Bebek Beslenmesi kızım devam sütü almıyor:(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
canım benim üzülme.benim kadar bebeğiyle savaş halinde olan olmamıştır.ben çok şeyler araştırdım ve inan çok fazla şey öğrendim.bu sitede çok yardımcı olduğum bu sayede arkadaşlıklar kurduğum güzel insanlar tanıdım.ilk iş keçi sütünü bul taktım ben buna. evde pekmez varsa suyun içine şeker yerine az katabilirsin.keçi stü yoksa netten siparişle gönderiyor firma.meyvelerin vitamini cam rendede gitmez rendele içine 2 bebe bisküvisi at az zeytin yağı damlat yedir miniğe kaşıkla az az göreceksin başaracaksın...

tmm canım,ben öyle yapayım yaaa..off ne zor nne olmak,emziriyorum alıyor meme cok şükür ama memeden baska sey almıyor...şimdi yrın bakıcıya vercem elma püresi +yoğurt verse olur mu ağır gelmez mi ya kahretsin yaa aksama kadar bunlarla nasıl doyar bu cocuk

benim kızda 2gündür biberon almıyo en azından ek gıdaya başladık ama zaten bi gece uyandığında bide çorba içmediğinde veriyodum sütü şimdi onuda almıyo

asayram sorum size inşallah görürde cevaplarsınız normalde suyunu biberonla içiyo yani biberondan değille sütten sıkıldı galiba o dedğin keçi sütü var evde şansımdan almıştım ama daha vermemiştim kay marka bugün deneyip yazarım inşallah alır bide tüm gece hiç mama almadı uyandı ama emziği istedi mama içmedi sabah aç kalktı hemen kahvaltısını vermedim iyice acıkınca içti biraz inşallah geçici bişeydir

benim kızda 2gündür biberon almıyo en azından ek gıdaya başladık ama zaten bi gece uyandığında bide çorba içmediğinde veriyodum sütü şimdi onuda almıyo

asayram sorum size inşallah görürde cevaplarsınız normalde suyunu biberonla içiyo yani biberondan değille sütten sıkıldı galiba o dedğin keçi sütü var evde şansımdan almıştım ama daha vermemiştim kay marka bugün deneyip yazarım inşallah alır bide tüm gece hiç mama almadı uyandı ama emziği istedi mama içmedi sabah aç kalktı hemen kahvaltısını vermedim iyice acıkınca içti biraz inşallah geçici bişeydir

merhaba kızlar, asayram ve lila3146 lütfen bulduğunuz çözümleri burada yazın bende aynı durumdayın, yakında işe başlayacağım ve oğlum biberon ve emzik almıyor, 4 aylık olduk yeni, hergün 1-2 kaşık elma armut püresi ve yoğurt verip alıştırmaya çalışıyorum, sağdığım sütleri biberonla vermeye çalışıyorum almıyor ziyan oluyor. alıştırmak için neler yapıyorsunuz paylaşırsanız sevinirim

keçi sütü marka KAY üzerinde keçi sütü var istersen aldırmayabilirsin sen bilirsin tabiii.

Mrb arkadasim bu keci sutunu kac aylikken. Baslaya birim benim bebegimde inat ediyor biboron mamasi iciyor ama bu ayin 27 sinde tam 4 aylik olacak bende suan kulana bilirmiyim acaba suylami karistirip veriliyor

merhaba kızlar, asayram ve lila3146 lütfen bulduğunuz çözümleri burada yazın bende aynı durumdayın, yakında işe başlayacağım ve oğlum biberon ve emzik almıyor, 4 aylık olduk yeni, hergün 1-2 kaşık elma armut püresi ve yoğurt verip alıştırmaya çalışıyorum, sağdığım sütleri biberonla vermeye çalışıyorum almıyor ziyan oluyor. alıştırmak için neler yapıyorsunuz paylaşırsanız sevinirim

canım ben biraz acıkmasını bekledim aldı ama çok az 40 50cc kadar içti ama gece acıkınca uykusu arasında içiyo bende denemedim seninkide gerçekten küçük bide öyle dene biraz acıksın mesela 2saate 1 besliyosan 2buçuk 3 saati bekle alır belki umarım geçici bişeydir sütü bırakmaları için çok erken çünkü

canım ben biraz acıkmasını bekledim aldı ama çok az 40 50cc kadar içti ama gece acıkınca uykusu arasında içiyo bende denemedim seninkide gerçekten küçük bide öyle dene biraz acıksın mesela 2saate 1 besliyosan 2buçuk 3 saati bekle alır belki umarım geçici bişeydir sütü bırakmaları için çok erken çünkü

lila3146 teşekkürler yorumun için, denedim 5 saat aç kaldı 30 cc falan anca içti diliyle ittiriyor biberonu, gündüz aç kalıyor uyanıkken ne biberon ne göğsümü alıyor, artık uyku moduna getirip zorla emziriyorum ama yüz göz olucaz artık:4:

