yinemi aynı konu nasıl yani dediğinizi duyar gibiyi olmaz nasıl olur dediğim benimde başıma geldi 11 yaşındaki kızım dün gece bizi uygunsuz gördü dünya baçıma çevrildi sanki ne yapıcamı nasıl davranıcağımı bilmiyorum sessiz sessiz odamızın kapısını açmış projeksiyonda film açmıştık sesinden duymadık allahım keşke dün gece yaşanmamış olsa yanına gittim kapıyı açık görünce yatakta ağlıyodu ne oldu niye ağlıyosun dedim kötü bi rüya gördüm dedi ne gördüğünü sordum hatırlamıyorum dedi çok büyük bi travma yaşadı ben şimdi ne yapıcam bilmiyorum çıkmaz sokağa kıstırılmış gibi hissediyorum çok kötüyüm eleştirip yargılamayın lütfen abuk sabuk mesajlarda yollamayın sadece paylaşmak istedim çokmoralim bozuk çünkü çok uyanıyorum![]()
Kızınıza anne babaların yakınlaşabileceğini uygun bir dille anlatın
Hoş bir durum olmamış ama dünyanın sonu değil
Çocuk bilmediği bir olay görmüş, anlamayıp korkmuş olabilir normaldir
Biraz tedbiri arttırmakta fayda var ama aynı ev içinde böyle kazalar çok da anormal değil, yapılan yorumları anlayamadım
11 yaş bu devirde çok anlamayacak bir yaş değil, çocuklar zaten televizyon, internet sayesinde çok şeyi yaşlarından önce öğreniyorlar, sandığınız kadar büyük bir travma değil bu, bir çoğumuz küçükken bu tip şeylere rastlamışızdır, telaşa düşmeyin, bilakis siz ne kadar gerilirseniz çocuğunuz cinselliğin o kadar anormal olduğunu düşünecektir ki bence psikolojisini bu daha çok yaralar