kızım erken geldi....

İnşallah canım heyecanla bekliyoruz..İlerleyen zamanda senden tecrübelerini alırız:)Tekrar tebrik ediyorum Nisan'a sağlıklı mutlu hayat diliyorum

Sagol canım, bende saglıklı kolay dogum yapmanı diliyorum. Zaman cok cabuk geciyor. Bebişini kucagına al bol bol tecrube paylasımı yaparız artık:)

Sagol canım, bende saglıklı kolay dogum yapmanı diliyorum. Zaman cok cabuk geciyor. Bebişini kucagına al bol bol tecrube paylasımı yaparız artık:)

Çiçeği burnunda anne olarak yoğunsun şimdi forumda fazla tutmak istemiyorum seni ama bir yandan da doğum nasıl geçti merak ediyorum..normal mi sezeryan mı oldu? Dr. ve hastane memnun kaldın mı?Tavsiyen var mı doğumla ilgili?

hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

Uykusuzluk da ne ki değil mi kuzucuklar için herşeye değiyor gerçekten:)Bir ay bir zorluk çekersin sonra zaten düzene girer herşey.Yardım edenin vardır ilk zamanlar için ama kendini fazla yorma yine de.Neyse ki bahar bebeği bakımıydı gezdirmesiydi daha kolay:) ..Ben de sancılanıp sonra sezeryan için beklemekten korkuyorum..sancılar gece başlayınca genelde sabah bekleniyormuş
Sen genel anestezi oldun galiba ben epidural istiyorum ama bel fıtığım var yapılır mı bilemiyorum.
Benim yalancı sancılar başladı daha 26. haftadayım nst ye bağladılar dr.sorun yok dedi ama korktuyor tabi yine de.Benim kuzucuk en azından 2,5 ay otursun oturduğu yerde..Bu aralar iyice hassaslaştım hormonlardan heralde ağlak oldum iyice doğum hikayelerini okuyup okuyup zırlıyorum
Annelikte kolay gelsin sana melek kızını da benim için kokla ..sevgiler

bende 30. haftada cok duygusal olmustum cok aglıyordum. bir kac hafta sürdü.bu arada sen dr buldun sanırım kendine. ben genel anestezi istedim . sabaha kadar sancı cekmiştim ve cok kötüydüm. hemen uyumak istedim. uyandıgımda hemen kızımı yanıma getirdiler. seninde doguma az kalmıs:) yaklastıkca heyecan basıyor insanı. ama inan bana kucagına onu bir alıcaksın. her seyi unutucaksın tarifsiz bir duygu. insallah saglıkla ve zamanında alırsın kucagına.

gözün aydın canım benimm allah analı babalı büyütsün inşş darısıda bize olsunn

Gözün aydın canım, Allah sağlıklı ve uzun ömür nasip etsin bebişine e darısı da başımıza artık

allah bağışlasın cnm ben de 1.5 ay geç doğmuşum :) daha hoşbulduk demeden elveda diyordum ki çıkıverdim :)

Canım Allah analı banalı büyütmeyi nasip etsin.

Acısını göstermesin. :26:

amin
güle güle büyüt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…