lila3146 teşekkürler yorumun için, denedim 5 saat aç kaldı 30 cc falan anca içti diliyle ittiriyor biberonu, gündüz aç kalıyor uyanıkken ne biberon ne göğsümü alıyor, artık uyku moduna getirip zorla emziriyorum ama yüz göz olucaz artık:4:
Sanki bizi anlatmisin benim oglumda ayni 10 gundur biberonu tutmuyor. Ac ama yinede tutmuyor. 4ayimiza giracegiz gunduz tutmuyor diliyle itiyor. Gecede biraz iciyor farkina varinca hemen birakiyor 40 ml iciyor bazen okadar bile almiyor dogdugunda hastanede bile bundan fazla icmisti resmen sinirden kafayi yiyecem bende daha erken ama ek gidaya basladim cocuk ac artik kasik mama veriyom meyve puresi veriyom. Icine cici bebe koyuyom hepsineki doyursun diye erken bunlar icin ama mecburum vermeye 1haftadir veriyom gecede sadece 40 yada 60 ml devam sutu iciyor. Anne sutunu birakti bunlarin yasindakiler 180 ml iciyor bizimkilere bak 40 ml aglanack durumdayiz

ya arkadaşlar tam benim derdim .bebeğim 4 buçuk aylık yeni işe başladım ve biberon almıyor devam sütünü ya da anne sütünü kaşıkla versem çıldırıyor içmek için ama biberonu ittiriyor.kaşıkla da sağdığım anne sütleri ziyan oluyor .çeşit çeşit biberon uçları aldım akış ayarlı slikon kauçujk. yok almıyor sıpa. bende mecbur ek gıda verdiyorum meyve püresi filan kaşıkla verebileceğim tarz şeyler. biberon alsa saatlerce uğraşır çıktığınca süt sağarım ama almıyor .biberon alsa aklım o kadar kalmayacak işteyken en azından devam maması filan doyururlar bi şekilde böyle aklım hep yavrumda

ya arkadaşlar tam benim derdim .bebeğim 4 buçuk aylık yeni işe başladım ve biberon almıyor devam sütünü ya da anne sütünü kaşıkla versem çıldırıyor içmek için ama biberonu ittiriyor.kaşıkla da sağdığım anne sütleri ziyan oluyor .çeşit çeşit biberon uçları aldım akış ayarlı slikon kauçujk. yok almıyor sıpa. bende mecbur ek gıda verdiyorum meyve püresi filan kaşıkla verebileceğim tarz şeyler. biberon alsa saatlerce uğraşır çıktığınca süt sağarım ama almıyor .biberon alsa aklım o kadar kalmayacak işteyken en azından devam maması filan doyururlar bi şekilde böyle aklım hep yavrumda

Bende hep derdim acaba sadece benim oglummu boyle. Diye ama hemen hemen herkesin bebegi ayni. Derte. Bende calisiyordum ama. Cocuktan dolayi calismiyacam 18ay bebeme guzel bakarim. Derken bu istahsizlik beni olduruyor devam sutu almamasi gece olmasini istemiyom. Yine gunduz. Kasik mamasini veriyom biraz doyuyor ama gece hic icmiyor sabaha karsi 40 ml iciyor. Taki sabah. Sekizde kasik mamasini yiyesiye kadar arastiriyom aratiriyom. Cozum olmuyor. Allah sabir sabir versinn bize amiinn

Bende hep derdim acaba sadece benim oglummu boyle. Diye ama hemen hemen herkesin bebegi ayni. Derte. Bende calisiyordum ama. Cocuktan dolayi calismiyacam 18ay bebeme guzel bakarim. Derken bu istahsizlik beni olduruyor devam sutu almamasi gece olmasini istemiyom. Yine gunduz. Kasik mamasini veriyom biraz doyuyor ama gece hic icmiyor sabaha karsi 40 ml iciyor. Taki sabah. Sekizde kasik mamasini yiyesiye kadar arastiriyom aratiriyom. Cozum olmuyor. Allah sabir sabir versinn bize amiinn

amin inş. bi çözüm buluruz siz kendiniz bakacakmışsınız bi süre çok güzel bu

amin inş. bi çözüm buluruz siz kendiniz bakacakmışsınız bi süre çok güzel bu

yarın okula baslamak zorundayım ama kızım devam sütü almıyor,ne yapacam sasırdım,ne yaptuysam olmadı bir türlü..bu arada kızım 4 ay 1 haftalık...ne olur yardım...

Benimde kızım da 4 gündür ne mama nede sütümü içiyor:( neyapacağımı sasırdım suan 5 aylık daha çok kücük beni emmedi bende 5 ay boyunca sağarak verdim hic sorun yoktu cok güzel gidiyordu günde ıkıdefada devam sütü veriyordum ama 4 gündür ikisinide icmiyorrrr biberon emziğini ağzına almak istemiyor dudaklarını kitliyor dokdorlar 500 cc süt icmesi sart diyor coküzülüyorum ve caresizim :(

Kizim 5 aylık beni emmedi bende sağarak verdim ve günde 2 defada devam sütü veriyordum gayet hersey güzel gidiyordu taki 4 gün öncesine kadar :(4 gündür kızım ne sütüümü nede devam sütü iciyor neyapacağımı bilemiyorum cok üzülüyorum dokdorlar 500 cc süt icmek zorunda dıyor almıyor biberonu kasıklada denedim olmuyr olmuyor cok caresizim uykusunda icerdi cok güzel artık oda fayda etmiyor uyanıyor hemen ağlıyor almıyor biberonu :(

Back
X