Kızlar Allah bağışlasın 7 yaşımda bir kızım var. Bebekken resmen tüy yumağı olarak doğdu :) Ailemdekiler büyüdükçe kaybolur , dökülür dediler ama maalesef öyle olmadı :) Şimdi kızımı şeftali diye seviyoruz. Maaşalah bıyığı bile benim şu halimden daha çok :) Yanımda hiçbir aile büyüğü olmadan büyütmeye çalışıyorum 2 evladımıda.. Kızımın şimdiden bıyıkları dikkatini çekiyor. bende diyorum kızım 18 yaşına girsin lazer yaptıracağım heryerine mis gibi olacak diyorum... Dün gördüm koltukaltında ile sarı sarı tüyler çıkmış. Bildiğim kadarıyla bunlar büyüdükçe kararacak. Peki ben kızıma ne zaman tüylerini aldırmalıyım? Hangi yaşta normal karşılar. Yine vücundaki tüylerden çok bıyığı konusunda ileride dalga konusu yaşayıp sıkıntı yaşamadını istemiyorum. Bu konuda kaç yaşında, nasıl yaklaşıp yapmalıyım? Bu arada benimle kuaföre götürürüm. Görsün korkacak birşey olmaıdğını anlasın diye şimdiden kaş nasıl alınır, bıyık nasıl alınır diye... Tecrübeli arkadaşlardan ve çocukluğunda bu durumda olanlardan önerilerinizi bekliyorum...
Son düzenleme: