kuaförden önce doktora götürseniz hormo testi vs için sanırım daha iyi olur. ergenliğe girene kadar ufacık kızda bunları yapmak kızı çokta memnun etmeyecektr ne kadar normal karşılamasını sağlamaya çalışsanızda. bence ilk hormon testi vs yaptırın belkide fazla salgılanan bazı hormonlar vardır ilaçla vs ile kontrol altına alınır ve düzelir kızınızda...
Acaba nasıl çareler buldunuz paylaşırsanız sevinirim . Zira 5 yaşındaki oğlumda babaya çekmiş baya tüylü şort giymek istemiyorKızlar Allah bağışlasın 7 yaşımda bir kızım var. Bebekken resmen tüy yumağı olarak doğdu :) Ailemdekiler büyüdükçe kaybolur , dökülür dediler ama maalesef öyle olmadı :) Şimdi kızımı şeftali diye seviyoruz. Maaşalah bıyığı bile benim şu halimden daha çok :) Yanımda hiçbir aile büyüğü olmadan büyütmeye çalışıyorum 2 evladımıda.. Kızımın şimdiden bıyıkları dikkatini çekiyor. bende diyorum kızım 18 yaşına girsin lazer yaptıracağım heryerine mis gibi olacak diyorum... Dün gördüm koltukaltında ile sarı sarı tüyler çıkmış. Bildiğim kadarıyla bunlar büyüdükçe kararacak. Peki ben kızıma ne zaman tüylerini aldırmalıyım? Hangi yaşta normal karşılar. Yine vücundaki tüylerden çok bıyığı konusunda ileride dalga konusu yaşayıp sıkıntı yaşamadını istemiyorum. Bu konuda kaç yaşında, nasıl yaklaşıp yapmalıyım? Bu arada benimle kuaföre götürürüm. Görsün korkacak birşey olmaıdğını anlasın diye şimdiden kaş nasıl alınır, bıyık nasıl alınır diye... Tecrübeli arkadaşlardan ve çocukluğunda bu durumda olanlardan önerilerinizi bekliyorum...
İnşallah ileride düzelir. Sıkma canını ne kötü hastaliklar var. Çaresi var sonuçta ama zaman lazım.Kızlar merhaba ben burda çok yeniyim o yüzden yanlış birşey yazarsam affola. Benim 6 yaşına geni girmiş 1 kızım var ve biraz zayıf o yüzden mi bilmiyorum ama yüzünde şakak kulağa yakın yerlerde sarı sarı baya belirgin ayva tüyleri var bu durum beni çok üzüyor acaba bunu yaşayan varmı benmi büyütüyorum delirmek üzereyim lütfen yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?