- 30 Aralık 2009
- 22.676
- 88.249
- 40
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
Evet hatunlar başlıkta da belirttim kızım 7 yaşında ve 5 gündür ağlama krizlerimiz var bu durumun ilk günü anne ben sizden birşey saklamak istemiyorum diyerek ben aşık oldum dedi ve sınıfındaki bir çocugun adını verdi daha sonra bu sayı 12'ye çıktı ikinci gün cinsel konular üzerine aklına birşeyler getirerek bu konuyla alakalı hayaller kurup habire aglamaya başladı genel olarak öpüşme üzerine hayaller öyle ki babasıyla ve benimle kendisini öpüşürken hayal edip bunun üzerinde bıraktığı olumsuz etkiden sürekli ağlayıp unutmak istiyorum deyip duruyor
Bugün psikologa gittik fallik dönemde olduğunu söyledi ve şurup verdi dozajımız düşük miktarda olmak üzere 10 gün kullanalım ve hergün mutlaka haberleşelim dedi..Kızımın durumu beni aşırı üzüyor eşim de öyle ama konuşup sakinleştiriyoruz sürekli dikkatini başka yere çekmeye çalışıyoruz,teselli ederek korkacak birşey olmadığını ifade edip güldürmeye ugrasıyoruz..
Çocugu bu dönemlerde olmuş hanımlardan yardım bekliyorum,fikirleriniz benim için çok önemli
Şimdiden teşekkür ederim.
Bugün psikologa gittik fallik dönemde olduğunu söyledi ve şurup verdi dozajımız düşük miktarda olmak üzere 10 gün kullanalım ve hergün mutlaka haberleşelim dedi..Kızımın durumu beni aşırı üzüyor eşim de öyle ama konuşup sakinleştiriyoruz sürekli dikkatini başka yere çekmeye çalışıyoruz,teselli ederek korkacak birşey olmadığını ifade edip güldürmeye ugrasıyoruz..
Çocugu bu dönemlerde olmuş hanımlardan yardım bekliyorum,fikirleriniz benim için çok önemli
Şimdiden teşekkür ederim.