- 4 Mart 2015
- 250
- 84
- 13
- 36
- Konu Sahibi kraljulien
-
İnşallah öyledir ya cok korkuyorum üç gündür günde bir kere fışkırıyor resmen kusarken bugün kulağını çektiğini gördüm ortalığı batırdı hiç böyle olmamıştı kakası da sıvı bugün resmen üstünü komple değiştirdim ilk çocuğum bi de çokta endişeliyim kızlarOyşş masallah kiziniza buyuk ihtimal dis cikariyor.
İnşallah canım çok sağolun ya iyiki varsınızon dis etlerine bakin beyazlik varsa geliyodur muhtemelen disler
Masallah kuzucuga saglikla cikarsin dislerini...
Canım sağlık ocağımız hiç ilgili değil bu konuda nezaman gittiysem çocuk doktoruna gösterin diye yönlendiriyolar bende direk özel hastaneye götürüyorum ama inan herşey normal gibi bir bu akşam süt ve bisküvi verirken öğürdü biraz kulağını çektiğini gördüm bugün anlamadım ya çok üzülüyorumDis cikariyordur..Benim kizimda ishal olur,salyasi artar..E dis cikarma zamanida suan, cok olmadi bir saglik ocagina baktirin iciniz rahat eder..
İşin içinde kulak çekiştirme de varsa kesin diş geliyor. :)İnşallah öyledir ya cok korkuyorum üç gündür günde bir kere fışkırıyor resmen kusarken bugün kulağını çektiğini gördüm ortalığı batırdı hiç böyle olmamıştı kakası da sıvı bugün resmen üstünü komple değiştirdim ilk çocuğum bi de çokta endişeliyim kızlar
Sağol canım masaj yapıyorum dişlerine pofuduk hiç hareket etmeden duruyo hoşuna gidiyor bide ben bir aydır inek sütü veriyorum acaba bişe olur mu gayet güzel de yiyor üç gündür sadece günde bir kez fışkırıyor kusarkenDiş gibi görünüyor . Valla ben artık doktora gitmekten korkuyorum 3 kere aynı şikayet lerle doktora gittim boğazı kızarık diye antibiyotik verdiler. Kullanmadım çocuk ertesi gün dişi çıkınca rahatladı. O salya boğazı tahriş ediyor. Su içirin ara ara. Birde saat geç ama özellikle ön dişler için meyve filesi çok rahatlatıyot.
Yanlis yonlendirmek istemem ama kulagini disinin sancisindan cekiyodur..Internettende bakabilirsin dis cikarma belirtilerine orada da yazar..Canım sağlık ocağımız hiç ilgili değil bu konuda nezaman gittiysem çocuk doktoruna gösterin diye yönlendiriyolar bende direk özel hastaneye götürüyorum ama inan herşey normal gibi bir bu akşam süt ve bisküvi verirken öğürdü biraz kulağını çektiğini gördüm bugün anlamadım ya çok üzülüyorum
Sağol canım diş buğdayını daha geçenlerde arkadaşımdan ilk duydum bir çıkarsa arpa buğday neyse yapcam yaİşin içinde kulak çekiştirme de varsa kesin diş geliyor. :)
Annesi diş buğdayı hazırlıklarına başlayın siz.
Dişi ilk gören de çeyrek takarmış :)Sağol canım diş buğdayını daha geçenlerde arkadaşımdan ilk duydum bir çıkarsa arpa buğday neyse yapcam ya
Bakıyorum da kusma yok pek onların içinde acaba salyasi boğazına kaçıyor acaba ondan mı midesi bulanıyorYanlis yonlendirmek istemem ama kulagini disinin sancisindan cekiyodur..Internettende bakabilirsin dis cikarma belirtilerine orada da yazar..
Hehehe benim kimsem yok ya ben ya eşim ama eşim dişi çıkarsa hediye alcak öyle dedi nette bakıyorum pek kusma yok belirtiler arasında biraz da ondan endişeliyimDişi ilk gören de çeyrek takarmış :)
Bunu da benim kayınvalidem söylemişti. İlk o görmüştü oğlumun dişini. :))
Diş ve soğuk algınlığı buluşmuş olabilir mi?Hehehe benim kimsem yok ya ben ya eşim ama eşim dişi çıkarsa hediye alcak öyle dedi nette bakıyorum pek kusma yok belirtiler arasında biraz da ondan endişeliyim
Sağol ya ben anlamadım ama sanki dişleri kabarmış arkaya doğru kızarık yada evham yapıyorum eşimde korktu kızıma çokta düşkün bide süt veriyorum inek sütü bir aydır acaba bişe yaparmıon dis etlerine bakin beyazlik varsa geliyodur muhtemelen disler
Masallah kuzucuga saglikla cikarsin dislerini...
sanmıyorum çünkü başta öyle sandık keyfi yerinde hiç öyle halsizlik ateş iştahsızlık falan yok çok hasta oldu bu sene ondan anlıyorum soğuk algınlığı olunca başta mideyi üşüttük sandık ama farklı bu sanırım diş geliyorDiş ve soğuk algınlığı buluşmuş olabilir mi?
İnek sütü alerjisi olsa 1 ay beklemez gösterirdi etkisini ama 3 gün diyorsun. Bir ön dişerini kontrol et hafif bastı eline gelen bir sivrilik şişlik varmı. Susuz ve gıdasız kalmasın .Sağol canım masaj yapıyorum dişlerine pofuduk hiç hareket etmeden duruyo hoşuna gidiyor bide ben bir aydır inek sütü veriyorum acaba bişe olur mu gayet güzel de yiyor üç gündür sadece günde bir kez fışkırıyor kusarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?