olmasin allahim lutfen

Gecmis olsun cnm keske hemen uyutmasaydiniz kusma fln oldumu bellkide basini carpmamistir korkma bisey olmaz insallah

Gecmis olsun cnm keske hemen uyutmasaydiniz kusma fln oldumu bellkide basini carpmamistir korkma bisey olmaz insallah
Canim uyurken dustugu icin hemen uyudu uyumak istedi basini carpmama ihtimali varmidir sence bilmiyorum o an hangi pozisyonfa uyuyodu simdi ortamizfa uyuyo gozetim altindayim yatana koymaya kiyamadim cok kotuyum bi saga bi sola done done uyuyo allahim yawrularimizi korusun

Korkma canım iyi düşün panik yapma ama keşke uyumasaydi 2 saat falan kusma olursa diye ama bebekler miniktir rabbim korur onları varsa bir aferin ver ağrısı falan olursa rahat uyusun. .

Çok geçmiş olsun da yapmanız gereken bebeğinizi hastaneye götürmek, bizler buradan ne yapabiliriz?

Aminn Rabbim koruyor ztn bebislerimizi. Bellki yuz ustu dustuyse o yuzdende ole ses gelmis olabilir aklina kotu seyler getirme. Gecmis olsun cnm

Hemen uyutma gözlemle Cnm. Bir şey olduğunu düşünmüyorum ama. Tedbirli de olmak gerek

Benim oglumda 3 4 kere düşmüştü . Çok sukur birsey olmadi . Bazen dayanamiyoruz. Uyuyakaliyoruz . Bunun çözümü yatarak emzirmiyceksiniz kalkıp bir yere oturup emzirceksinix.

Çok geçmiş olsun.
Umarım şu an iyidir kızınız.
Yanlız uyutmamanız gerekiyor düşme durumunda aklınızda olsun.

merak etmeyin bisey olmaz,iciniz rahat olsun.
benim oglum 6 aylikken dusmustu kuzum cok sukur bisey olmadi..2 yasinda kemikleri daha gucludur,biraz cani yanmistir o kadar.
gecmis olsun

Cocuklarda bunlar olabiliyor kotu bisey olsa aglardi heralde ama sert dustuyse bence iciniz rahat olsun bi acile baktirin ne olur ne olmaz

Son düzenleme:
Herkez bambu beşikleri bilir . Büyük kızım 3 yaşındayken yerimiz yoktu ve hala beşikte yatıyodu neyse bir gece üstünü örtmeye kalktım beşikte yoktu nasıl yaptı nasıl düştü ve hiç ağlamadı bilmiyorum wc yede kalkmazdı ama uyanınca onu yerden topladım )hala aklıma gelince gülüyorum şükür bişey olmadı aynı şekilde 2-3 kez benim yanımdan düştü ama sırtını çarptı sadece şükür bişey olmadı sen yinede takipet miğde bulantısı olurmu diye geçmiş olsun ama çok sert çarpsaydı ağlardı uykuya hemen dalamazdı diye düşünüyorum geçmiş olsun

Düştüğü yer ne kadar yükseklikte,yerde halı varmı,zemin taş mı parke mi bunlar önemli ama doktorun görmesinde fayda var için rahat etsin

Canım benim kızım kac defa düstü kafasının üstüne Allahım koruyor bır de çocukların kafa yapısı esnek oluyormus darbelere karşı.Eğer kusma olmadıysa korkma bisey olmaz ınsallah.En önemli belirtisi fışkırtarak kusmaymış.

benm kızım 3 yaşında birkç defa oda düştü yanına yastık koymama ragmen. ağladı uyudu sabah görürdüm alnı morarmış.Allah a emanet korkma

Benim kızım da iki üç kez düştü yataktan gece uyurken ama fazla ağlamazdi geri uyurdu ben gözlerdim bise olmadı çok şükür...
Sen de gözlemle hemen korkma kusma falan var mı....
Geçmiş olsun minige

Benim kızım/oğlum kaç kez düştü bir şey olmadı diyenleri de anlamıyorum.sizinkinin defalarca düşüp bir şey olmaması başka bir bebeğin düşünce bir şey olmayacağını göstermez.
Konu sahibi sana gelince ilk hatan bebeğini yanında yatırman olmuş,ikincisi bebeği düşmesine rağmen uyutmak olmuş,sonra en büyük hatanız ise buraya konu açana kadar bir acile gitmemek olmuş.doktora götürseydiniz daha sağlıklı sonuç elde ederdiniz.
Geçmiş olsun umarım bir şeyi yoktur yavrunuzun.

Kendi yatağında uyutursun bundan sonra

Bir de baza kenarlıkları var ondan alabilirsin

Benim oğlum kendi de bazada yatıyor kenarlığı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…