Kızım bizi gördü

"odamızın kapısını açmış projeksiyonda film açmıştık sesinden duymadık "

Önüne gelen anne baba olmaya kalkınca böyle oluyor işte. Çocuklu evde kapıyı açarak sevişiyorlar. Sorumsuzluk diz boyu. Çocuğunuz için üzüldüm, maalesef ailemizin seçemiyoruz işte böyle abuk sabuk şeyler denk geliyor.
Mesajları doğru dürüst okursanız kapımın kapalı olduğunu anlarsınız ben cahil bi anne değilim seviyesizleşmeyin

Konu sahibi kızmasında gülesim geldi benimde.
Ya nasıl insanlar anne baba oluyor sevişirken arkada ne diye animasyon film açıyosun, küçük bebeğin senin büyük ihtimalle 10 dklık sevişme sürende uyanmaz merak etme.. Yazık o çocuklara tesadüfen doğuruyorlar işte.

Olmuş artık , kendinizi kahretmeyin.
Bakın yukarıda arkadaş söylemiş ' kapı çalmak'. Kızınıza hiçbir odaya kapıyı çalmadan girilmeyeceğini öğretseydiniz keşke. Siz onun odasına girerken kapısını çalın ve ona da öğretin.
Şimdilik yapacağınız şey, bu konunun üzerine gitmek yerine kafasını dağıtacak şeyler yapmak.

Ya kızlar sizde he
İnsanlar nasıl sevişeceklerini size mi soracaklar af buyurun ?
Açmış filmi sevişmiş ne var bunda
Sanırsın sapık var karşılarında.
Konuyu uzatmadan güzelce konuş onunla derim zaten kızını tanıyorsun duruma dair bir daha asla kapı çalmadan içeriye girmemesi gerektigini söyle ve 11 yasında zaten artık bir şekilde bazı şeyleri yavaş yavaş öğreniyorlar

Ya nasıl insanlar anne baba oluyor sevişirken arkada ne diye animasyon film açıyosun, küçük bebeğin senin büyük ihtimalle 10 dklık sevişme sürende uyanmaz merak etme.. Yazık o çocuklara tesadüfen doğuruyorlar işte.
Pardonda siz neden bahsediyorsunuz ne animasyonu fantastik bi yabancı filmdi ve filmi bırakıp sevişti ayrıca ben 13 senelik evli 3 çocuk annesi bir kadınım anneliği sizden öğrenmicem üslubunuzu düzeltin yada mesaj yazıp konuya dahil olmayın

Hiç bisey olmaz korkmayin. Küçükken biraz migdesini bulandiriyor insanın büyünce hatirladiginda gayet normal geliyor, annemle babam birbirini seviyor diyorsun. Simdi anneme tavsiye veriyorum cinsel hayatlari renklensin diye:) bence bunu tabu haline getirmek çok kötü çocuğun yanında öpüşmemek falan..tabi ki abartmamak gerek ama biz birbirimizi seviyoruz birbirimize dokunmayi seviyoruz mesajini da vermelisiniz bence ki toplumda bu.cinsellik tabusu kalksin bu ailede başlar bence. Bir daha insanların özel alanına girmemesi gerektigi öğrenmiş oldu .

Kadını film izlerken neden kocasıyla sevişti diye mi yargılıyorsunuz anlamadım :kızgın: kime ne ki yani?

Konu sahibi sizde bi uzmandan yardım alın lütfen, böyle konular hassastır ve ihmale gelmez. Aman dikkat...
Hayır fılm eslıgınde yapmıslar gıbı soyledı yanı hem fılm hem sevısme ne bılelım bız fılm acıktı kapı acıktı aglıyordu dıyınce

Bende filmi eleştiren arkadaşları anlamadım ya darılmayın ama tv izlerken dur animasyon filmi dur reklam dur eğlence programı çıktı sevismeyelim mi diyorsunuz?o iki tarafın isteğiyle gelişen bir olay ha animasyon ha aksiyon filmi ne fark eder? Bu konuda katilmiyorum ama kapı kilitleme ve çalma konularında sonuna kadar doğru diyorum 11 yaş genç nerdeyse

Kızlar ya filmin ne olduğu falan önemli mi? Burada size kadın başka bir şeyden bahsediyor sizde tabir-i caize bel altı vurma olayına giriyorsunuz? Film ne ise ne! ne yapacaksınız? Olayı başka tarafa çekmeyin yahu....Arkadaşım sende sıkma canını olmuş işte, sende istemezdin böyle olmasını. Her insanın boşluğundan kaynaklı tecrübe edilecek olaylar gelir başına. Sizin de boşluğunuza gelmiş, böyle bir tecrübe olmuş, bundan sonra daha dikkat edersiniz. Bende annemle babamı görmüştüm, ama ben kapının kilidinden bakmıştım:-p Sıkma canını. Eğer ki kızının davranışlarında bir değişiklik var ise uzmandan yardım alırsın. Ancak büyütülecek bir mevzu değil bu. İyi günler.

İsterse odasını ortasına direk diker çatır çatır seks yapar yani burada söz konusu fantezilerin işlendigi bir konu olsa vallahi içinizden ne canavarlar çıkıyor neler okudu bu gözler burada
Bazılarına oha dedigim bile olmuştur ama sonuçta banane kendi özel hayatı
Burada söz konusu olan 11 yasındaki bir kız çocugu nasıl seviştikleri değil :)

Pardonda siz neden bahsediyorsunuz ne animasyonu fantastik bi yabancı filmdi ve filmi bırakıp sevişti ayrıca ben 13 senelik evli 3 çocuk annesi bir kadınım anneliği sizden öğrenmicem üslubunuzu düzeltin yada mesaj yazıp konuya dahil olmayın
Estağfurullah kimseye annelik öğretme gibi bi amacım yok :KK51: Sadece kilitli kapı yaptırmanız gerektiğini öğrenmiş oldunuz..

Back
X