kizim hala yurumuyor

yaren_zehra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
1
0
1
Bursa
Merhaba arkadaslar .. kizim suan 12. Ayina girdi fakat sadece desteksiz oturabiliyor. Bizden yardim alarak ayaga kalkiyor adim atiyor ama herhangi bi nesneye tutunup siralayomiyor. kasları cok zayif gibi saglam duramıyor. Emeklemiyorda
. popo üstünde gidiyor yavaş yavaş. Cok inatçı ve sinirli naptiysak yüzü koyun yatiramadik.acaba kizim 8 aylik dogdugu iciinmi bole geriden geliyor:(( yorumlarınızı bekliyorum

Bir kere 8 aylik dogdugu icin geriden geliyor gelismesi bu bir. Ikincisi her cocuk bir olmaz , kimi erken yurur kimi gec. Benim veletler normal zamanda dogduklari halde 13 aylikken yuruduler. Doktorunuz sorun yok diyorsa icin rahat olsun, zamani gelince yururler :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim oğlum da 13 aylıkken yürüdü. Tanıdığımızın bebeği 1 ay erken doğdu. 18 aylık anca yürüdü. Çok takılmayın bence. Çocuğun sinir sistemiyle alakalı böyle şeyler.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oğlum 12 aylık kızım 17 aylıkken yürüdü.hareketli çocuklar daha erken yürüyor.kızım birazda tontiş olduğundan geç yürüdü galiba:9:

oğlum geç yürüdü... sizin gibi hep endişe ile bekliyordum.. sabırlı olun....henüz sınırda değilsiniz... 18 aylığa kadar gecikme normal, 18 aylıktan sonra hala yürüyemiyorsa o zaman daha ciddi araştırılmalı; diye hatırlıyorum... bol şans.........

Benim arkadaşımın oğlu 18 aylıkken yürümeye başladı diğer arkadaşımınki 16 aylıkken şu anda benimkide 10 aylık yürüyor ve kendi kendine öğrendi çok şaşırmıştık. Bencede her çocuk bir olmuyor arkadaşlara katılıyorum. Birde onların hazır olmaları çok önemli bizimki herşeyi çok erken kendi başına yapıyor. Demekki hazır hissetmiyor kendisini annesi yürür elbet içlni ferah tut ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimde 11 aylik bir kizim var henuz yurumuyor.hatta emeklemiyor bile:) internette bu konuyu arastirirken soyle bir yaziya rastlamistim."bebeklerin dil gelisimine destek olabilirsiniz fakat yurume konusu sadece bebeklere ozel bir gelisim.onlar ne zaman hazir hissederlerse o zaman yururler"bende bunu dusunup biraz rahatliyorum.

Back
X