Kızım Doğdu Doğalı Uyumak Bilmiyor

sevil80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
2
0
36
44
Uşak
kızım 2 yaşında. hep doktora götürdüm, kan değerlerinide ölçtürdüm. uyku şurupları, çaylar denedim. ama bir türlü uyumuyor. ne yapabilirim lütfen yardımcı olun.

seni anlıyorum...dr lar çok şükür bir rahatsızlık bulmadığına göre; sorun seninle olan iletişiminde yatıyor.... gününüz nasıl geçiyor bilemem am 0-3 yaş anneye bağlılık dönemi.... tam bir yapışık ikiz olmak istedikleri dönem yani... heran herşey beraber olsun isterler... bunu tam doyuramadığımız an uyku, huysuzluk gibi günlük yaşantıyı bızan durumlar çıkıyor ortaya... şunu deneyin bugünden itibaren.... ona ne kadar çok özel olduğunu hissettirin... bağırmayın... bol bol kucaklayın... öpün... onunla oyunlar oynayın ve sohbet edin... bakın neler değişecek? bol şans...

artık alışkanlık oldu.... benim yararını çok gördüğüm Sabiha paktuna keskin'i önereceğim... sitesine girip makaleleri okuyun... faceteki yazıları takip edin... inanın bana çok şey değişecek ozaman.....

kusura bakma aklıma geldikçe yazıyorum... o yaş döneminde çocuklar annelrini 5 duyu organıyla gecede takip ettiklerine inanabiliyormusunuz? eskiler '' amaaan. çocuktur anlamaz'' derler... neleri anladıklarını anlatsan ianmazlar.... geceleride beraber uyumayı deneyin.... bol şans.

canım senii çok iyi anlıyorum benimde kızım aynıydı gitmediğim doktor kullanmadığımız ilaç kalmamıştı çocuğu yorucak aktiviteler yapın dendi onuda yaptık ama onlarıda yaptıktan sonra en azında parça parça olan günlük 3 saatlik uykumuz vardı ondanda oluyoduk artık deli gibi olmuştuk evde eşimle nöbetleşe kıza bakıyoduk sonra kendi kendine uyumazsam büyüyemicem demeye başladı ve kendi gidip yatmaya başladı yani zamana bırakmalısın çok zor biliyorum bende uyuyan çocuk gördüğümde sinir krizi geçiriyordum ...

inanırmısınız sabah 7 de kalkıyo birdaha hiç uyumuyo sadece 6 saat uyuyor bende derman kalmıyo birde oruç olunca temelli bittim birde yaramaz kıpır kıpır nerde buluyo bu enerjiyi hiperaktif olurmu

dışarı çıkarıp gezdirin ,parka götürün oynatın yice yorulsun(temiz hava ve kalabalıklık yorar),eve getirip güzelce karnını doyurup duş aldırın.inşallah rahat ve uzun uzun uyur tabii uyurken arada karnını doyurmayı ihmal etmeyin..kesinlikle yormanız gerekiyor.inşallah bir-iki hafta sonrada düzene girer uykusu

Son düzenleme:
canim simdi nasil bi gelisme var mi uykusunda?
benim kizim da uykuyu hic sevmez.etrafimizda olan tum yasitlari bazen gune 2-3 kere 2ser 3er saat uyuyolar.gece de araliksiz bi sekilde. rahat cocuk gorunce ben de sasiriryorum.Allah sabir versin bizlere....

merhaba benimde oğlum geceleri neredeyse hiç uyumuyor gündüz 2,3 saat kadar uyuyo.
15 aylık oğlum sanıyorum sabaha kadar deliksiz uyuması lazım ama 10 dkda bir uyanıyo
ayağıma alıp sallamadan uyumuyor dra götürmedik budan dolayı acaba götürüp kanınamı
baktırmam lazım...ve gün içinde çok hareketli sürekli koşturuyoruz ee bende yoruluyorum
çoğu zaman kızıp bağırıyorum sebebi bu olabilirmi?

Back
X