kızım gözümün önünde eriyor..

alize27

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
104
82
Okuyupta fikir verenlere şimdiden teşekkürler.kızlar 2.5 yaşında kızım var .2 ay önce soğukalgınlığı oldu.1 ay sürdü.ilaçlar fayda etmeyince çocuk Dr na götürdüm. Kulak enfeksiyonu dedi.ilaç verdi geçti.ama 2 hafta sonra aniden ateş yükselmesi ve kusma oldu acile götürdüm ilaç verdi yine onu kullandık. 3 gün boyunca ateşi 39 dan aşağı inmedi.şimdide ateş geçti fakat ağzı tamamen yara oldu ve burnu tıkandı burun spreyi veya damlaya izin vermiyo.ne yemek yiyebiliyor nede uyku uyuyor 2 ay içinde 3 kilo verdi. 50 çeşit ilaç kullandık herşeyi denedim ama geçmiyo böyle olan var mı ve burun tıkanıklığı için ne yapabilirim lütfen yardımcı olun...

Canım çok geçmiş olsun öncelikle
Burun tıkanıklığı çok üstünde durmasakta aslında çok önemli bi durum, çünkü burun tıkandığında ağızdan nefes almak her türlü mikrobun daha çabuk alınması anlamına geliyor.Benim oğlumun ne zaman burnu tıkansa arkasından hemen öksürük başlıyor.
bu yakaya damlatılan burun açıcıları dene derim, birde buhu septin yapabilirsen oda çok faydalı oluyor.
odasında kalorifer peteği varsa üstüne su dolu bi kap koy içine okaliptus yağı veya vicks (viks) koy.

Can
Okuyupta fikir verenlere şimdiden teşekkürler.kızlar 2.5 yaşında kızım var .2 ay önce soğukalgınlığı oldu.1 ay sürdü.ilaçlar fayda etmeyince çocuk Dr na götürdüm. Kulak enfeksiyonu dedi.ilaç verdi geçti.ama 2 hafta sonra aniden ateş yükselmesi ve kusma oldu acile götürdüm ilaç verdi yine onu kullandık. 3 gün boyunca ateşi 39 dan aşağı inmedi.şimdide ateş geçti fakat ağzı tamamen yara oldu ve burnu tıkandı burun spreyi veya damlaya izin vermiyo.ne yemek yiyebiliyor nede uyku uyuyor 2 ay içinde 3 kilo verdi. 50 çeşit ilaç kullandık herşeyi denedim ama geçmiyo böyle olan var mı ve burun tıkanıklığı için ne yapabilirim lütfen yardımcı olun...[/QUOTE
Canım eger istanbuldaysan koşuyolu medipolde fırat bey adında bir cocuk doktoru varmıs aynı şikayetle bir arkadasımda ugrastı uzun süre bir tek o doktor teşhis koydu ve iki yıldır bi sorunu yok pfaba hastalıgı diye bi hastalık demiş benim oglumunda burun tıkanıklıgı gecmiyo da banada o doktoru tvsiye etti bizde gitcez ona ama seni anlıyorum benim oglanda damla döktürmüyo zaten pek işe de yarayıp çözüm olmuyo damlalar

Okuyupta fikir verenlere şimdiden teşekkürler.kızlar 2.5 yaşında kızım var .2 ay önce soğukalgınlığı oldu.1 ay sürdü.ilaçlar fayda etmeyince çocuk Dr na götürdüm. Kulak enfeksiyonu dedi.ilaç verdi geçti.ama 2 hafta sonra aniden ateş yükselmesi ve kusma oldu acile götürdüm ilaç verdi yine onu kullandık. 3 gün boyunca ateşi 39 dan aşağı inmedi.şimdide ateş geçti fakat ağzı tamamen yara oldu ve burnu tıkandı burun spreyi veya damlaya izin vermiyo.ne yemek yiyebiliyor nede uyku uyuyor 2 ay içinde 3 kilo verdi. 50 çeşit ilaç kullandık herşeyi denedim ama geçmiyo böyle olan var mı ve burun tıkanıklığı için ne yapabilirim lütfen yardımcı olun...
merhaba geçmiş olsun tüm ilaçlar birbirini etkilemiş olmasın fazla ilaçta zararlı bulunduğunuz ilde yada yakın bir yerde araştırma hastanesine gidin prof. gidin yazık çok kilo vermiş

bu konuylaalakali hicbur fukrim yok, ama oyle okuyunca es gecemedim. ben bile uzuldum sizi dusundum de daha da kotu oldum, duzecek allahin izni ile uzulmeyin, iyi dusunun iyi olsun..allahim yavrunuza acil sifalar versin insallah , carcabuk toparlayip saglikli sihatli buyusun insallah bebeginiz sizin bebeginizle birlikte de butun bebeklet.

antibiyotik, grip soğuk algınlığı ilaçları vs hepsini kesin. bol bol serum fizyolojik yapın. izin vermiyor demişsiniz ama çaresi yok. ellerini başını tutup ağlatarak da olsa yapacaksınız malesef:KK43:
yakasına cold mix damlatın. epey işe yarıyor.

bir de kadir tuğcu diye bir çocuk doktoru var. internette biraz araştırırsanız bir forumda epey detaylı bilgi veriyor. bir bakın derim.

X