Kızım Bensiz Uyumuyor.

MutluHuzurluBereketli

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2016
3.839
4.899
133
17 aylık bir kızım var. Geceleri yanında uyumamı istiyor. Yatağinda uyutuyorum. Yer yataği yaptık onu bir köseye yatırıyorum , kendim öteki köşeye gidiyorum, bir uyanıyorum dibime gelmis. Uyutup eşimin yanina gidiyorum. Bu defada uyanınca kalkıp yanımıza geliyor ve emmek istiyor. Gelmesinde sorun yok fakat yaninda olmadığını anladigi an kalkıyor, yanındaysam deliksiz uyuyor. Babası gel beraber gidelim ben uyutayım seni diyor. Annem de annem diyor. Bu ara çok anneciyiz. Babayla oyununu oynar, gel sarılalım dese ya da kucaklamak istese annem diye kaçar bana. Dönemsel diye düsünuyorum. Bir ara babasindan bana gelmezdi , simdi benden babasina gitmiyor. Cok uzattim. Bu birlikte uyumalara ne zaman ara vermek lazim? Şimdi anlatıyorum fakat dinlemek istemiyor. Tamam diyor sonra yine aynen devam:)) simdi onunla uyuyup biraz daha buyudugunde tam olarak anlamaya basladıgında anlatarak mi ayri odaya geceyim, yoksa her defasında üsenmeyip odamda uyuyup uyanıp yanıma geldikce geri odasina mi gotureyim?

Back